Back to Top
Τηλ. επικοινωνίας : 22210.62743 | Email: el.politias@cyta.gr
Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2016

Α.ΝΟΥΚΑ: Υπόνοιες ότι οι ενέργειές της συνιστούν – εκ τους αποτελέσματος- έμμισθες «πρακτορίστικες» υπηρεσίες προς τις Τράπεζες. Μείνετε μακριά της.


Η Κα αυτή, που το «σπουδαιότερο» στοιχείο του βιογραφικού της είναι ότι είναι «Καθηγήτρια» Ποινικού  Δικαίου  στην  Ακαδημία   της  Ελληνικής  Αστυνομίας- Παράρτημα  Θεσσαλονίκης  για  ΕΝΑ ΕΤΟΣ, το  διδακτικό  έτος  2002-2003»,
έχει αναδειχτεί πρόσφατα, σαν ένα νέο κεφάλι της Λερναίας Ύδρας των Δικηγόρων κι άλλων υποκειμένων (Υπέρβαση, Αντίσταση κλπ), που φυτεύονται καθημερινά στα κανάλια – τα οποία εξοφλούν μέρος των δανείων των δια της τρομοκρατίας των δανειοληπτών -  και εξαπολύουν «εκφοβιστικές», σχεδόν  «τρομοκρατικές» για τους δανειολήπτες, κορώνες, υλαχές  και κραυγές, από το 2010 και συστηματικότερα από το 2015,  προβάλλοντες ως επικείμενη την περίφημη «πώληση» των δανείων σε ξένα funds!,  με επιχειρήματα που είναι εντελώς αβάσιμα κι αντιφατικά σε κάθε κανόνα της οικονομικής και νομικής επιστήμης κι ακόμα έξω από κάθε λογική. Εξ` ού κι ο χαρακτηρισμός των «επιχειρημάτων» των ως «τρομοκρατικών».  

Με αποτέλεσμα, οι τρομοκρατικές των κορώνες να διαψεύδονται συνεχώς !, όπως έγινε με την «πώληση των δανείων σε ξένα funds με έκπτωση», για τα οποίο ΜΟΝΟΣ μου φώναζα από το 2010 ότι δεν μπορούν να πωληθούν και για λόγους οικονομικούς (θα χρεοκοπήσουν οι τράπεζες διότι θα καταγράψουν ζημίες), αλλά και για λόγους νομικούς, δηλ. τα δάνεια ΔΕΝ μπορούν να πωληθούν χωρίς την συναίνεση (υπογραφή) των δανειοληπτών !

Κι αφού επιβεβαιώθηκα πανηγυρικά στα παραπάνω επιχειρήματά μου και στην πράξη (δάνεια ΔΕΝ έχουν πωληθεί), αλλά και με την προ ημερών ΑΚΥΡΩΣΗ Των σχετικών νόμων  4354/2015 και 4385/2016 για την πώληση των δανείων (κι οι οποίοι ουδέποτε εφαρμόστηκαν από την κυβέρνηση-δεν εκδόθηκαν οι αναγκαίες υπουργικές αποφάσεις- ακριβώς διότι ήταν αντισυνταγματικοί και θα ακυρώνονταν από τα δικαστήρια), η Νούκα ισοπεδωμένη ηθικά και καταρρακωμένη «επιστημονικά», ΑΛΛΑΞΕ τώρα την μέθοδό της κι αφού παραδέχτηκε ότι τα δάνεια δεν πωλούνται πλέον, άρχισε να ισχυρίζεται ότι  «θα πωληθούν μόνο τα καταναλωτικά δάνεια», ισχυρισμός βέβαια που είναι, για λόγους νομικούς, οικονομικούς και τραπεζικούς το ίδιο ΨΕΥΔΗΣ κι αβάσιμος, όπως και για τα άλλα δάνεια και για τους ίδιους λόγους που προανέφερα.

Η Κα αυτή  κι αυτό με βάζει, μαζί με την τις παραπάνω πράξεις της, σε  υποψίες ότι οι ενέργειές της συνιστούν – ως εκ του αποτελέσματός των στις συνειδήσεις των δανειοληπτών - έμμισθες «πρακτορίστικες» υπηρεσίες προς τις Τράπεζες που εξυπηρετούν  αποκλειστικά τα συμφέροντά των,  έχει εγκαταλείψει το γραφείο της στην Θες/νίκη και μένει εδώ κι εβδομάδες μόνιμα στην Αθήνα και γυρίζει από κανάλι σε κανάλι, από σοβαροφανή μέχρι σε κανάλια παρακμιακά, από το πρωί μέχρι το βράδυ, «τρομοκρατώντας», ως εκ του αποτελέσματος (αν και έχω την υπόνοια και εκ της πρόθεσής της)  τον κόσμο με –εκτιμώ- «επιχειρήματα» αντιφατικά, αβάσιμα, τρελά από οικονομικής και νομικής άποψης, προκαλώντας, εκ του αποτελέσματος, τον τρόμο στον κόσμο με δύο προφανώς, υποψιάζομαι κι εκτιμώ,  σκοπούς:

     1) Να τον αναγκάσει να πληρώσει τις ληστρικές τράπεζες
      2) Να τους οδηγήσει στο γραφείο της για τις νομικές της υπηρεσίες, με το αζημίωτο φυσικά.

Συνεπώς, εύλογα και σύμφωνα με τα παραπάνω,  έχω την υπόνοια και κάνω την εκτίμηση, ότι τα λόγια κι οι  ενέργειές -ως εκ του αποτελέσματός των - συνιστούν έμμισθες «πρακτορίστικες» υπηρεσίες προς τις Τράπεζες,  που εξυπηρετούν  αποκλειστικά τα συμφέροντά των και γι αυτό, εκτιμώ επίσης, ότι  η νομική «προστασία» που προσφέρει στους πολίτες, τίθεται εν αμφιβόλλω, τόσο ως προς τα κίνητρά της και τους σκοπούς της, όσο κι ως προς την αποτελεσματικότητά της.

Και τέλος και το ανατριχιαστικότερο:

H ίδια η Κα αυτή, το καλοκαίρι του 2016 – έχοντας διαβάσει προφανώς τα νομικά μου επιχειρήματα, τα οποία της τα είχαν στείλει στο γραφείο της φίλοι μου- έλεγε στα κανάλια –μαζί με τον άλλο γίγαντα της νομικής, δικηγόρο της Υπέρβασης Δ. Λυρίτση- ότι «ο νόμος για την πώληση των δανείων έχει πολλά νομικά προβλήματα και θα πέσει στα δικαστήρια» !!!...κι όμως λίγο μετά, η Κα αυτή –κι ο Λυρίτσης- ξέχασαν τα «νομικά προβλήματα του νόμου» και τρομοκρατούν – εκ του αποτελέσματος- τον κόσμο ότι «τα funds έρχονται, έρχονται…σας παίρνουν τα σπίτια…» ! Τι έγινε άραγε και ξέχασαν «τα νομικά προβλήματα του νόμου» ?

Τέλος, εκτιμώ, ότι μετά τα παραπάνω γεγονότα, οι πολίτες πρέπει να είναι πολύ επιφυλακτικοί απέναντί της στην άσκηση των νομικών της υπηρεσιών.

Δείτε κι αυτά τα σημαντικά άρθρα μου:
http://zoidosia.blogspot.gr/2016/09/blog-post_14.html
http://zoidosia.blogspot.gr/2016/10/n.html

Συμπέρασμα: Δυστυχώς η Ιστορία της Ελλάδος, έχει γραφτεί και Καθοριστεί από Προδότες, Μαυραγορίτες, Κουκουλοφόρους, Εκμεταλλευτές και Αιμοσταγή και Αιμοχαρή Όρνεα, που ζούν από το Αίμα των Φτωχών κι Αδυνάτων Ελλήνων.

Δημ. Αντωνίου

 Η Λεραναία Ύδρα της Υπέρβασης...ήδη αποκεφαλισμένη.

• Δημοσιεύθηκε από : Δημήτριος Αντωνίου
Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2016 - 9:52 π.μ.
Διαδώστε το Άρθρο...