Back to Top
Τηλ. επικοινωνίας : 22210.62743 | Email: el.politias@cyta.gr
Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016


Με νέο νόμο η Κυβέρνηση ακυρώνει τον δικό της νόμο, που ψήφισε πριν ένα ακριβώς χρόνο, και τα Δάνεια ΔΕΝ πωλούνται σε ξένες εταιρείες.

Στην πραγματικότητα ΕΜΕΙΣ αναγκάσαμε την Κυβέρνηση να ακυρώσει τον περσινό της νόμο (με τον οποίο επιτρεπόταν η πώληση των δανείων), όταν ΜΟΝΟΣ μου εγώ, φώναζα με αμάχητα νομικά επιχειρήματα και στοιχεία ότι ο νόμος αυτός είναι αντισυνταγματικός κι άκυρος, διότι Πώληση των Δανείων δεν μπορεί να γίνει χωρίς την υπογραφή του δανειολήπτη !.

Ιδού η τελευταία μου μελέτη Συνταγματικού δικαίου για το θέμα αυτό:
http://zoidosia.blogspot.gr/2016/09/blog-post_14.html

Μάλιστα είχα δεχθεί, ειρωνείες από τα σκυλιά, πράκτορες και τσιράκια των τραπεζών (φανερά και κρυφά), όπως τελευταία από τον δημ/φο του ΑΝΤ1 Γ. Παπαδάκη και από κάτι άσχετους, ανίδεους κι ανήθικους δικηγόρους που φιλοξενεί κάθε μέρα στην εκπομπή του, οι οποίοι όλοι με λοιδωρούσαν και ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΣΑΝ τον κόσμο ότι επίκειται η μαζική πώληση των δανείων σε ξένες εταιρείες, με προφανή σκοπό να τους φοβίσουν, ώστε να τρέξουν στις τράπεζες να πληρώσουν και στα γραφεία των να τους εκμεταλλευτούν οι δικηγόροι ανήθικα.
Θα το πληρώσουν αυτό ακριβά και νόμιμα και γρήγορα στα χέρια μου.

Βέβαια η τρομοκρατία αυτή άρχισε από το 2010, όταν ο Καπερνάρος, βουλευτής τότε, τρομοκρατούσε για το θέμα αυτό και με τα ίδια κίνητρα τον κόσμο από του βήματος της Βουλής....Κι από τότε φώναζα να μην τους ακούτε τους Μαυραγορίτες αυτούς, αλλά, ως συνήθως, μιλούσα σε άδειες πλατείες και λοιδωρούμενος !

Και τώρα, μετά από μεγάλο αγώνα, ΜΑΖΙ με εσάς, που με εμπιστεύεστε, αναγκάσαμε την κυβέρνηση να αποσύρει τον νόμο της, γιατί γνωρίζει ότι ανακαλύψαμε την ακυρότητα και αντισυνταγματικότητα του νόμου της.
Αυτός ήταν και ο λόγος που η κυβέρνηση δεν εφάρμοζε τον νόμο αυτό εδώ κι ένα χρόνο από την ψήφισή του, δηλ. δεν εξέδιδε τις αναγκαίες υπουργικές αποφάσεις...

Εγώ γνώριζα από εσωτερική πληροφόρηση ότι είχαν βρεθεί να νομικό αδιέξοδο μετά τις αποκαλύψεις μου και δεν εφάρμοζαν τον νόμο, διότι ήξεραν ότι θα τον ακυρώσω (-ουμε) στα δικαστήρια και στο ΣτΕ. Μάλιστα είχα έτοιμη και την προσφυγή στο ΣτΕ (βλ. την παραπάνω μελέτη μου).

Δεν ζητάω παράσημα...τι να τα κάνω? Η Νίκη είναι ΟΛΩΝ μας, δική μου και δική σας που μου δίνατε κουράγια να συνεχίσω,

Η Νίκη ανήκει στην Επιστήμη, τον Σεβασμό στον Λαό, την Σπουδή και την Ηθική που μας χαρακτηρίζει. Γι αυτό είμαστε ΖΩΝΤΑΝΟΙ και Τιμημένοι.

Και ΝΕΚΡΟΙ κι ΑΤΙΜΟΙ είναι τα παρακάτω όντα, που λειτούργησαν ως πράκτορες των τραπεζών, παρουσιαζόμενοι δήθεν ως προστάτες των δανειοληπτών, πλουτίζοντας ΑΝΗΘΙΚΑ ταυτόχρονα από αφελείς πολίτες.
Μην τους πειράξετε, μην τους φτύσετε, ούτε για πτυελοδοχεία δεν αξίζουν.

ΝΕΚΡΟΙ ΕΊΝΑΙ και με τους Νεκρούς δεν είναι σωστό να τους προσβάλλουμε.
Αρμόδια γι αυτό είναι η ιστορία...

Αλίμονο για το αβάσταχτο φορτίο της τερατώδους κληρονομιάς που θα αφήσουν  στους απογόνους των...

Iδού ο Νέος Νόμος: 

Δεν πωλούνται ΟΛΩΝ των ειδών τα δάνεια, δηλαδή όχι μόνο τα στεγαστικά δάνεια αλλά και τα καταναλωτικά δάνεια, τα επισκευαστικά δάνεια, τα δάνεια ελεύθερων επαγγελματιών, εμπόρων, αγροτών, καθώς και τα δάνεια μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων που συνδέονται με την 1η κατοικία. Στην πράξη ΚΑΝΕΝΑ δάνεια δεν πωλείται, διότι για όλα τα δάνεια μπορεί να βρεθεί μια σύνδεσή τους με την πρώτη κατοικία (δεν το λένε ρητά για να σταματήσουν όλοι να πληρώνουν). 

Δημ. Αντωνίου
• Δημοσιεύθηκε από : Δημήτριος Αντωνίου
Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016 - 5:23 μ.μ.
Διαδώστε το Άρθρο...