Back to Top
Τηλ. επικοινωνίας : 22210.62743 | Email: el.politias@cyta.gr
Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2017
"Δ.ΕΝ": ΝΕΟ "ΚΟΜΜΑ" ΗΘΙΚΗΣ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ (κάποιος το είπε "κόμμα ψεκασμένων")
(υπάρχουν αμφιβολίες εάν έχει γίνει κόμμα)

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "Δ.ΕΝ": Στο sites τους https://den.com.gr/ διαβάζω:

"Η ολοκλήρωση της εγγραφής μέλους της ΔΕ.Ν απαιτεί ταμειακή ενημερότητα (50+5 ευρώ) (*) και έγκειται υπό την έγκριση του πολιτικού φορέα.
Επιθυμώ να συμμετάσχω στο παρόν δικόγραφο, με επιπλέον κόστος 60 ευρώ για παράσταση πολιτικής αγωγής.
Τραπεζικός Λογ/σμός στην Εθνική Τράπεζα: IBAN: GR5701101530000015300187406"

(*) 5 ευρώ εγγραφή και 50 ευρώ ετήσια συνδρομή!

https://den.com.gr/aitisi-eggrafis-melon/
https://den.com.gr/oikonomiki-ypostirixi/

Σε άλλο μέρος ζητούσαν από τους αφελείς 100 ευρώ για παράβολο για την κατάθεση μιας μήνυσης Μίκυ Μάους κατά των τραπεζών και 60 ευρώ επιπλέον για Ηθική Βλάβη.
Ξέρετε τι έγινε η μήνυση αυτή? Ο Εισαγγελέας την έβαλε στο αρχείος "ως ανεπίδεκτη δικαστικής εκτίμησης" ! και οι ψεκασμένοι ούρλιαζαν δημόσια ότι θα πάνε τον εισαγγελέα στο Πειθαρχικό και θα του κάνουν και μήνυση !
https://den.com.gr/forma-simetohis-sti-minisi/


ΕΠΙΠΛΕΟΝ: Οι φωστήρες της ΔΕΝ παρουσιάζουν ΑΠΑΤΗΛΑ στον κόσμο, ότι η απόφαση 2343/2016:  


1) Διαγράφει τα δάνεια ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,
2)  Ως αμετάκλητη- ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!, των οποίων τα δάνεια έτσι διαγράφονται οριστικά.
3) Παράγει προυποθέσεις αποζημίωσης του δανειολήπτη από τις τράπεζες
4) Ότι «οι τράπεζες έχουν υπεξαιρέσει 233 δις. ευρώ από το Δημόσιο το οποίο τους τα έχει χαρίσει» ! σε μια συναλλαγή διαπλοκής κι απιστίας κατά του Δημοσίου.

ΟΛΟΙ οι παραπάνω ισχυρισμοί της ΔΕ.Ν. είναι ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ δολίως ΨΕΥΔΕΙΣ, αβάσιμοι νομικά και λογικά και συνιστούν απόπειρα απάτης των πολιτών (ίσως και τετελεσμένη απάτη) με την οποία (απάτη) επιχειρούν να ελκύσουν τους πολίτες στην ΔΕ.Ν. να τους συντάξει –δια των κρυφών δικηγόρων της- δικόγραφα βασισμένα στους παραπάνω ψευδείς ισχυρισμούς των, με το αντίστοιχο κόστος, εξαπατώντας τα υποψήφια θύματά των (πολίτες) ως προς την ουσία και το εύρος της εφαρμογής της απόφασης 2343/2016, όπως άλλωστε προκύπτει κι από την προτροπή-προυπόθεση εγγραφής μελών στην ΔΕΝ, ότι αυτοί οφείλουν να δεχτούν να συμμετάσχουν σε κάποιο δικόγραφο της ΔΕΝ, ωσάν η ΔΕΝ να είναι εταιρεία παροχής νομικών υπηρεσιών, ενώ δεν είναι «εταιρεία δικηγόρων» !

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η απόφαση αυτή και οι παραπάνω ψευδείς και δόλιοι ισχυρισμοί της ΔΕΝ να αναπαραχθούν σε 1000άδες αναρτήσεις στο διαδίκτυο, το θέμα να πάρει ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ δημοσιότητας και να ξεσηκωθούν 1000άδες ελλήνων στην Ελλάδα και το Εξωτερικό που εξεδήλωναν ενδιαφέρον να χρησιμοποιήσουν την απόφαση αυτή για τον εαυτό τους. Πήρα 100αδες τηλέφωνα από Ελλάδα και εξωτερικό για το θέμα αυτό, στα πλαίσια ενός ανιδιοτελούς πολιτικού-κοινωνικού αγώνα που διεξάγω.
Πρόεδρος της "Δ.ΕΝ" η Ηλίας Κλάδης, Κτηνίατρος Νοτίων Προαστίων Αθηνών, .που μου έγραψε δημόσια το αθάνατο:
"Αντωνίου ντύνεσαι σαν πουτάνα με τα κόκκινα" (υβριστικά).

Σε τι διαφέρουν οι παρακάτω δύο αφίσες Απάτης? Σε τίποτα. Είδατε τι θαύματα κάνει η Κλωνοποίηση?


ΥΠΕΡΒΑΣΗ: ΕΞΟΔΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 50 ΕΥΡΩ
Κατάθεση στο Λογαριασμό :
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ : 5039-075878-500
ΙΒΑΝ : GR46 0172 0390 0050 3907 5878 500
ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ :
ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
Δικηγόρος ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΑΜΟΣ, Α.Μ.ΔΣΑ 26001"Δ.ΕΝ": Επιθυμώ να συμμετάσχω στο παρόν δικόγραφο, με επιπλέον κόστος 60 ευρώ για παράσταση πολιτικής αγωγής. Τραπεζικός Λογ/σμός στην Εθνική Τράπεζα: IBAN: GR5701101530000015300187406"

Και η 3η Συμμορία "Αντίσταση Τώρα" του Πάνου Θεοδωρίδη: http://www.antistasitora.org/Πάνος Θεοδωρίδης, "Πρόεδρος" της Συμμορίας "Αντίσταση Τώρα" ο οποίος διώκεται για Υπεξαιρέσεις, Απιστία κλπ. Η "συμμορία" νομίζω έχει διαλυθεί τώρα, μέσα σε βούρκο αλληλοκατηγοριών και δικαστικών παρεμβάσεων.

Και η Λερναία Ύδρα των Κινημάτων (με δικηγόρους από πίσω) "Τέλη Κυκλοφορίας με Ένα Ευρώ" ! με επικεφαλής τους Γιάννη Αλκαίο και Σωτήρη Τηγανίτα κι Ελένη Β και με κυρίαρχο blog το Κ.Α.Π.Α. Αγρινίου.
https://kapagriniou.wordpress.com/author/kapagriniou/
http://www.sotos206.gr/miantapodotikateli/

Συντάκτης: Δημ. Αντωνίου, ιατρός


• Δημοσιεύθηκε από : Δημήτριος Αντωνίου
Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2017 - 9:50 π.μ.
Διαδώστε το Άρθρο...