Back to Top
Τηλ. επικοινωνίας : 22210.62743 | Email: dr.dim.antoniou@gmail.com
Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018

Aπίστευτα γεγονότα στο Δικαστήριο Χαλκίδος. Σπαρταριστοί Διάλογοι. Πάρτε χάπια πριν διαβάσετε αυτά που έγιναν στο Δικαστήριο.
Ιδού το Απόσπασμα της Απόφασης, όπου περιγράφονται όσα καταθέτω παρακάτω: 
Στο Β` Πλημ/κείο στην Χαλκίδα την 05-03-2018 Ήρθε ο μηνυτής, ένας εκ των Παρ` Αρείω Πάγω" δικηγόρων της Υπέρβασης που με είχε μηνύσει για συκοφαντική του δυσφήμηση με 6 αναρτήσεις μου στο διαδίκτυο στις οποίες αποκαλούσα την Υπέρβαση Συμμορία Απατεώνων, μαζί με τον Επαγγελματία Αρχι-απατεώνα Κυρ. Τόμπρα και τον πρωτόγονο Γ. Κοντό ως μάρτυρες με μια κούτα με τις Ομαδικές Αγωγές της Απάτης.
Εγώ παραστάθηκα ΜΟΝΟΣ μου…χωρίς δικηγόρο και χωρίς μάρτυρες (δεν ζήτησα καν, διότι ήξερα ότι κανένας δεν θα ερχόταν).
Στην αρχή της δίκης ο "Παρ` Αρείω Πάγω" δικηγόρος, δήλωσε ότι παρίσταται ως μάρτυρας και ως δικηγόρος του εαυτού του (πολιτική αγωγή).
Καταθέτω μια ένσταση αποβολής του από πολιτκή αγωγή, διότι δεν είχε διορίσει αντίκλητο στην Χαλκίδα, όπως προβλέπει ο νόμος (ΚΠΔ 84). Πράγμα που ΔΕΝ το ήξερε ο "Παρ` Αρείω Πάγω" δικηγόρος!
Το δικαστήριο δέχτηκε την ένστασή μου και τον απέβαλλε ως πολιτική αγωγή με αποτέλεσμα να αποκλείσει και τους δύο μάρτυρες !...εκεί επεήλθε μπλάκ άουτ στην συμμορία.
Στην συνέχεια, μετά από 2η ένστασή μου, ακύρωσε (έπαυσε το αξιόποινο) των 5 επίδικων αναρτήσεών μου (από τις 6 συνολικά), διότι ο Παρ` Αρείω Πάγω είχε καταθέσει την μήνυση εκπρόθεσμα (πέραν των 3 μηνών) και χωρίς παράβολο!...διότι ούτε αυτά δεν τα ήξερε ο Παρ` Αρείω Πάγω"…
Στην διάρκεια της δίκης για την 1η ανάρτησή μου, ο Παρ Αρείω Πάγω ΔΕΝ απάντησε σε καμία ερώτηση της Προέδρου, ούτε δική μου !...ως εξής:
ΑΝΤΩΝΙΟΥ: 1) Μάρτυς, ποίο είναι το νομικό πλαίσιο των Ομαδικών Αγωγών?
2) Πως είναι δυνατόν να συζητηθούν οι αγωγές αυτές με αιτήματα 95.000 ευρώ ηθική ικανοποίηση για τον κάθε ενάγοντα, μόνο με 50 ευρώ ο καθένας, όταν το δικαστικό ένσημο για τον καθένα είναι 950 + 300 = 1250 ευρώ?
3) Μάρτυς, με ποια βάση ζητάς να κηρυχθεί αντισυνταγματική η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, όταν αυτή έχει ήδη εκτελεστεί  με τρείς ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (Σ 43.2) (ΠΥΣ 6.2012, 38/2012, 43/2015 κλπ.)  κι έχουν ήδη κριθεί προληπτικά από το ΣτΕ ως ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ (Σ 95.1δ) και όταν το θέμα αυτό ΕΞΑΙΡΕΤΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ  όλων των Ελληνικών Δικαστηρίων? (δεν συζηττείται καν στα δικαστήρια)? Γνωρίζετε ότι οι Ομαδικές Αγωγές σας θα πεταχτούν σαν σκουπίδια ?
4) Έχουν ΜΑΤΑΙΩΘΕΙ 2 ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ και 3 ΑΓΩΓΕΣ ενός ζευγαριού από την Κέρκυρα, ενώ αρνείσαι να τους επιστρέψεις τα χρήματα, διαπράττοντας ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ? …του δείχνω τις ματαιώσεις.
3) Είναι δυνατόν και σύμφωνο με την Οικονομική Επιστήμη  να ζητάς κούρεμα δανείων λόγω της ανακεφ/σης, όταν το κούρεμα συνεπάγεται (αναγκαστικά) και την διαγραφή των κεφαλαίων της ανακεφ/σης ?.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ "Παρ Αρείω Πάγω"….ΟΥΔΕΜΙΑ….ΟΥΔΕΜΙΑ…Σε κατάσταση ΣΟΚ.
Σε πρόταση της προέδρου να δώσει κάποιες απαντήσεις… ΠΑΡΤΕ ΧΑΠΙΑ κι ακούστε τι Είπε ο "Παρ Αρείω Πάγω":
"Παρ Αρείω Πάγω": «Λόγω της Υπέρβασης έγινε ο Νόμος Κατσέλη…!...Λόγω της Υπέρβασης αναγκάστηκαν οι τράπεζες να κάνουν κούρεμα των δανείων. Εμείς φέραμε την Βασιλεία Ι, ΙΙ (δεν ξέρει ούτε τι είναι η Βασιλεία και …ξέχασε και την Βασιλεία ΙΙΙ…)….
Σας το ορκίζομαι ΑΥΤΑ ΕΙΠΕ ΜΟΝΟ…Θα δημοσιεύσω τα Πρακτικά μόλις είναι έτοιμα.
Όταν η έκπληκτη Πρόεδρος με αυτά που άκουγε, ή δεν άκουγε, και μπροστά στην ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ του "Παρ` Αρείω Πάγω', του ζήτησε την ταυτότητα του δικηγόρου….!...μεγαλύτερη ψευτίλα δεν υπάρχει.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κε Αντωνίου γιατί κάνετε αυτόν τον αγώνα για τον κόσμο?
ΑΝΤΩΝΙΟΥ: Κε Πρόεδρε "Γιατί έτσι Εγεννήθην"...με ρωτάτε να σας πώ "γιατί διψάω"?
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κε Αντωνίου εσείς δεν είστε που έχετε καταθέσει μήνυση για Εσχάτη Προδοσία?
ΤΕΛΙΚΑ το δικαστήριο μου είπε  (αναγνωρίζοντας ουσιαστικά τους λόγους που παρουσίασα ότι οι Ομαδικές Αγωγές είναι ΑΠΑΤΕΣ), ότι «Κε Αντωνίου, ΟΣΟ ΑΒΑΣΙΜΕΣ κι ΑΚΥΡΕΣ κι αν είναι οι Ομαδικές Αγωγές, έπρεπε να περιμένεις τις αποφάσεις των αρμοδίων δικαστηρίων (γιατί εμείς εδώ δεν είμαστε οι αρμόδιοι), αλλά ακόμα και τότε ΔΕΝ πρέπει να τους λές δημόσια ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ…γι` αυτό σε καταδικάζουμε σε 6 μήνες…».
ΑΝΤΩΝΙΟΥ….Ευχαριστώ κοι δικαστές…δεν τελειώσαμε ακόμα. Θα τα πούμε στο Εφετείο. Κάτι τελευταίο εκτός δίκης. Σκεφτείτε μόνο ότι η καταδίκη μου αυτή  ΔΕΝ γράφει ιστορία. Αλλά η καταδίκη μου αυτή θα την χρησιμοποιήσει η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΥΤΗ, με επικεφαλής τον Τόμπρα που έχει ένα Ποινικό Μητρώο μεγαλύτερο από την Βιβλιοθήκη του Βατικανού (*), για να νομιμοποιήσει τις Απάτες των ενώπιον των αφελών πολιτών, ξεπλύνοντες έτσι τις Απάτες των με την ακούσια συνέργεια την δική σας….Σιωπή από τους δικαστές.

Αυτό ήταν το -ατυχές- σκεπτικό του δικαστηρίου, αν και νομότυπο με το γράμμα του νόμου. Αλλά μεγάλος δικαστής είναι αυτός που αποφασίζει με το Πνεύμα του Νόμου και την Ηθική του Συνείδηση...
(*) ουρλιαχτά από τον Αρχι-Απατεώνα Κυρ. Τόμπρα,  με αποτέλεσμα να τον βγάλουν έξω
Αυτά έγιναν, ελπίζω άλλοι να διασκεδάσατε κι άλλοι να μουτζωθείτε για την μακακία σας….Όταν βγούν τα πρακτικά θα τα δημοσιεύσω…αύριο θα βγάλω το απόσπασμα (περίληψη) της απόφασης, από την οποία θα επειβεβαιωθούν μέρος των παραπάνω που λέω, που είναι η μόνη αλήθεια, όπως σας την λέω ΠΑΝΤΑ.
Με αγάπη και μην ξεχνάτε…Ήξερε η Τρόικα που χτύπησε.
Δημ. Αντωνίου
• Δημοσιεύθηκε από : Δρ. Δημήτριος Αντωνίου PhD, FRCS
Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018 - 5:02 μ.μ.
Διαδώστε το Άρθρο...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου