Back to Top
Τηλ. επικοινωνίας : 22210.62743 | Email: dr.dim.antoniou@gmail.com
Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016


Εντελώς για τα Σίδερα.
Στην μήνυσή μου ζητώ τεκμηριωμένα να διενεργηθεί ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ στον τρελό και τους άμεσους συνεργάτες του. 

Η μήνυσή μου κατά του Σχιζοφρενούς και της Κλούβας με την Τρελές που τον ακολουθούν, αποτελείται από πάνω από 200 σελίδες ιστορικού κι αποδεικτικών στοιχείων, αλλά εδώ παραθέτω μόνο τα εγκλήματα για τα οποία σχηματίστηκε δικογραφία από τον εισαγγελέα, όπως ανακοινώθηκε σήμερα στην Βουλή από την υφυπουργό Οικονομικών σε σχετική ερώτηση του Άδωνη, στην οποία έχω ήδη κληθεί να καταθέσω ενόρκως συμπληρωματικά στοιχεία.

ΟΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ
Ήτοι ΓΙΑ ΑΛΗΘΗ ΣΥΡΡΟΗ, ΚΑΤ` ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤ` ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ

Ι. Απόπειρα Απάτης κατά του Ελληνικού και Αμερικανικού Δημοσίου (ΠΚ 386) δια της χρήσης των πλαστών ομολόγων (ΠΚ 216 παρ.3) (βλ. κείμενο), Πιθανή Πεπερασμένη (ολοκληρωμένη) Απάτη κατά του Αμερικανικού Δημοσίου (Κυβέρνησης) (ΠΚ 386), Απάτη πεπερασμένη (ολοκληρωμένη, επιτευχθείσα πλήρως) κατά πολιτών που πειθόμενοι στις υποσχέσεις των αρνούνται να εξοφλήσουν τις φορολογικές και τις ασφαλιστικές των οφειλές, υφιστάμενοι τις ζημίες των φορολογικών ποινών (ΠΚ 386), Απάτης κατά του Ελληνικού Δημοσίου (ΠΚ 386) λόγω ζημίας του τελευταίου από την μη-καταβολή των φόρων και των ασφαλιστικών εισφορών των εξαπατηθέντων πολιτών (τριγωνική απάτη) (ΠΚ 86) σε συνδυασμό με την  Παράβαση του νόμου «περί καταχραστών του Δημοσίου» (ν.1608/1950) κατά του Ελληνικού και Αμερικανικού Δημοσίου, Πλαστογραφία μετά χρήσεως κατά του Ελληνικού και Αμερικανικού Δημοσίου (ΠΚ 216 παρ.3), Σύσταση Συμμορίας (ΠΚ 181), παράβαση του ν.3424/2005 - ΦΕΚ 305/Α'/13.12.2005 για την τροποποίηση, συμπλήρωση και αντικατάσταση διατάξεων του ν. 2331/1995 (ΦΕΚ 173 Α') για την «νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες» (ήτοι την νομιμοποίηση πλαστών ομολόγων).

ΙΙ. Παράβαση των άρθρων του ΠΚ 165 (Δωροδοκία κατά τις εκλογές), 183 (Διέγερση, Απείθεια κατά των νόμων),  184 (διέγερση σε μη-καταβολή φόρων συνεπαγομένης ζημίας του δημοσίου), 185 (εγκωμιασμός δόλιας και συνειδητής μη-καταβολής φόρων και συνεπαγομένης ζημίας του δημοσίου), 186 (πρόκληση και προσφορά για την εκτέλεση κακουργήματος ή πλημμελήματος, της μη-καταβολής φόρων και ζημίας του δημοσίου), 187 (Σύσταση και συμμορία), 191 (Διασπορά ψευδών ειδήσεων), 232 (παρασιώπηση εγκλήματος της κακουργηματικής ζημίας του δημοσίου δια παρώτρυνσης σε παράνομης μη-καταβολής φόρων) του ΠΚ. Και τέλος παράβαση του αρ. 224 και 229 ΠΚ (ψευδορκία και ψευδή καταμήνυση για την με αρ. Δ 2012/4526/ 28-11-2012  μήνυση κατά του Πρωθυπουργού, του Προέδρους της Δημοκρατίας κλπ. για Εσχάτη Προδοσία, που κατέθεσε ο Σώρρας στην Εισαγγελία Αθηνών και για τους λόγους της μήνυσης (επειδή η κυβέρνηση δεν δέχτηκε την προσφορά των 600 δις. των πλαστών IBOE) και για την ψευδή επίσης μήνυση που κατέθεσε την 19-06-2014 κατά του ΤΧΣ και της Τρόικας, επειδή δεν δέχτηκαν την προσφορά του για την συμμετοχή του στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών!.

ΟΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΩΝ ΣΩΡΡΑ-ΛΑΜΠΡΑΚΗ
Ο Νικόλαος Παπαδόπουλος, πρώην πυροσβέστης, καταγωγόμενος από ένα χωριό της Ηλείας, είναι ιδιοκτήτης και διαχειριστής  των κάτωθι ιστοσελίδων (sites), ιστοχώρων (blogs), profiles, όλα με  Υπέρτιτλο «Ελλήνων Συνέλευσις- Ε.ΣΥ»)
alfeiospotamos.gr, alfeiospotamos.pblogs.gr και alfeiospotamos.blogspot.gr
Ιδιοκτήτης και Διαχειριστής Πλάτωνας Πισατίδης, Αθήνα
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/07/end_23.html ΟΛΑ ΤΑ VIDEOS ΜΕ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ

Ο Νικόλαος Παπαδόπουλος συνεργεί ουσιαστικά στις παραπάνω κακουργηματικές πράξεις του Σώρρα, δια της, με ιερό φανατισμό, προπαγανδιστικής (χωρίς νομικά και λογικά επιχειρήματα) υπεράσπισης και διάδοσης των ψευδών εγκληματικών απόψεων του Σώρρα περί δήθεν της νομίμου κατοχής του νομίμων IBOE, δια του διαδικτύου από τις ιστοσελίδες του και με όλους τους πρόσφορους διαδικτυακούς τρόπους, με τρόπο επαγγελματικό, όλο το 24ωρο!, γεγονός που με εμβάλει σε υποψία ότι το κίνητρό του δεν είναι απλά –εάν είναι καν-η φαντασιακή των πίστη ότι τα IBΟΕ του Σώρρα θα εξοφλήσουν τις φορολογικές, ασφαλιστικές και τραπεζικές των οφειλές, αλλά-υποψιάζομαι-αυτοί απολαμβάνουν κι ένα άμεσο οικονομικό όφελος από τον Σώρρα, με την μορφή αφανούς  «μισθού» των για την επαγγελματική των αυτή προπαγανδιστική του απασχόληση.
Γι` αυτό εκτός από την δίωξή του (του Νικολάου Παπαδόπουλου) ως συνεργού στις κακουργηματικές πράξεις των Σώρρα-Λαμπράκη, θα πρέπει να κατεβούν από το διαδίκτυο άμεσα όλες οι  παραπάνω ιστοσελίδες του.

ΔΥΝΗΤΙΚΟΙ ΣΥΓΚΑΤΗΡΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ

Αν και στην παρούσα χρονική στιγμή δεν έχω αρκετά στοιχεία για να ζητήσω την ποινική της δίωξη-αλλά επιφυλάσσομαι προς τούτο στο μέλλον- οφείλω να καταθέσω ότι ο τωρινός σημαντικότερος και κρισιμότερος συνεργάτης (συνεργός) του Σώρρα στις εγκληματικές του πράξεις είναι η Βίκυ Χαραλάμπους (Viky Charalambous), η οποία είναι στενότατη συνεργάτης του Σώρρα, κατά πληροφορίες μένει μαζί του στην Ν. Σμύρνη στην Αθήνα και η οποία είναι πραγματικά η μεγάλη προπαγανδιστική κι οργανωτική  δύναμη του Σώρρα, με 10000άδες ακατάληπτα άρθρα, συνεντεύξεις σε περιθωριακά και ιντερνετικά κανάλια και ραδιοφωνικού σταθμούς σε επαγγελματική βάση. Δεν ξέρω εάν έχει οικονομική εξάρτηση από τον Σώρρα, το θεωρώ όμως πολύ πιθανόν. Γι αυτό πιστεύω ότι θα ήταν χρήσιμη για την ανάκριση η κλήση της για κατάθεση.

Και η Κυρία αυτή παρουσιάζεται ως «Διευθύνουσα» την «ΑΡΣΙΝΟΗ ΑΕ», Κατασκευαστική κι Επενδύσεων», με ΜΑΕ 53154/Β/2002/0554, με έδρα?
Ένα δείγμα των δράσεων και του δημοσίου λόγου της Βίκυς Χαραλάμπους:


Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ. (18/12/2899 Kastoria fm stereo ) Απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ.

Θα ήταν επίσης ενδιαφέρον να κληθεί να δώσει εξηγήσεις η ένθερμη οπαδός του Σώρρα, με εντονότατη δράση διάδοσης και προπαγάνδας των απόψεών του, Δικηγόρος Χαλκίδος,  ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ,  οδός Ελ. Βενιζέλου 22, Χαλκίδα, τηλ. 22210- 79091,  6937445385, για να δούμε την νομική –από την πλευρά της- υποστήριξη και θεμελείωση των παρανοικών απόψεων και ισχυρισμών του Αρχηγού της (Σώρρα).  Ιδού ένα δείγμα της δράσης και των ακατάληπτων, σε βαθμό παράνοιας «άρθρα» της: 

Ακολουθούν η περιγραφή των πράξεων συνέργειας των Ευ. Ιορδανίδη, Δημ. Καζαμία κ.α.

Σχόλιο: Στην μήνυσή μου ζητώ τεκμηριωμένα να διενεργηθεί ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ στον τρελό και τους άμεσους συνεργάτες του. 

Η Ερώτηση του Άδωνη στην Βουλή για τον Τρελό

Δημ.Αντωνίου

• Δημοσιεύθηκε από : Δρ. Δημήτριος Αντωνίου PhD, FRCS
Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016 - 6:07 μ.μ.
Διαδώστε το Άρθρο...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου