Back to Top
Τηλ. επικοινωνίας : 22210.62743 | Email: el.politias@cyta.gr
Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017

ΥΠΕΡΒΑΣΗ: Ματαίωσαν και την 2η «Ομαδική Αγωγή» της Απάτης!. Διαλύθηκε το ΔΣ.
Τσέπωσαν 5 εκατ. Βρώμικα λεφτά από φτωχούς κι απελπισμένους. Έφθασε το Τέλος. Η πιο Πρόστυχη Απάτη της πιό Ανήθικης Συμμορίας. Η Πρόεδρος με τον Επαγγελματικό του Τίτλο.

H Συμμορία του «Σωματείου Δανειοληπτών, για την Τραπεζική Δικαιοσύνη Υπέρβαση» !, ήταν η πιο Σιχαμερή κι Ανήθικη Συμμορία εκμετάλλευσης των απελπισμένων φτωχών δενειοληπτών από τις πολλές που εμφανίστηκαν στην κρίση αυτή – όπως και σε κάθε εθνική κρίση του Ελληνισμού- η οποία ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ 50.000 πολίτες, τους απέσπασε συνολικά 5.000.000 ευρώ !, πρόστυχα και Βρώμικα λεφτά, με τις ψευδείς υποσχέσεις ότι εάν συμμετάσχουν σε 5 «Ομαδικές Αγωγές» ΑΠΑΤΗΣ κατά των τραπεζών με μόνο 50 ευρώ !, θα τους κουρέψουν τα δάνεια και τις φορολογικές των οφειλές (τύφλα να έχει ο Σώρρας) και θα πάρουν και αποζημίωση 95.0000 ευρώ ο καθένας !
Βέβαια οι «Ομαδικές Αυτές Αγωγές» ήταν σκέτη ΑΠΑΤΗ και δεν ήταν άξιες ούτε για Κόμικς ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ !.

Και βέβαια όταν ήρθε η ώρα της εκδίκασης των αγωγών αυτών, οι ίδιοι οι Αλήτες, Απατεώνες αυτοί, συνειδητά κι επίτηδες ΔΕΝ κατέθεσαν κάν Προτάσεις 20 μέρες πριν την συζήτηση (όπως απαιτεί ο νόμος), με αποτέλεσμα οι Αγωγές αυτές να Ματαιωθούν (ακυρωθούν).
Αυτό έγινε στην 1η Ομαδική Αγωγή της 7-12-2016 κι έγινε και στην 2η Ομαδική Αγωγή που συζητείται την 19η του Ιανουαρίου 2017 (και οι προτάσεις έπρεπε να κατατεθούν μέχρι την 01-01-2017, αλλά ΔΕΝ κατατέθηκαν !).

Μην ακούτε τα ψέμματα που λένε στην πληρωμένη Εκπομπή των στο Κόντρα, τα δύο εναπομείναντα πεινασμένα σκυλιά της Υπέρβασης ! Κ. Τ. και Λ. Σ.
ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ.

Τα ΒΡΩΜΙΚΑ λεφτά των φτωχών και απελπισμένων Ελλήνων, θα τους πνίξουν, όχι ηθικά διότι ηθική δεν έχουν, αλλά νομικά και ποινικά, διότι η υπόθεση είναι στον Εισαγγελέα, μετά από δική μου μήνυση. Αλίμονο όμως στα παιδιά των, όταν θα μάθουμε με τι λεφτά πόνου κι αγωνίας Ελλήνων μεγάλωσαν. Ασήκωτη Κληρονομιά.

Αποτέλεσμα του Επώδυνου Πολέμου που άρχισα εναντίον των από πέρσι τον Οκτώβριο του 2015, για τον οποίο υπέστην χυδαίες ύβρεις του πεζοδρομίου, συκοφαντίες και 3 μηνύσεις ! για συκοφαντική δυσφήμηση των Απατεώνων αυτών, είναι ότι το ΔΣ διαλύθηκε και η εγκληματική οργάνωση αυτή διαλύθηκε επιτέλους, αλλά η νόμιμη τιμωρία των τώρα αρχίζει.

