Back to Top
Τηλ. επικοινωνίας : 22210.62743 | Email: el.politias@cyta.gr
Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2016Η Ιστορία του Φουκαρά, Μικρο-Κομπιναδόρου Γ. Σαρρή, απτην «Υπέρβαση», στην «Αντίσταση Τώρα» και τώρα στην «ΔΕΝ». Μια Ζωή επαιτείας. 

Στην αρχή του αντιμνημονιακού αγώνα, και μέσα στην αδικαιολόγητη αφελειά μου (σε βαθμό μακακίας) γνώρισα και πολλούς τύπους του περιθωρίου που με πλησίασαν για διάφορους λόγους ο καθένας, σοβαρούς κι αστείους, αλλά πάντα ιδιοτελείς υπέρ των ανήθικων και παράνομων συμφερόντων των και μαχαιριά στον ιδεολογικό αγώνα μου, τους οποίους βέβαια γρήγορα απομάκρυνα με τίμημα να βρωμίσω τον εαυτό μου με ύβρεις και χυδαίες εκφράσεις από τον κόσμο του υποκόσμου όπου μεγάλωσαν κι ανήκουν . 
Είναι ένα από τα τιμήματα που έχω «πληρώσει» στον αγώνα μου, αλλά… «Θα τον Ξεβρωμίσω τον Τόπο, Θα σηκώσω τον Ήλιο» κι εγώ να ξέρουν ότι «είμαι άτρωτος».

Λοιπόν  2011 στις διαδηλώσεις του Συντάγματος με πλησίασαν οι τότε κολλητοί φίλοι Πάνος Θεωδορίδης  (που δήλωνε «Ασφαλιστής», «Λογιστής» κι άλλα τέτοια μπαρμπούτσαλα» (ο μετέπειτα ιδρυτής της «Αντίστασης Τώρα») και ο κολλητός του φίλος Γεώργιος Σαρρής, ο οποίος δήλωνε – νομίζω- απόφοιτος Λυκείου (πάντως δημοτικό έχει βγάλει) Συνειδητός Αρνησίας της  Εργασίας, δηλαδή Τεμπέλης με Άποψη, ο οποίος μυξόκλαιγε ότι «ήταν μεγάλος επιχειρηματίας και τον φαλίρισαν οι τράπεζες, εναντίον των οποίων θα κάνει αγωγή για να ζητήσει εκατομμύρια, αλλά δεν βρίσκει δικηγόρο να την κάνει» κι άλλα τέτοια ευτράπελα, τα οποία ξεπερνούσαν τα όρια του κωμικού και γινόντουσαν γελοία όταν έλεγε το περιεχόμενο τη δήθεν αγωγής του-τσίρκο κλπ.

Το καλοκαίρι το 2012 ο Π. Θεοδωρίδης και ο Γ. Σαρρής με επισκέφθηκαν στην Χαλκίδα και μου πρότειναν να ιδρύσουμε Πολιτικό Κόμμα, χρηματοδοτούμενο από τους Δεσποτάδες της Ελλάδος, με τους οποίους έχουν έρθει σε συνεννόηση και συμφωνία!...Τους έδιωξα ευγενικά κι έκοψα κάθε, ακόμα και τυπική,  επαφή μαζί τους.

Ο Γ. Σαρρής δεν το έβαλε κάτω. Το καλοκαίρι του 2013, με συνάντησε, μετά από αφόρητες εκκλήσεις του,  σε γνωστό ξενοδοχείο της Πλ. Συντάγματος, ενώπιον ενός αγαπημένου φίλου μου κι αφού μυξόκλαψε πάλι για την καταστροφή που δήθεν υπέστη από τις τράπεζες, κι αφού μου ξανάπε πάλι για την αγωγή του τσίρκο, έκανε και δύο πρωτόγνωρα πράγματα:

1) Μου είπε και πάλι για την γνωστή ιστορία Μίκυ Μάους, για τα 233 δις. που –δήθεν- «έχουν υπεξαιρέσει οι τράπεζες από το ελληνικό δημόσιο», ισχυρισμός που δεν αξίζει σχολιασμού από οικονομικής και νομικής πλευράς, αλλά μπορεί να προσεγγιστεί μόνο με όρους ψυχιατρικής διαταραχής και ανείπωτης άγνοιας και συνέχισε λέγοντάς μου ότι ψάχνει δικηγόρο για να καταθέσει αγωγή εναντίον των τραπεζών. Μάταια προσπάθησα να τον πείσω ότι αυτά που λέει είναι κωμικά. Τελικά κατέθεσε μια τέτοια αγωγή, η οποία βέβαια πετάχτηκε στα σκουπίδια από το δικαστήριο.

