Back to Top
Τηλ. επικοινωνίας : 22210.62743 | Email: dr.dim.antoniou@gmail.com
Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2011ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ

ΑΝΑΦΟΡΑ – ΑΙΤΗΣΗ
(κατατέθηκε σήμερα)
                
Του Δημητρίου ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ιατρού, κατ. Χαλκίδος

Θέμα: Δημοσίευμα προπαγανδίζον υπέρ της Εσχάτης Προδοσίας (ΠΚ 135) (περί «προπαρασκευαστικών πράξεων Εσχάτης Προδοσίας), Διεγείρον την απείθεια κατά των νόμων (ΠΚ 183) και προσκαλόν για τη εκτέλεση κακουργήματος (της Εσχάτης Προδοσίας) (ΠΚ 186)


Στην εβδομαδιαία εφημερίδα «Το Βήμα» της Κυριακής 23 Οκτωβρίου 2011 και στην σελίδα Α29, δημοσιεύτηκε συνέντευξη του Καθηγητού του Συνταγματικού Δικαίου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Αντώνη ΜΑΝΙΤΑΚΗ, με τίτλο: «Πόσο αντέχουμε να ζήσουμε σε καθεστώς μειωμένης κυριαρχίας?» και υπότιτλο: «Ανάμεσα στη Ευρώπη και στην  μοναξιά», στο οποίο (δημοσίευμα) ο αναφερόμενος –κατά την εκτίμησή μου- προπαγανδίζει και παρακινεί υπέρ της απώλειας της Εθνικής Κυριαρχίας της
Ελλάδος, της συνεπαγομένης αυτής Κατάλυσης της Λαικής Εξουσίας και συνεπώς προπαγανδίζει υπέρ της Κατάλυσης του Δημοκρατικού μας Πολιτεύματος, ιδιαίτερα –αλλά όχι μόνο- με τις εξής απόψεις του:
«…Διότι, αλήθεια, τι προέχει εκεί που φτάσαμε σήμερα, και τι είναι πι σημαντικό για την ίδια την ταπεινωμένη κυριαρχία μας και την εθνική μας υπερηφάνεια: η αποφυγή περιορισμών στην εθνική μας κυριαρχία ή η μακροπρόθεσμη απεξάρτηση της οικονομίας μας από τα δόκανα των αγορών και από τις ανάλγητες απαιτήσεις των δανειστών μας? Τι να την κάνω την απόλυτη εξουσία αυτοπροσδιορισμού της συλλογικής μου μοίρας, όταν δεν μπορώ και δεν ξέρω να τη διαχειριστώ μόνος μου?...».
«…Τι υπηρετεί καλύτερα και αποτελεσματικότερα την εθνική ανεξαρτησία μας-αφού περί αυτού συνεχώς τυρβάζουμε: η επιδίωξη της οικονομικής ισχύος και ευρωστίας της χώρας μας μέσα στην Ευρώπη υπό την κηδεμονία έστω της πανίσχυρης Γερμανίας ή η παράδοσή της μόνης κι έρημης, αλλά εθνικά υπερήφανης, στη βορρά των ανεξέλεγκτων αγορών?».
«…Ας αποφασίσουμε επιτέλους, τι προτιμάμε: μια ρακένδυτη ουσιαστικά αλλά πλήρη τυπικά κυριαρχία ή μια ανθηρή οικονομικά αλλά περιορισμένη τυπικά κυριαρχία...»
«...Αυτός είναι ο ορίζοντας την εθνικής μας μοίρας. Ας το συνειδητοποιήσουμε, αν θέλουμε να είμαστε, πράγματι, κύριοι της μοίρας μας. Εχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε μια μοναχική και ρακένδυτη εθνική κυριαρχία και σε μια περιορισμένη συγκυριαρχία στην Ευρώπη...» (σχόλιο: «νόμιμη συγκυριαρχία» βλέπει μόνο μια διαστροφική προδοτική συνείδηση, δεδομένου ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε μια κραυγαλέα κατοχή, ενώ ακόμα και η «συγκυριαρχία» είναι προδοσία)
Το παραπάνω δημοσίευμα του αναφερόμενου είναι ένα μνημείο προδοσίας, υποτέλειας, διαφήμισης και προτροπής για την παράδοση της Εθνικής Κυριαρχίας της Ελλάδος, την οποία (εθνική μας κυριαρχία) υβριστικά και αήθως την χαρακτηρίζει «ρακένδυτη».
ΑΥΤΑ ΟΥΤΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΓΡΑΦΕ!!
Εκθέτω στην συνέχεια τους ορισμούς της Δημοκρατίας και της Εθνικής Ανεξαρτησίας και Κυριαρχίας, τις οποίες ο αναφερόμενος προτείνει ότι δεν είναι άξιες σεβασμού και προστασίας, αντίθετα άξιες θυσίας στον βωμό της επίλυσης ενός –υπαρκτού ή ανυπάρκτου- οικονομικού προβλήματος!

