Back to Top
Τηλ. επικοινωνίας : 22210.62743 | Email: el.politias@cyta.gr
Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2017


Ο Παράφρονας Ηθικός Αυτουργός της Δολοφονίας της Θώμης, Αρτέμης Σώρρας.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ (0401-2017): EΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑ ΠΛΗΡΩΣ

Οι Δικηγόροι του Μπαλαντίνα και Θώμης Λεωνίδας Κουμπούρας και Σοφός αντίστοιχα δηλώνουν: 

"Ηθικός Αυτουργός του Φόνου η ΕΣΥ (Σώρρας). Η ΕΣΥ κάνει πλύση εγκεφάλου στα μέλη της, που οδήγησαν στην παραφροσύνη στον δολοφόνο". "Ο Ανακριτής εξετάζει την Ηθική Αυτουργία του ΕΣΥ και του Σώρρα στην δολοφονία της Θώμης".

Αυτά έχουν γραφτεί στο παρακάτω άρθρο μου που κατέθεσα χθές στον Εισαγγελέα. 
Επίκειται Σύλληψη του Παράφρονα Σώρρα και των Παράφρονων Συνεργατών του...ΓΡΗΓΟΡΑ, σας το υπόσχομαι.
Δημ. Αντωνίου


ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ 03-01-20-17 ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ
12/03-10-2017 για όλες τις αρμόδιες αρχές.

ΑΙΤΗΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Του

DE. Δημητρίου Αντωνίου του Γεωργίου
Ιατρού- Γενικού Χειρουργού, PhD, FRCS
Κατ. Χαλκίδος, οδός Δημ. Βώκου 6, ΤΚ. 34100
Τηλ. 22210-62743, 695 3012 255,  el.politias@cyta.gr
ΑΔΤ:  ΑΙ 986650/03.05.2012 ΤΑ Χαλκίδος

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΛΑΜΙΑΣ
Καποδιστρίου 10, Λαμία, 35100
Fax: 2231024881

ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ
Γραμματεία Διοικητικού
Λεωφόρος Αλεξάνδρας 121, Τ.Κ. 115 22 
Fax: 210-6411522

Κοιν: ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ


Θέμα: 1) Ανακριτική Διερεύνηση της Ηθικής Αυτουργίας του Αρτέμη Σώρρα στην Δολοφοανία της Παιδοψυχιάτρου Θαμαίδος Κουμπούρα στην Λαμία, από τον οπαδό του Σώρρα και «Πρόεδρος» της τοπικής «ΕΣΥ» Χρήστο Μπαλαντίνα.
            2) Απαγόρευση των συγκεντρώσεων κι εκδηλώσεων της ΕΣΥ σε όλη την χώρα, για λόγους Δημόσιας Ασφάλειας και Τάξης.

Αξιότιμοι Κοι

Με εκτεταμένη και τεκμηριωμένη αναφορά μου στην ΓΑΔΑ την 14-09-2016 και με την με ΑΒΜ Α16/1758/22-09-2016 μήνυσή μου στον Εισαγγελέα Χαλκίδος που διαβιβάστηκε στον Εισαγγελέα Αθηνών την 5-10-2016 και για την οποία έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία όπως ανακοινώθηκε και στην Βουλή, τεκμηρίωνα εξουθενωτικά τα εγκλήματα που διαπράττει ο Ψυχασθενής Αρτέμης Σώρρας και οι Ομοπαθείς οπαδοί του, μέλη της οργάνωσής του ΕΣΥ και σας ζητούσα την άμεση σύλληψή του (των) για συγκεκριμένου λόγους Δημόσιας Τάξης κι ασφάλειας που εγκυμονούν οι πράξεις των και τους οποίους συγκεκριμενοποιούσα απόλυτα, αλλά δεν εισακούσθηκα με αποτέλεσμα τον ειδεχθή φόνο της Λαμίας, στον οποίο θύμα κα θύτης ήταν και οι δύο «οπαδοί» του Σώρρα και μέλη της ΕΣΥ.

Συνεπώς, η απάθεια και η αμέλεια αυτή των αρχών, έχουν επιτρέψει ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ  έναν ψυχασθενή να δηλητηριάζει κι άλλες πολυάριθμες διαταραγμένες προσωπικότητες σε όλη την Ελλάδα, διαπράττοντας κακουργηματικές πράξεις εναντίον του ελληνικού δημοσίου, δια της παραβίασης του ν. 1608/19050 «περί καταχραστών του δημοσίου»,  πείθοντας τους διαταραγμένους, αμόρφωτους, ψυχασθενείς, ή και αφελείς οπαδούς του να μην καταβάλλουν τις οφειλές των στην εφορία και τα ασφαλιστικά των ταμεία (στερώντας έτσι το δημόσιο από τα νόμιμα έσοδά του), ενώ ταυτόχρονα εξαπατά και ζημιώνει και τους οπαδούς του δια των παραπάνω πράξεών των, οι οποίοι υφίστανται τις συνέπειες των αφρόνων αυτών πράξεών των (ΠΚ 386), ενώ ταυτόχρονα αφήνεται ο Ψυχασθενής αυτός να προσπαθεί ελεύθερα να εξαπατά το Ελληνικό Δημόσιο από το 2012 μέχρι σήμερα προσπαθώντας να πείσει τις Αρχές να ανταλλάξουν τα Πλαστά Ομόλογά του (Διεθνείς Συναλλαγματικές) με Νόμιμα Ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου (ΠΚ 386 κατά του Δημοσίου).

Αλλά το σημαντικότερο και αμεσότερο είναι ότι ο Παρανοικός αυτός, με επίπεδο μόρφωσης 2ας τάξης δημοτικού σχολείου, με πρωτοφανή βαρβαρότητα που φθάνει στα επίπεδα του «ζώου», του οποίου οι πράξεις κατευθύνονται απόλυτα από το ζωώδες ένστικτο της επιβίωσής του, συνδυάζοντας όλα τα παραπάνω ψυχοπαθολογικά χαρακτηριστικά, έχει μετατραπεί σε μια κινούμενη ανθρώπινη βόμβα, σε ένα «καμικάζι αυτοκτονίας» του οποία τα ζωσμένα όπλα είναι τα παραπάνω ζωώδη χαρακτηριστικά του.

Και το πιο επικίνδυνο είναι ότι, συγκεντρώνει γύρω του πολυάριθμους ομοπαθείς οπαδούς του, με τα ίδια  ψυχοπαθολογικά χαρακτηριστικά, στους οποίους επίσης κυριαρχεί της Λογικής και της Ηθικής, αλλά  παντός άλλου ανθρωπίνου χαρακτηριστικού, το ζωώδες ένστικτο της επιβίωσης (από τον οικονομική και πνευματική των πενία), το οποίο έχει εκτοξευθεί λόγω της οικονομικής κρίσης και εξαφθεί από τις εγκληματικές φαντασιώσεις και υποσχέσεις του Παρανοικού Αρχηγού των, ενώ χαρακτηρίζονται και από «ισοπέδωση τους συναισθήματος» (αδυναμία συναίσθησης χαράς-λύπης, αστείου-σοβαρού κλπ).
Για τον λόγο αυτό οι οπαδοί του επίσης έχουν μετατραπεί σε άγρια σαρκοβόρα ζώα, έτοιμα να κατασπαράξουν οποιονδήποτε λογικό άνθρωπο αμφισβητεί τις αρρωστημένες πεποιθήσεις των και να βάλει σε κίνδυνο το ζωώδες ένστικτο της επιβίωσής των.

Επιπλέον, οι ψυχασθενείς αυτοί, με την αγελαία ψυχολογία που αποκτούν και με τα «παράσημα» της ιεραρχικής θέσης στην ΕΣΥ, αυξάνουν την επικίνδυνη αυτοπεποίθησή των κι επειδή χαρακτηριστικό της  (ακραίας) Παράνοιας είναι η έλλειψη ικανότητας διάκρισης του Νομίμου από το Παράνομο (στα πλαίσια της «ισοπέδωσης του συναισθήματος»)  και έλλειψη της αίσθησης του Κινδύνου (χαρακτηριστικά μεθυσμένων και ναρκωμανών υπό την επήρεια του ναρκωτικού)_καθίστανται πραγματικά «έμψυχες πολεμικές μηχανές μαζικής καταστροφής».

Για τον λόγο αυτό, οι παραπάνω είναι επικίνδυνοι για όλους τους εχέφρονες πολίτες, την κοινωνία γενικότερα, αλλά και για τους «συντρόφους» των στην ΕΣΥ, όταν νιώσουν ότι κινδυνεύει η ιεραρχική των θέση και τα προσωπικά των οφέλη που προσδοκά ο διαταραγμένος νούς των από την συμμετοχή των στο ΕΣΥ.
Κι αυτός ήταν –πιστεύω –ο λόγος της δολοφονίας της Θωμαίδος από τον παρανοικό δολοφόνο της Χρήστο Μπαλαντίνα.
Κι η συγκεκριμένη δολοφονία, δείχνει κι έναν άλλο χαρακτηριστικό της επικινδυνότητας της Παρανοικής αυτής φράξιας. Ότι παρασέρνει στους επικίνδυνους κόλπους της υψηλού επιπέδου ανθρώπους (όπως η Θωμαίς) οι οποίοι παρασύρονται από τον ψευτο-πατριωτικό» λόγο του Παρανοικού, και από την Καλοπροαίρετη Καλοκαγαθία των, όπως η Θωμαίς.

Εξ` αυτών προκύπτει και η ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ στην ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΘΩΜΑΙΔΟΣ.
Αν δεν υπήρχε η ΕΣΥ, ως «αυγό του φιδιού» κι ως τόπος συγκέντρωσης επικινδύνων ψυχαπαθών, εκολλαπτόμενους από την ψυχασθένεια και τις παρανοικές υποσχέσεις του Σώρρα, δεν θα είχε δολοφονηθεί η Καλοπροαίρετη  Θωμαίς από τον δολοφόνο της, «Πρόεδρο» της τοπικής ΕΣΥ Χρήστο Μπαλαντίνα.

Όμως, Αξιότιμοι Κοι
Λυπάμαι που θα το πώ, αλλά κάποιος εύλογα μπορεί να σκεφτεί, αλλά και να καταγγείλει και την Αμέλεια και Αδράνεια των αρμοδίων Διωκτικών και Δικαστικών Αρχών, ως ΗΘΙΚΩΝ ΑΥΤΟΥΡΓΩΝ της παραπάνω Δολοφονίας της Θωμαίδος.

Για τους Λόγους αυτού, η ΕΣΥ και οι συγκεντρώσεις και ομιλίες που αυτή συνεχίζει ακώλλυτα να διεξάγει σε όλη την Ελλάδα, μπροστά στα απαθή μάτια των Διωκτικών και Δικαστικών Αρχών, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ, διότι εγκυμονούν κινδύνους για την Ασφάλεια των Πολιτών και λειτουργούν ως «Σχολεία Τζιχαντιστών και Φανατικών Καμικάζι Αυτοκτονίας» .

ΕΠΕΜΒΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ…


ΓΙ ΑΥΤΟ ΖΗΤΩ

1)      Να διερευνηθεί στα πλαίσια της Ανάκρισης η ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ του ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, στην δολοφονία της Θωμαίδος Κουμπούρα στην Λαμία
2)      Να απαγορευτούν όλες οι συγκεντρώσεις, ομιλίες κι άλλες εκδηλώσεις των σε όλη την Ελλάδα, για λόγους Δημόσια Ασφάλειας και Τάξης,
καθώς και η λειτουργία του ιστολογίου «ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ» που αποκλειστικά και επαγγελματικά διαδίδει, υποστηρίζει και προπαγανδίζει τις παράνομες θέσεις του Αρτέμη Σώρρα και της ΕΣΥ
alfeiospotamos.gr,  alfeiospotamos.pblogs.gr και alfeiospotamos.blogspot.gr

και τέλος το προφίλ στο facebook του Αρτέμη Σώρρα
3)      Να κληθώ ως μάρτυρας στην υπόθεση της Δολοφονίας της Θωμαίδος Κουμπούρα.
4)      Να συμπεριληφθεί στην δικογραφία της δολοφονίας της Θωμαίδος Κουμπούρα στην Λαμία και η με ΑΒΜ Α16/1758/22-09-2016 μήνυσή μου στον Εισαγγελέα Χαλκίδος που διαβιβάστηκε αρμοδίως στον Εισαγγελέα Αθηνών την 5-10-2016.         

Με Αγάπη                                         Καλή χρονιά
Χαλκίδα 03-01-2017                            Ο αιτών και καταγγέλλων
                                                                      Δημ. Αντωνίου• Δημοσιεύθηκε από : Δημήτριος Αντωνίου
Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2017 - 6:07 μ.μ.
Διαδώστε το Άρθρο...