Διαβάστε παρακάτω τα ονόματα των μεγαλοδικηγόρων!, που συμμετείχαν στο ΔΣ της Εγκληματικής αυτής οργάνωσης ! (βέβαια δεν συμμετείχαν όλοι στην απάτη των πολιτών, αλλά η μεγάλη πλειοψηφία, διότι μερικοί έφυγαν νωρίς)

Η σχέση του βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, που ήταν ο μεγαλύτερος διαφημιστής της (όπως και του Σώρρα!), έχει ζητηθεί να εξεταστεί από τον Εισαγγελέα.

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ (βέβαια δεν συμμετείχαν όλοι στην απάτη των πολιτών, αλλά η μεγάλη πλειοψηφία, διότι μερικοί έφυγαν νωρίς)

Το 2ο Διοικητικού Συμβουλίου (2ης Διοικούσας Επιτροπής) του Σωματείου Δανειοληπτών «ΥΠΕΡΒΑΣΗ» Τραπεζική και Οικονομική Δικαιοσύνη» !, με έδρα την Αγ. Κωνσταντίνου 2, Αθήνα

2Η  Δεύτερη Διοικούσα Επιτροπή 
Τόμπρας Κυριάκος του  Χρήστου, Οικονομολόγος ?, Πρόεδρος
κάτοικος Αθηνών, Αγ. Κωνσταντίνου 2, Ομόνοια, κάτοχος ΔΑΤ με αριθ. Ρ 006501/1993

Νούλας Γεώργιος Ιωάννης  Δικηγόρος
κάτοικος Αθηνών, Α.Μ.Δ.Σ. Αθηνών 16900, 
Α` Αντιπρόεδρος

Λυρίτης  Δημήτριος  Βασίλειος Δικηγόρος
κάτοικος Αφιδνών Αττικής, κάτοχος ΔΑΤ με αριθ. ΑΚ 108018/2011, 
, Β` Αντιπρόεδρος

Κοντός Γεώργιος  Φώτιος Κατασκευαστής
κάτοικος Αθηνών, κάτοχος ΔΑΤ με αριθ. Π 011621/1998, 
Γεν. Γραμματέας

Στάμος Λεωνίδας Χρήστος   Δικηγόρος
κάτοικος Αθηνών, Α.Μ.Δ.Σ. Αθηνών 26001, 
Γραμματέας Νομικής Προστασίας

Κουλουμπής Στέφανος Γεώργιος Ναυλομεσίτης
κάτοικος Πειραιά, κάτοχος ΔΑΤ με αριθ. Σ 600545/1998, 
Ειδικός Γραμματέας Δικτύων

Δημ. Τόμπρας, Κοσμήτορας !, αγνώστων λοιπών στοιχείων

Αναπληρωματικά Μέλη:
Βασιλειάδης Αντώνιος Χουρμούζης Δικηγόρος
κάτοικος Θεσσαλονίκης, Α.Μ.Δ.Σ. Θεσσαλονίκης 1728.

Αλέπη Μαίρη , αγνώστων λοιπών στοιχείων

Τριανταφύλλου Καλομοίρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων

Λήξη Θητείας 01/09/2018


  
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
Dr.? Κυριάκος  Τόμπρας, Οικονομολόγος(?), Αγ. Κωνσταντίνου 2, Αθήνα

Στάμος  Λεωνίδας Χρήστος  Δικηγόρος
κάτοικος Αθηνών, Α.Μ.Δ.Σ. Αθηνών 26001

Νούλας Γεώργιος Ιωάννης  Δικηγόρος
κάτοικος Αθηνών, Α.Μ.Δ.Σ. Αθηνών 16900
Καλδή Ευαγγελία Χρήστος  Δικηγόρος
κάτοικος Αθηνών, Α.Μ.Δ.Σ. Αθηνών 14346

Βασίλειος  Καπερνάρος, Δικηγόρος Αθηνών

Παύλος Σαράκης,                «

Γιάννης Κυριακόπουλος,     «

Στάμου  Ευγενία Χρήστος Δικηγόρος
κάτοικος Αθηνών, Α.Μ.Δ.Σ. Αθηνών 26003

Μακρής  Θεόδωρος  Βασίλειος  Δικηγόρος
κάτοικος Αθηνών, Α.Μ.Δ.Σ. Αθηνών 26682

Βασιλειάδης Αντώνιος Χουρμούζης  Δικηγόρος
κάτοικος Θεσσαλονίκης, Α.Μ.Δ.Σ. Θεσσαλονίκης 1728.

Γεώργιος Σαρρής, ανεπάγγελτος, απόφοιτος δημοτικού. Αυτός ίδρυσε το «μπασταρδάκι» της Υπέρβασης, με όνομα «Ελευθερία», με την οποία επιχειρεί να εξαπατήσει τους δανειολήπτες, με τον τρόπο που δίδαξε η «Μαμά» Υπέρβαση και η οποία («Ελευθερία») δρά μέσα στο Περιθωριακό Κόμμα  με το όνομα «Δημοκρατική Ένωση Πολιτών» (Δ.ΕΝ.), για τα οποία («Ελευθερία» και «Δ.ΕΝ.» θα ακολουθήσουν σύντομα αποκαλύψεις.

Κοντεύω να ξεβρωμίσω τον τόπο. Από τον Ι. Σακκά (τ. εισαγγελέα), την Αντίσταση Τώρα (του απατεώνα Πάνου Θεοδωρίδη), την Υπέρβαση (του καταδικασμένου Κυρ. Τόμπρα), στη Συμμορία των Ψυχοπαθών του Αρτέμη Σώρρα, έχω κάνει σπουδαίο έργο κι απομένουν τα σκουληκάκια τώρα, όπως η «Ελευθερία» του Γ. Σαρρή και η «Δ.ΕΝ» και το «Κίνημα για πληρωμή 1 ευρώ στα τέλη κυκλοφορίας, των Ι. Αλκαίου και Τηγανίτα) και μερικών Δικηγορίνων που τρομοκρατούν τον κόσμο για τα κόκκινα  δάνεια, για τους ρίξουν στα βρώμικα νύχια των.

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ, από τους ντόπιους μαυραγορίτες, απατεώνες, εκμεταλλευτές, κπυκουλποφόρους, τις ύαινες που ζούν από τα «πτώματα» των τραγικών ελλήνων.
Και πόλεμο δεν έχω χάσει στην ζωή μου, γιατί η Αλήθεια και η Τιμιότητα είναι ΑΝΙΚΗΤΕΣ.

Δημ. Αντωνίου, PhD, FRCS


Γ. Κοντός (ηλεκτρολόγος!), Γεν. Γραμματέας, Κυρ. Τόμπρας (επαγγέλματος !), Λεωνίδας Στάμος, δικηγόρος, με τις ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ της ΑΠΑΤΗΣ

Το ΔΣ και η "Επιστημονική" Ομάδα της Υπέρβασης (φωτό δική των)

Η Βρωμερότερη Απάτη

Κυρ. Τόμπρας (αριστ.) Πρόεδρος (επαγγέλματος?) !, Νίκος Νικολόπουλος, βουλευτής! Λεωνίδας Στάμος, δικηγόρος, της Υπέρβασης, στα δικαστήρια, καταθέτοντες τις "ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ" της ΑΠΑΤΗΣ.


• Δημοσιεύθηκε από : Δημήτριος Αντωνίου
Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017 - 8:22 π.μ.
Διαδώστε το Άρθρο...