Εθνική Κυριαρχία και Δημόσιο Χρέος στο Διεθνές Δίκαιο

Η Δημοκρατία: Η ουσία της δημοκρατίας είναι η εξής θεμελειώδης αρχή της: «ίση ελευθερία για όλους», ή ισότιμα, «ίσα πολιτικά δικαιώματα για όλους, χωρίς εξαιρέσεις και διακρίσεις», ή ακόμα: «ίση αντιμετώπιση των ανίσων». 
(…………….βλ. συνέχεια στο 2ο μέρος του βιβλίου μου: "Τα αναφιλητά της Έλλης")

Εθνική Κυριαρχία (Ανεξαρτησία).  Η Εθνική Κυριαρχία αναφέρεται στον βαθμό ελευθερίας και ανεξαρτησίας που απολαμβάνει ένα κράτος σε σχέση με τα υπόλοιπα, μέσα στο πλαίσιο της Διεθνούς Κοινότητας στην οποία υπάρχει και λειτουργεί.
(…………βλ. συνέχεια στο 2ο μέρος του βιβλίου μου: "Τα αναφιλητά της Έλλης")

Για τους παραπάνω λόγους εκτιμώ ότι ο αναφερόμενος καθηγητής παραβιάζει το άρθρο ΠΚ 135 και τα άρθρα

Για τους παραπάνω λόγους:
ΖΗΤΩ                             
Να διατάξετε την άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον του καταγγελλομένου καθηγητή Αντώνη Μανιτάκη για παραβάσεις του παραπάνω δημοσιεύματος δια του οποίου, προπαγανδίζει υπέρ της Εσχάτης Προδοσίας (ΠΚ 135) (περί «προπαρασκευαστικών πράξεων Εσχάτης Προδοσίας), Διεγείρει την απείθεια κατά των νόμων (ΠΚ 183) και προσκαλεί για τη εκτέλεση κακουργήματος (της Εσχάτης Προδοσίας) (ΠΚ 186), με την διαδικασία του αυτόφωρου, δεδομένου ότι ο καταγγελόμενος προφανώς διαδίδει τις εθνικά επικίνδυνες και προδοτικές αυτές απόψεις του παντού (όπως φαίνεται από το θράσος του να τις δημοσιεύσει στην  μεγαλύτερη κι εγκυρότερη εβδομαδιαίο εφημερίδα της χώρας) και προφανώς στις συνειδήσεις των φοιτητών του. Το βάρος και το ποιόν των εγκληματικών αυτών απόψεων, σε συνδυασμό με την ιδιότητα του καταγγελλομένου ως καθηγητού Συνταγματικού Δικαίου, τον καθιστούν  άκρως επικίνδυνο για της Δημόσια Τάκη και πρέπει να κινηθούν οι νόμιμες διαδικασίες εναντίον του άμεσα.

Στοιχεία: Φωτοτυπία του δημοσιεύματος

Αθήνα 01-11-2011                           Δημ. Αντωνίου

• Δημοσιεύθηκε από : Δρ. Δημήτριος Αντωνίου PhD, FRCS
Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2011 - 5:53 μ.μ.
Διαδώστε το Άρθρο...

1 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ. ΕΤΣΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ. ΠΩΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ (ΚΑΙ ΚΑΛΑ) ΤΕΤΟΙΟΥ ΒΕΛΗΝΟΥΚΟΥΣ. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΗΛΑΔΗ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΑΪΤ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ. ΖΉΤΩ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ. ΖΉΤΩ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΦΩΝΕΣ. ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ΧΩΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ. ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΣΤΟ YOUTUBE KAI ΚΛΙΚΑΡΟΥΜΕ ΣΥΧΝΟΤΑΤΑ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ. ΜΟΝΟ ΤΗ ΦΩΝΗ ΣΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ. ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ. ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή