Back to Top
Τηλ. επικοινωνίας : 22210.62743 | Email: dr.dim.antoniou@gmail.com
Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016
ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ-ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗΣ

ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ (ΕΠΑΝ) ΙΔΡΥΣΗ ΜΙΑΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ GEREXIT

Εμείς οι Ευρωπαίοι Πολίτες  ζητάμε από το Ευρωκοινοβούλιο και τα Εθνικά Κοινοβούλια της Ευρωπαικής Ένωσης την έναρξη των Πολιτικών και Νομικών Διαδικασιών για την  Επανίδρυση της Ευρωπαικής Ένωσης και την Αναγκαστική Αποβολή της Γερμανίας απ΄ αυτήν για τους παρακάτω λόγους:

Σε μια Ευρώπη της Δημοκρατίας, Αδελφοσύνης, Αλληλεγγύης και τελικά του Ουμανισμού, ήτοι της αναγνώρισης της Αξιοπρέπειας του Ανθρώπου ως την Υψίστης Αξίας Ζωής, δεν μπορεί να ανήκει η Γερμανία, η  πολιτική ελίτ (ηγεσία) της οποίας (την οποία διαφοροποιούμαι πλήρως από τον Γερμανικό Λαό),  κατέστρεψε την Ευρώπη  το 1864-71 και την Ευρώπη και τον Κόσμο Όλο με τους δύο Παγκοσμίους Πολέμους 1914-8 και 1939-45, στο όνομα ενός Αδυσώπητου, Ιδιοτελούς κι Απάνθρωπου Σωβινιστικού Εθνικισμού, πατέρα και γιού ενός Απάνθρωπου Ρατσιστικού Ναζισμού, του τελευταίου μάλιστα περιβεβλημένου προσχηματικά με τον «προβιά του προβάτου» του δήθεν  Πλατωνικού Ιδεαλισμού και του Αρχαίου Σπαρτιατικού Ιδεώδους.

Στην Ευρωπαική  Ένωση, δεν μπορεί να ανήκει η Γερμανία, η πολιτική ελίτ (ηγεσία) της οποίας (την οποία διαφοροποιούμαι πλήρως από τον Γερμανικό Λαό) της οποίας εννοεί την Ενωμένη Ευρώπη, ως Ενωμένη Εταιρεία Ανθρωπόμορφων Παραγωγικών Μονάδων πλήρως Υποταγμένων στην Βούλησή της και τα Συμφέροντά της, σε πλήρη συμφωνία και εφαρμογή των «οραμάτων» του Χίτλερ για την δημιουργία μιας Grossraumwirtschaft (Ευρωπαικής Οικονομίας Μείζονος χώρου) (υπό την Κυριαρχία των Ναζί) (Hans Posse, 1934:83, Hungarian National Archive, 1939: Res. 30-358 και 1941: Res. 466, Milward, 1977:162, Radice, 1965:143 και 1986:341, Ranki, 1993:67), ενώ για τις Χώρες της ΝΑ Ευρώπης (και την Ελλάδα) την προόριζαν για «Συμπληρωματικές  Γεωργικές Οικονομίες» (Erganzungswirtschaft) της Χιτλερικής Grossraumwirtschaft !...Σας θυμίζει τίποτα αυτό?

Δεν μπορεί να ανήκει στην Ευρώπη η Γερμανία, η  πολιτική ελίτ (ηγεσία) της οποίας (την οποία διαφοροποιούμαι πλήρως από τον Γερμανικό Λαό) παρότι στρατιωτικά αφοπλισμένη για τον κίνδυνο νέα απόπειρας καταστροφής του Κόσμου, βρυχάται, σαν το ξεδοντιασμένο και πληγωμένο Θηρία και πάλι απειλητικά εναντίον της Ευρώπης και της Ανθρωπότητας όλης, για την πλήρη Υποταγή των στην Αυθεντία και την Κυριαρχία της:

Ιδού η Απειλή Πολέμου που εκτόξευσε ωμά η Merkel αμέσως μετά το Brexit την 24-06-2016:

«Ακόμη και αν είναι δύσκολο να το φανταστεί κανείς για μας, δεν θα πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι η ιδέα της ευρωπαϊκής ενοποίησης ήταν μια ιδέα ειρήνης. Βλέπουμε όλοι ότι ο κόσμος βρίσκεται σε αναταραχή. Η ειρήνη που έχουμε στην Ευρώπη εδώ και πολλά χρόνια, δεν είναι αυτονόητη».

Τα λόγια αυτά, είναι πραγματικά απειλητικοί βρυχηθμοί ενός πληγωμένου θηρίου, που απειλεί τα θηράματά του ! με μια ακόμα επίθεσή του, εάν δεν ικανοποιήσουμε την πείνα του. 
Δεν μπορεί να συμμετέχει στην Ευρώπη, η Γερμανία, η  πολιτική ελίτ (ηγεσία) της οποίας (την οποία διαφοροποιούμαι πλήρως από τον Γερμανικό Λαό) της οποίας είναι η ΜΟΝΗ που ωφελείται από την  Πανευρωπική Κρίση, Πολιτική, Οικονομική και κυρίως Ανθρωπιστική, σύμφωνα και με τις δύο πρόσφατες (2015-6) μελέτες των Πανεπιστημίων της Heidelberg και Leibzic και να μας απειλεί κι από πάνω, εάν τολμήσουμε να αντισταθούμε στην ακόρεστη πείνα της. 

Αναγκαστική προυπόθεση της  Ελευθερίας του Ανθρώπου και ταυτόχρονα η Υψίστη Αρχή Δικαίου και Ηθικής, είναι πρώτα η Εθνική  Ανεξαρτησία της Χώρας του και δεύτερον το πολιτικό Ιδανικό της  Δημοκρατία, αμφότερες των οποίων έχουν στραγγαλιστεί από την πολιτική ελίτ της Γερμανίας στην  παρούσα μορφή της  Ευρωπαικής Ένωσης και του Πολιτικο-Οικονομικού της Μοντέλου, τα οποία χρησιμοποιούνται από την πολιτική ελίτ της Γερμανίας, ως Νέου Τύπου Όπλα, τα οποία στα χέρια και των υπάκουων, δειλών, ηττοπαθών και φοβισμένων «ακολούθων» της (που λέγονται «ηγέτες» των άλλων δορυφόρων ευρωπαικών κρατών), χρησιμοποιούνται από όλους τους επιτιθεμένους εναντίον των λαών της Ευρώπης, σε μια επανάληψη, αλλά με διαφορετική μορφή, του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου και για την επίτευξη από την πολιτική ελίτ της Γερμανίας μιας εκδικητικής ς ρεβάνς για τις δύο μεγάλες πολεμικές της Ήττες.

Απευθυνόμαστε σε ΟΛΟΥΣ τους Πολίτες της Ευρώπης, όλων των Πολιτικών Ιδεολογιών, Ευρωπαιστών και Μη, στους Ευρωπαίους πολίτες που πιστεύουν στις Αρχές  κι Αξίες της Δημοκρατίας, της Αξιοπρέπειας του Ατόμου και του Ανθρώπου, στην ανεκτίμητη Αξία της Ελευθερίας της Βούλησης  του Πολίτη για την Ελεύθερη κι Ανεξάρτητη Συγγραφή της Ιστορίας του Δικού του Έθνους, να συνδράμουν στον αγώνα μας.

Απευθυνόμαστε ιδιαίτερα και  στους Γερμανούς τους ιδίους, για την συμβολή των στον αγώνα μας αυτό, η συναίνεση των οποίων θα έχει τεραστία Ηθική και Συμβολική σημασία στον αγώνα μας.
Η σύγχρονη πολιτική Γερμανική Ελίτ, από τους Κάιζερ, toyw  Ναζί και τα Es Es, μέχρι την Merkel  και Schäuble δεν μοιράζονται το «όμαιμον» (την κοινή καταγωγή αίματος) και στερούνται κάθε δεσμού πολιτισμικής και πνευματικής  συγγένειας με τον ανώνυμο λαικό Γερμανό Ρομαντικό τροβαδούρο των  τραγουδιών του "Arthur`s cycle" και Minne και Liebe, με την Μεσαιωνικό Ιδεώδες του Ιπποτισμού, με τους μεγάλους Γερμανούς Μεσαιωνικούς Μυστικούς (Meister Eckhart) και Γερμανούς Ουμανιστές Φιλοσόφους, όπως ο Nicolaus Cuzanus, Melanchthon , Erasmos και τους μεγάλους Γερμανούς ποιητές, φιλοσόφους και Κλασικούς και Ρομαντικούς Μουσουργούς του 19ου αι., όπως οι Goethe, Schiller, Schelling, Kant, Hegel και τους μεγάλους αφηρημένους εξπρεσιονιστές του 20ου αι.

Η Ελευθερία των Εθνών μας και των Λαών των, δεν ανήκει μόνο στην δική μας ζώσα γεννεά. Ανήκει στις Αμέτρητες γενεών του Παρελθόντος που θυσιάστηκαν γι` αυτήν και για το δικαίωμά μας να ζούμε Ελεύθεροι ως Πνευματικά Όντα, αλλά και στις Αμέτρητες Γενεές του Μέλλοντος που προσδοκούν στις Αξίες αυτές. Θα είμαστε προδότες της Ιστορίας των Εθνών μας και των Μελλοντικών Γενεών, εάν δεν τους εξασφαλίσουμε, όχι ίση, αλλά περισσότερη Ελευθερία, Τιμή κι Αξιοπρέπεια. Διότι αυτά είναι που δικαιώνουν την Πνευματική Φύση του Ανθρώπου, ως Όντος «Κατ` Εικόνα και  Ομοίωση Εκείνου».

Παρακαλώ μη θεωρείτε  ότι η διαδικασία που ξεκινάμε με το Petitionαυτό είναι "θεωρητική". Θυμηθείτε ότι το 1960, πριν την ίδρυση της τότε ΕΟΚ (ΕΕ) η Γαλλία του Ντε-Γκώλ έκανε δημοψήφισμα στην Γαλλία για το εάν θα δεχτούν και την Αγγλία στην ΕΟΚ (ΕΕ).


Δημ. Αντωνίου
• Δημοσιεύθηκε από : Δρ. Δημήτριος Αντωνίου PhD, FRCS
Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016 - 9:00 π.μ.
Διαδώστε το Άρθρο...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου