Back to Top
Τηλ. επικοινωνίας : 22210.62743 | Email: dr.dim.antoniou@gmail.com
Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012


 Εισαγωγή: Με την υπογραφή της πρώτης Δανειακής Σύμβασης και του πρώτου Μνημονίου το 2010, εκχωρούμε, ως γνωστόν, υπέρ της Τρόικας,  την εθνική μας κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας, με την εγγραφή επ αυτής εμπραγμάτων δικαιωμάτων, δηλ. υποθήκες, για τα δάνεια που παίρνουμε από την Τρόικα. Με τις ίδιες αυτές συμβάσεις, οι οποίες ενισχύθηκαν με το Μεσοπρόθεσμο, τον Ιούνιο του 2011 και την 2η Δανειακή Σύμβαση και 2ο Μνημόνιο τον Μάρτιο του 2011, εκχωρούμε στην Τρόικα το αποκλειστικό δικαίωμα εκμετάλλευσης του ορυκτού πλούτου της χώρας, με τα άρθρα 1 παρ.2, 2 παρ 4β και 18 του Μεσοπρόθεσμου. Συνεπώς, η ενδεχόμενη νομοθετική κήρυξη και οριοθέτηση της ΑΟΖ, με τις παραπάνω συνθήκες, σημαίνει αυτόματα της εκχώρηση όλου του εθνικού μας ορυκτού πλούτου στην Τρόικα, ΜΕ ΝΟΜΟ, δηλ. της προσφέρουμε τον εθνικό μας πλούτο ως μασημένη τροφή.
Ο τύπος λοιπόν αυτός, που παρουσιάζεται ως το IQ 189, ενέσκυψε ως θύελλα, δριμύς και καταιγιστικός στην Ελλάδα, αμέσως μετά την υπογραφή των παραπάνω προδοτικών συμβάσεων και διαφημίζει, προτρέπει και διαλαλεί την νομοθετική κήρυξη και οριοθέτηση της ΑΟΖ από την Ελλάδα, προπαγανδίζοντας έτσι υπέρ της προδοσίας της χώρας και υπέρ των συμφερόντων των ξένων κατακτητών της Τρόικας. Γι αυτό άλλωστε, βοηθό του κι ένθερμο υποστηρικτή των απόψεών του έχει την ΝΔ, η οποία κι αυτή ετοιμάζει αντίστοιχο νόμο για την κήρυξη της ΑΟΖ!
Κι όχι μόνο αυτό. Διατυμπανίζει φανατικά την ΅σημασία΅ της ΑΟΖ, η οποία δεν εκφράζει  κυριαρχικά μας δικαιώματα στην αντίστοιχη περιοχή του υποθαλασσίου υπεδάφους, αλλά μόνο δικαιώματα εκμετάλλευσης του, ενώ ταυτόχρονα αποσιωπά δολίως το προτασσόμενο πάντων και υψίστης σημασίας θέμα, της κατά προτεραιότητα νομοθετικής κήρυξης της χωρικών μας υδάτων στα 12 μίλια, τα οποία αποτελούν ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ και επιπλέον  χωρίς την λύση της εκκρεμότητας αυτής, η κήρυξη της ΑΟΖ εκχωρεί στους αρνητές της Τούρκους, βάσιμα επιχειρήματα άρνησής της.
Λεπτομερέστερα, η ύποπτη αυτή δίχρονη δραστηριότητα του παραπάνω εγείρει τα εξής ερωτήματα:
1.  Γιατί το IQ 187, ή άλλως ΅η ιδιοφυία του αιώνα΅, αυτοχαρακτηρισμοί αυτοί, έχει επιδοθεί τα δύο τελευταία χρόνια σε έναν φανατικό κι αδυσώπητο μαραθώνιο 250 ή 300 διαλέξεων για το ίδιο θέμα, ήτοι την σημασία της ΑΟΖ, αποκλειστικά στην περιοχή τους Καστελλόριζου, Μεγίστης, Κύπρου και Ισραήλ, όπου συμπίπτουν τα συμφέροντα Αμερικανικών και Ισραηλινών πετρελαιακών εταιρειών και κρατών, εξαίροντας μονότονα την τακτική του αείμνηστου Τάσου Παπαδόπουλου, ενώ αποσιωπά τις άλλες εκκρεμούσες περιοχές κήρυξης της ΑΟΖ.
2. Γιατί προτείνει τόσο φανατικά την κήρυξη της ΑΟΖ τώρα, ενώ ξέρει ότι αυτό πρέπει να γίνει, εκτός των παραπάνω, όταν η χώρα είναι αμυντικά πανίσχυρη, προυπόθεση που δεν πληρούται τώρα!, δεν μπορώ να μπώ σε λεπτομέρειες και με δεδομένη την αντίδραση της Τουρκίας. Μήπως για να αναγκαστεί η Ελλάδα να ζητήσει την προστασία του Ισραήλ και των ΗΠΑ, με τα αντίστοιχα ανταλλάγματα υπέρ των.
3. Πώς αντέχει, η ιδιοφυία αυτή, νοητικά, ψυχικά, συναισθηματικά και σωματικά να δίνει επί δύο χρόνια 300 περίπου διαλέξεις με το ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ, δηλ. της ΑΟΖ. Αυτό το κάνουν και με όρια, μόνον όσοι έχουν επαγγελματικό καθήκον, δηλ., όσοι το κάνουν επί πληρωμή, να το κάνουν, δηλ. ηθοποιοί και οι παπάδες. Μάλιστα πολλοί ηθοποιοί έχουν καταρρεύσει ψυχολογικά από την επανάληψη του ίδιου έργου. Ο τύπος αυτός για πόσα και από ποιόν τα παίρνει για να υφίσταται το μαρτύριο αυτό. Γιατί δεν μπορώ να φανταστώ, ότι η μονομέρειά του αυτή και η μονοθεματικότητα των διαλέξεών, προπαγάνδας του, είναι δείγμα αδυναμίας του να μάθει κάτι άλλο, διότι αυτό συνεπάγεται μια πνευματική κατάσταση στον αντίποδα της ευφυίας που ο ίδιος λέει ότι έχει.
4. Θα πρέπει ο ίδιος να αποκαλύψει στον Λαό, αλλά και στις κρατικές αρχές, ποιος και με πόσα τον χρηματοδοτούν για την πανάκριβη διαβίωσή του, ήτοι σπίτι, πολυτελές γραφείο με μόνιμη γραμματέα στην Αθήνα και το Παρίσι, πανάκριβα και αμέτρητα ταξίδια του στην Ελλάδα και το Εξωτερικό για τις πανάκριβες, διαλέξεις του, που γίνονται σε τεράστιες αίθουσες πολυτελών ξενοδοχείων, με πανάκριβες μηχανές οπτικοακουστικών μέσων προβολής και μικροφωνικών εγκαταστάσεων και της σχετικής διαφήμισης, μετατρέποντας έτσι κάθε προπαγανδιστική του διάλεξη σε μια Χολυγουντιανή υπερπαραγωγή, που μόνο Αμερικανοί παραγωγοί και σκηνοθέτες μπορούν να κάνουν ! Κι όλα αυτά με δεδομένο ότι ο τύπος αυτός ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ, εφόσον ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με την προπαγάνδα του αυτή. Εκτός κι αν δεχτούμε ότι το επάγγελμά του είναι αυτό. Η προπαγάνδα δηλ. εναντίον των εθνικών συμφερόντων της Ελλάδος. Αυτός χρειάζεται τουλάχιστον 10.000 ευρώ την εβδομάδα για τά έξοδά του μόνο, εκτός της αμοιβής του βέβαια, η οποία θα είναι ανάλογη των σκοπών που εξυπηρετεί. Σε κάθε περίπτωση, καλώ και τις αρμόδιες αρχές, ΚΥΠ. ΣΔΟΕ, εφορία κλπ. να ερευνήσουν και να δώσουν στην δημοσιότητα απαντήσεις για τα παραπάνω ερωτήματα που θέτω.
5. Καλώ το ίδιο, το IQ 187, να δώσει στην δημοσιότητα όλα τα πτυχία που ισχυρίζεται ότι έχει και κυρίως τους τίτλους του ΅καθηγητού΅ στην αλλοδαπή, διότι εγώ γνωρίζω πολλούς ΅καθηγητές΅ που είναι ΅καθηγητάκια΅ σε κάτι συνοικιακά ιδιωτικά σχολεία και κολέγια στην αλλοδαπή και παρουσιάζονται εδώ, ως ΅καθηγητές πανεπιστημίων του εξωτερικού΅.
6. Τον προκαλώ να με μηνύσει για τα παραπάνω, και να ετοιμαστεί να αποδείξει ΑΥΤΟΣ την αναλήθεια των παραπάνω ισχυρισμών μου, όπως προβλέπει ρητά του άρθρο ΠΚ 363 για την Συκοφαντική Δυσφήμηση.
7. Επειδή μαζεύω στοιχεία για την δικαιοσύνη για τις παραπάνω ενέργειες, κίνητρα και σκοπούς του τύπου αυτού, παρακαλώ όποιος έχει σχετικά στοιχεία να μου τα εκχωρήσει στο 2221062743 και epivetta@otenet.gr
8. Τέλος καλώ εσάς, να σταματήσετε να γίνεστε ακούσια εργαλεία της προπαγάνδας του εναντίον της Ελλάδος και να πάψετε επιτέλους να πηγαίνετε στις ύποπτες αυτές προπαγανδιστικές του διαλέξεις, διότι συμπράττετε, κατά τα φαινόμενα, σε μια προδοσία κατά της Ελλάδος.
Εγώ ερωτήματα και σκέψεις κάνω. Δεν παρουσιάζω γεγονότα. Αλλά οι σκέψεις μου αυτές, έχουν τόσο μεγάλη λογική βάση, που αποκτούν αποδεικτική αξία γεγονότων. Σε κάθε περίπτωση όμως, εάν αποδειχτεί ότι έχω κάνει λάθος, θα ζητήσω συγνώμην και θα δεχτώ τις συνέπειες. Εάν όμως είμαι σωστός, αλίμονο στο IQ 187.
Παρακαλώ διαδώστε το παρόν άρθρο μου, διότι είναι Εθνικά Αναγκαίο.
 
Σημ. Οι Ανεξ. Έλληνες ανακοίνωσαν επίσημα, ότι ακυρώνουν τα σχέδια για την κατάθεση του νομοσχεδίου για την κήρυξη της ΑΟΖ, μετά το παραπάνω άρθρο μου, αναγνωρίζοντας την ορθότητα των σκέψεών μου! Μπράβο τους!!
Σημ. Για μερικούς που δεν κατανοούν τα αυτονόητα: Δεν προτείνω την μη κήρυξη της ΑΟΖ, αλλά σαφέστατα λέω, ότι αυτή δεν πρέπει να γίνει ΤΩΡΑ, πριν της ακύρωση των Δανειακών Συμβάσεων και Μνημονίων και πριν τον καθορισμό των χωρικών μας υδάτων στα 6 ή 12 μίλα.  Πόσο σαφέστερα να το πώ...
                                                                                       
Δημ. Αντωνίου
• Δημοσιεύθηκε από : Δρ. Δημήτριος Αντωνίου PhD, FRCS
Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012 - 5:11 μ.μ.
Διαδώστε το Άρθρο...

1 σχόλια:

 1. ΣΕΙΣΜΟΣ!! Ο ΠΑΝΟΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΟΖ !

  Απόψε, 30-07-2012- ο Πάνος στο Κόντρα στην εκπομπή «Επί του Πιεστηρίου» έκανε την εξής σημαντική δήλωση, που δικαιώνει πλήρως τις απόψεις μου για την μη-κήρυξη της ΑΟΖ υπό τις σημερινές συνθήκες των Μνημονίων. Είπε ο Πάνος:
  «Δεν μπορούμε να δεχτούμε την κήρυξη της ΑΟΖ τώρα, διότι θα μας την κατάσχουν (οι Τροικανοί)!!....πρέπει πρώτα να οριοθετήσουμε τα 12 μίλια ως χωρικά μας ύδατα πρώτα, διότι μετά η ΑΟΖ πάει στα 200 μίλια….!», δικαιώνοντάς με πλήρως και ΣΕ ΟΛΑ αυτά που ανέφερα στην παρακάτω «σκληρή» μου ανακοίνωση. Παράλληλα ο Πάνος τήρησε και μια στάση μεγάλης ΕΠΙΦΥΛΑΞΗΣ για τον Ν. Λυγερό, ΙQ 189 !!, για τον οποίο θα κάνω ανακοίνωση αύριο. Και βέβαια θυμίσω ότι οι Ανεξ. Έλληνες-δια του Αναπλ. Δ/ντή των Γ. Αναγνωστάκου- είχαν αποδεχτεί εγγράφως και δημοσίως τις απόψεις μου για την ΑΟΖ κι είχαν αναστείλει την αρχική των απόφαση για κατάθεση νόμου για την κήρυξη της ΑΟΖ-μαζί με το Ι; 189- κατόπιν μελέτης των αντιρρήσεών μου.
  Λέτε να γίνει ΤΣΟΥΝΑΜΙ ?... ο Πάνος συμφώνησε μαζί μου !!!...ρε σύ τι είναι αυτά που ζώ ο άντρας!!!
  Με αγάπη, Δημ. Αντωνίου

  ΑπάντησηΔιαγραφή