2) Μου πρότεινε να γίνω ΠΡΟΕΔΡΟΣ ! της ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ !!, ενός Σωματείου βοήθειας των Δανειοληπτών που σχεδίαζαν με τον Θεοδωρίδη στο οποίο θα συμμετείχαν οι πολίτες με συνδρομές !
Ανατρίχιασα, του αρνήθηκα και έκοψα ΚΑΘΕ ΕΠΑΦΗ πλέον με τους ανθρώπους αυτούς του περιθωρίου.

Στην συνέχεια, ο Γ. Σαρρής κι ο Π. Θεοδωρίδης, έγιναν μέλη της γνωστής Συμμορίας της Υπέρβασης του Κυρ. Τόμπρα (που έχει ξεσκίσει τον ΠΚ κι έχει εμπλουτίσει την Ποινική Επιστήμη), ο Π. Θεοδωρίδης έφυγε κι έγινε επιχειρηματίας απατεώνας ανοίγοντας το δικό του μαγαζί την «Αντίσταση Τώρα» στα πρότυπα της Υπέρβασης, ενώ ο Γ. Σαρρής έγινε μεγαλοστέλεχος και μέλος του ΔΣ της Υπέρβασης υπό τον Κυρ. Τόμπρα και μάλιστα ήταν (ο Γ. Σαρρής, ο απόφοιτος δημοτικού που αμφιβάλλω αν καταλαβαίνει τις εφημερίδες) μέλος της «Επιστημονικής Ομάδος Σύνταξης των Ομαδικών Αγωγών-Οπερέτα της Απάτης» της Υπέρβασης ! (αυτά όλα υπάρχουν στην ιστοσελίδα της Υπέρβασης και τα έχω καταθέσει στον Εισαγγελέα).

Όταν το 2014-5 είχα κάνει την πρώτη μου επίθεση στους Απατεώνες της Υπέρβασης, ο Γ. Σαρρής, με έβριζε στο διαδίκτυο με ανήκουστες ύβρεις και βρώμικες συκοφαντίες, φθάνοντας στο σημείο να διαδίδει ότι «δεν έχω άδεια ιατρού», συκοφαντία που συνέχισε κι αργότερα οι απατεώνες συμμορίτες της Υπέρβασης,  αναγκάζοντάς με να δημοσιεύσω την άδεια και το συνταξιοδοτικό μου ιστορικό 36χρονης αδιάκοπης άσκησης του επαγγέλματός μου από το 1978 μέχρι την 22-06-2015 όταν έκανα αίτηση συντ/σης !

Στην συνέχεια ο Γ. Σαρρής τσακώθηκε (στην μοιρασιά φαίνεται) με τους Απατεώνες της Υπέρβασης, πήγε ένα διάστημα στην Κρήτη, διακοπές από την Τεμπελιά του και στο τέλος μεταγράφηκε πρόσφατα στην «ΔΕΝ», ένα περιθωριακό πολιτικό κόμμα Ψεκασμένων (για τους συμμετέχοντες σε αυτό αργότερα), του οποίου ένας εκπρόσωπός του με κάλεσε να συμμετάσχω !...φυσικά αρνήθηκα.

Στο Κόμμα αυτό για να γίνεις μέλος πρέπει να καταβάλλεις 5 ευρώ εγγραφή και 50 ευρώ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ συνδρομή!...ούτε ο Τράμπ δεν είχε τέτοια συνδρομή. Αλλά τους καταλαβαίνω. Υποψιάζομαι ότι έπρεπε να φάνε τόσα πεινασμένα στόματα εκεί μέσα. 
Σε μια εναγώνια λοιπόν άγρα πελατών, εκτιμώ, ότι η «ΔΕΝ» με επικεφαλής τον Γ. Σαρρή (και μερικούς άλλους) ετοίμασαν να ιδρύσουν μέσα σε αυτήν «Σωματείο δωρεάν παροχής νομικής βοήθειας στους πολίτες» !...δεν θα το σχολιάσω παραπέρα, θα πώ μόνο ότι ακύρωσα το σχέδιό τους αυτό, προειδοποιώντας τους ότι θα έχουν την τύχη της Υπέρβασης.

Δεν το έβαλαν κάτω. Το ένστικτο της επιβίωσης και ανάγκης συνδρομητών-πελατών στην «ΔΕΝ», εκτιμώ ότι τους έσπρωξε, με επικεφαλής τον Γ. Σαρρή και την περίφημη Κωμική του «θεωρία» για τα 233 δις. των τραπεζών, να καταθέσουν μια Μήνυση Όπερα εναντίον των τραπεζών το 2016, την οποία ο εισαγγελέας την έβαλε στο αρχείο ως «ανεπίδεκτης δικαστικής εκτίμησης» (όπως και την προηγούμενη παρόμοια αγωγή του Γ. Σαρρή)!

Και στο τέλος, απελπισμένοι, θυμήθηκαν τον Δεκέμβριο του 2016 και παρουσίασαν στον κόσμο την απερίγραπτη απόφαση 2343/2016 –που είχε βγεί από την Υπέρβαση τον Απρίλιο του 2016- ως μια απόφαση που δήθεν διαγράφει τα δάνεια ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.


ΕΠΙΠΛΕΟΝ: Οι φωστήρες της ΔΕΝ κι ο Γ. Σαρρής παρουσιάζουν ΑΠΑΤΗΛΑ στον κόσμο, ότι η απόφαση 2343/2016:  


1) Διαγράφει τα δάνεια ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,
2)  Ως αμετάκλητη- ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!, των οποίων τα δάνεια έτσι διαγράφονται οριστικά.
3) Παράγει προυποθέσεις αποζημίωσης του δανειολήπτη από τις τράπεζες
4) Ότι «οι τράπεζες έχουν υπεξαιρέσει 233 δις. ευρώ από το Δημόσιο το οποίο τους τα έχει χαρίσει» ! σε μια συναλλαγή διαπλοκής κι απιστίας κατά του Δημοσίου.

ΟΛΟΙ οι παραπάνω ισχυρισμοί της ΔΕ.Ν. είναι ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ δολίως ΨΕΥΔΕΙΣ, αβάσιμοι νομικά και λογικά και συνιστούν απόπειρα απάτης των πολιτών (ίσως και τετελεσμένη απάτη) με την οποία (απάτη) επιχειρούν να ελκύσουν τους πολίτες στην ΔΕ.Ν. να τους συντάξει –δια των κρυφών δικηγόρων της- δικόγραφα βασισμένα στους παραπάνω ψευδείς ισχυρισμούς των, με το αντίστοιχο κόστος, εξαπατώντας τα υποψήφια θύματά των (πολίτες) ως προς την ουσία και το εύρος της εφαρμογής της απόφασης 2343/2016, όπως άλλωστε προκύπτει κι από την προτροπή-προυπόθεση εγγραφής μελών στην ΔΕΝ, ότι αυτοί οφείλουν να δεχτούν να συμμετάσχουν σε κάποιο δικόγραφο της ΔΕΝ, ωσάν η ΔΕΝ να είναι εταιρεία παροχής νομικών υπηρεσιών, ενώ δεν είναι «εταιρεία δικηγόρων» !
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η απόφαση αυτή και οι παραπάνω ψευδείς και δόλιοι ισχυρισμοί της ΔΕΝ να αναπαραχθούν σε 1000άδες αναρτήσεις στο διαδίκτυο, το θέμα να πάρει ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ δημοσιότητας και να ξεσηκωθούν 1000άδες ελλήνων στην Ελλάδα και το Εξωτερικό που εξεδήλωναν ενδιαφέρον να χρησιμοποιήσουν την απόφαση αυτή για τον εαυτό τους. Πήρα 100αδες τηλέφωνα από Ελλάδα και εξωτερικό για το θέμα αυτό, στα πλαίσια ενός ανιδιοτελούς πολιτικού-κοινωνικού αγώνα που διεξάγω.


Έχω κι εγώ και πολλοί δικηγόροι έχουμε αποκαλύψει την απάτη της απόφασης αυτής, για να προφυλάξουμε τους δυστυχείς πολίτες  από άλλη μια βρώμικη και πρόστυχη εκμετάλλευσής τους και η υπόθεση έχει ήδη διαβιβαστεί στις αρμόδιες αρχές.

Και κάτι άλλο. Επειδή ξέρω ότι θα με βρίσει ο χυδαίος αυτός τύπος του περιθωρίου, θα βγάλω τις ομολογίες φίλο του –με τον κατάλληλο τρόπο- για το πόσο με εκθείαζε δουλοπρεπώς  ο τυπάκος αυτός πρόσφατα !

Θα τον Ξεβρωμίσω τον Τόπο. Εν αρχή ήταν Σακκάς-Κρητικοπούλου, μετά Π. Θεοδωρίδης κι «Αντίσταση Τώρα», μετά η ΥΠΕΡΒΑΣΗ του Κυρ. Τόμπρα κλπ. μετά ο Σώρρας και η «ΕΣΥ» και οι Ψυχασθενείς του και τώρα ο Γ. Σαρρής και η «ΔΕΝ» με το Πρόεδρό της «Ηλία Καλδή» (new entry).

Καλή χρονιά.
Δημ. Αντωνίου


• Δημοσιεύθηκε από : Δημήτριος Αντωνίου
Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2016 - 7:27 π.μ.
Διαδώστε το Άρθρο...