Back to Top
Τηλ. επικοινωνίας : 22210.62743 | Email: dr.dim.antoniou@gmail.com
Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2017Ο Νομπελίστας, χωρις πτυχίο, Οικονομικών Κυριάκος Τόμπρας (με 2-3 καταδίκες για ξυλοδαρμό και συκοφαντική δυσφήμηση),  του οποίου ο υπουργός Εμπορίου Γ. Παπαναστασίου αφήρεσε την άδεια λειτουργίας της  ασφαλιστικής του Εταιρείας ASTRA, ενώ την 2η (δεν θυμάμαι το όνομά της) την χρεοκόπησε ο ίδιος...κι ο οποίος αναγκάστηκε να παραδεχτεί ενώπιον του Εισαγγελέα ότι ΔΕΝ έχει πτυχίο Οικονομικών ! (ενώ παρουσιάζεται ως Διδάκτωρ Οικονομικών) κι οποίος τέλος λειτουργεί ακόμα την Εγκληματική Οργάνωση ΥΠΕΡΒΑΣΗ, η οποία έχει ήδη ελεγχθεί από το ΣΔΟΕ και το πόρισμα έχει διαβιβαστεί στον εισαγγελέα, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη πολλές μηνύσεις για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ της Υπέρβασης κατά ηλιθίων δανειοληπτών, σε μια τηλεφωνική συνέντευξή του σε δύο πανελήθιους αγράμματους "δημ/φους" στον ΟPEN-ET GOV την 13-11-2017, και σε κατάσταση-κατά την ιατρική μου εκτίμηση- διανοητικού και παρανοικού παραληρήματος,  είπε μεταξύ απίστευτων ψεμμάτων, αδιανόητων "νομικών" ηλιθιοτήτων και βλακειών και τα εξής απίστευτα (δεν ξέρω τι είχε πιεί, αν και μπορώ να φανταστώ ως ιατρός):

Κυρ. Τόμπρας: 
1) "Οι 25.000 δανειολήπτες που συμμετείχαν στις Ομαδικές Αγωγές (της απάτης) -από τις οποίες η εγκληματική οργάνωση της Υπέρβασης κονόμισε πάνω από 5.000.000 ευρώκινδυνεύουν να μείνουν χωρίς σπίτι, κάτω από γέφυρες, μέχρι να βγούν οι αποφάσεις των Ομαδικών Αγωγών!!!!". Και συνεχίζει ο απατεώνας..: "Γι αυτό κι εμείς στην Υπέρβαση, για να προστατέψουμε τα μέλη μας, με 160 ευρώ κόστος, στέλνουμε εξώδικα επανακαθορισμού οφειλών στις τράπεζες"....!!!

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ: ΟΜΩΣ: Τις 3 Ομαδικές Αγωγές τις ΜΑΤΑΙΩΣΕ η ίδια η Υπέρβαση (δηλ. δεν θα εκδικαστούν ποτέ) διότι ΕΙΝΑΙ ΚΩΜΙΚΕΣ κι εν αγνοία των εναγόντων και χωρίς να τους επιστρέψουν τα χρήματα (έχουν μηνυθεί και για κακουργηματική υπεξαίρεση)...συνεπώς...Καλά Σαράντα...και τις άλλες δύο αγωγές τις ανέβαλαν οι ίδιοι, χωρίς καν να καταθέσουν προτάσεις...δηλ. κι αυτές δεν θα εκδικαστούν ΠΟΤΕ...διότι είναι κατάλληλες μόνο για Νομικά Μίκυ Μάους (από νομική άποψη), αλλά και εργαλεία κακουργηματικών ΑΠΑΤΩΝ, για τα οποία γίνονται 7 εισαγγελικές έρευνες.

Είπε ακόμα ο Νομπελίστας στην ίδια συνέντευξη- παραλήρημα:
Κυρ. Τόμπρας: 
2) "Οι έλληνες έχουν πληρώσει την συμμετοχή τους στην Ευρωπαική Ένωση...γι αυτό οι δανειολήπτες δικαιούνται "κούρεμα" των δανείων των 50-75-90% !!"

Ετοιμάστε ένα Μπουκάλι Ουίσκι κι απολαύστε το Παραλήρημα:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=20&v=dDbINWCLAaM

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ: Συνεπώς, όλοι οι Ευρωπαίοι δικαιούνται ΚΟΥΡΕΜΑ, διότι όλες οι χώρες πληρώνουν την συμμετοχή των στην ΕΕ, ανάλογα με το ΑΕΠ των (και η Ελλάδα πληρώνει τα λιγότερα!).
 Δεν άκουσα κι άλλα, διότι ΛΥΠΟΘΗΜΥΣΑ...

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ:  Μετά τα παραπάνω, αποσύρω τις μηνύσεις μου κατά του Τόμπρα και Υπέρβασης για ανθρωπιστικούς λόγους και καλώ τον ΨΥΧΙΑΤΡΟ να επέμβει άμεσα.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Κυκλοφορεί τελικά μεγάλη ποσότητα, αλλά ΝΟΘΕΥΜΕΝΗ.
Πάντα με αγάπη
Δημ. Αντωνίου
• Δημοσιεύθηκε από : Δρ. Δημήτριος Αντωνίου PhD, FRCS
Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2017 - 8:59 μ.μ.
Διαδώστε το Άρθρο...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου