Back to Top
Τηλ. επικοινωνίας : 22210.62743 | Email: dr.dim.antoniou@gmail.com
Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017


ΜΑΤΑΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ 3Η ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ 
ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ

Οι απατεώνες της Εγκληματικής Οργάνωσης "Υπέρβαση", αφού εξαπάτησαν κι εξακολουθούν να εξαπατούν ακόμα και σήμερα χιλιάδες αγωνιούντες και απελπισμένους αλλά και ηλιθίους πολίτες (περίπου 50.000 ηλιθίους) από τους οποίους απέσπασαν περίπου 5.000.000 ευρώ  (σχεδόν όλα) ΜΑΥΡΑ σε δικαστικά παράβολα, ετήσιες συνδρομές  και σε αντίτιμα για βιβλίο -σκουπίδι κλπ. με την υπόσχεση ότι θα τους διαγράψουν με Ομαδικές Αγωγές -Σκουπίδια τα χρέη των στις τράπεζες και θα πάρουν κι από πάνω και 95.000 ευρώ αποζημίωση, με κόστος μόνο 50 ευρώ ο ένας !!!!, στην συνέχεια ΑΚΥΡΩΣΑΝ (ΜΑΤΑΙΩΣΑΝ) ΕΚΟΥΣΙΑ, τις Ομαδικές Αγωγές- Απάτες, διότι φυσικά ήταν Σκουπίδια και Ανεπίδεκτες Δικαστικής Εκτίμησης και κατατέθηκαν μόνο για να εκμεταλλευτούν κι εξαπατήσουν τους απελπισμένους ηλιθίους, οι οποίοι με έβριζαν χυδαία ότι πριν δύο περίπου χρόνια αποκάλυψα την Απάτη των Σωτήρων των...
Έτσι οι Απατεώνες της Υπέρβασης έχουν Ματαιώσει μέχρι τώρα 3 Ομαδικές Αγωγές που ήρθαν για συζήτηση ενώπιον των Δικαστηρίων, εν αγνοία βέβαια των 50.000 απελπισμένων- ηλιθίων και τα ίδια θα κάνουν και για τις υπόλοιπες δύο αγωγές των.
Και οι αλήτες αυτοί της Συμμορίας της Υπέρβασης έχουν  καταθέσει κι εναντίον μου και 3 μηνύσεις για δήθεν συκοφαντική των δυσφήμηση. Περιμένετε όμως να δείτε τι δώρο τους επιφυλάσσω στα δικαστήρια. Θα τους διαλύσω κι εκδικηθώ νόμιμα και για λογαριασμό των ηλιθίων. 

Η βάρβαρη, ΑΝΗΘΙΚΗ και ΠΡΟΣΤΥΧΗ αυτή απάτη των, εναντίον αγωνιούντων πολιτών βρίσκεται ήδη κάτω από την έρευνα των Αρχών, ΣΔΟΕ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ και Αρχή Δημοσίων Εσόδων. 

Δεν υπάρχει ένας μόνο Σώρρας, Υπάρχουν πολλοί απατεώνες, όπως ο Πάνος Θεωδορίδης της "Αντίστασης Τώρα", το Πολιτικό Κόμμα "Δ.ΕΝ", ομάδες-Συμμορίες Δικηγόρων, σε Εγκληματικές Οργανώσεις που παρουσιάζονται ως "προστάτες δανειοληπτών", δικηγορίνες Ξανθιές Καρικιτσαρίες που βγαίνουν κάθε μέρα σαν πόρνες σε δημόσια θέα σε μπουρδελο-εκπομπές με πληρωμή, διαφημίζοντας την αμάθειά των, σε συνέργεια με μαστροπούς- μεγαλο-δημοσιογράφους της Παρακμής και του Υποκόσμου. 

Λυπάμαι που θα το πώ. Υπάρχουν και θριαμβεύουν τόσοι πολλοί απατεώνες, επειδή υπάρχουν πολλά κι εύκολα Θύματα...Θύματα που με έβριζαν χυδαία όταν αποπειράθηκα να τους σώσω, αποκαλύπτοντας την ηλιθιότητά των. Αλλά ποιός έχει το μεγαλείο να παραδεχτεί την γυμνότητά του? Για αυτό δεν σκότωσαν τον Χριστό οι Φαρισσαίοι? Γιατί ο Χριστός ξεγύμνωνε την ανήθικότητά των....

ΣΩΡΡΑΣ, ΤΟΜΠΡΑΣ, ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ, ΑΡΙΑΔΝΕΣ, ΑΡΑΧΝΕΣ, ΚΟΡΔΩΝΙΑ...αυτά σας αξίζουν. Λυπάμαι. Ήξερε η Τρόικα που χτύπησε. 

Δημ. ΑντωνίουΟ Αρχονονός, Επαγγελματίας Απατεώνας Κυριάκος Τόμπρας, Αρχηγός της Εγκληματικής Οργάνωσης ΥΠΕΡΒΑΣΗ, του οποίου ο αδερφός Δημ. Τόμπρας, συστήνεται ως "Κοσμήτορας" της Εγκληματικής Οργάνωσης. 

Ο Ντόν ΤομπρεόνεΟ Αρχηγός (αριστ.) και ο Δικηγόρος Αθηνών !! της Εγκληματικής Οργάνωσης Λεωνίδας Στάμος. • Δημοσιεύθηκε από : Δρ. Δημήτριος Αντωνίου PhD, FRCS
Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017 - 7:16 μ.μ.
Διαδώστε το Άρθρο...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου