Back to Top
Τηλ. επικοινωνίας : 22210.62743 | Email: el.politias@cyta.gr
Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2016


Ο ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΙΚΩΝ

Μια ιατρική-νομική πραγματεία του ιατρού Δημ. Αντωνίου

Σημ. Το κείμενο αυτό είναι μέρος από την μήνυσή μου που κατέθεσα εναντίον του Σχιζοφρενή Σώρρα και των κυρίων συνεργατών του την 2-09-2016.
Το υπόλοιπο περιεχόμενο της μήνυσης, με τα σοβαρά κακουργήματα με τα οποία βαρύνεται ο παρανοικός αυτός και οι συνεργάτες του θα τα δημοσιεύσω σύντομα.

Η Παρανοειδής Σχιζοφρένεια και Μανιο-Κατάθλιψη (Ψυχώσεις) είναι μια Ψυχική Διαταραχή που εκδηλώνεται με ένα σύνολο συμπαρομαρτούντων (συνυπαρχόντων) συμπτωμάτων ως εξής:

1) Ο ασθενής ζεί αρμονικά ! σε ένα παράλληλο του πραγματικού Σύμπαν, το οποίο δεν έχει ουδεμία Λογική Συνάφεια με το Δικό μας κι ως εκ τούτου είναι ένα (Παρανοικό, Παράλογο) Σύμπαν που δεν μπορεί να συνυπάρξει (δεν είναι συνεκτικό) με το Δικό μας. Από το γεγονός αυτό προέρχεται και η λέξη «Σχιζοφρενής» που σημαίνει «Διαχωρισμός Προσωπικότητας».
Στην παρανοική του αυτή κατάσταση ο Σχιζοφρενής, πλάθει, βιώνει πραγματικά ! και πιστεύει ως αληθινές, διάφορες φανταστικές ιστορίες που λαμβάνουν χώρα στο Παράλληλο Παρανοικό του Σύμπαν ! (Παραλήρημα). Μάλιστα, ο Σχιζοφρενής αναπτύσσει και μια δική του Παραληρηματική Γλώσσα (με νέες ακατανόητες σε εμάς λέξεις, «νεολογισμοί»), πλήρως ακατανόητη σε εμάς, αλλά πλήρως κατανοητή σε αυτόν στο Παραληρηματικό Σύμπαν που ζεί !

2) Πολλές φορές η Παρανοική Σχιζοφρένειας συνοδεύεται και από συμπτώματα Μανίας (Μεγαλομανίας, όπως π.χ. «είμαι ο Μέγας Αλέξανδρος» κλπ), ή/και Κατάθλιψης («είμαι ένα μηδενικό, δεν αξίζω να ζώ, καλύτερα να πεθάνω», που οδηγεί σε αυτοκτονίες).

3) Μαζί με τα παραπάνω συμπτώματα  η Σχιζοφρένεια, εκδηλώνεται κι ως διαταραχή του Συναισθήματος και της εξ αυτής Διαταραχή της Συμπεριφοράς (Συμπεριφορισμός), της Προσωπικότητας και της Ηθικής των «πασχόντων» αυτών, με την έννοια ότι αυτά ΔΕΝ συνάδουν με τα αντίστοιχα των «υγιών», π.χ. οι Παρανοικοί μπορούν να χαίρονται πραγματικά στις κηδείες και να κλαίνε σε γάμους και γεννήσεις κι ότι το να κυκλοφορούν Γυμνοί δεν είναι πράξη ανήθικη (με τα ηθικά μέτρα των υγιών) !.

4) Τέλος, υπάρχουν βέβαια σπάνιες περιπτώσεις παρανοειδούς σχιζοφρένειας που συνδυάζεται με οπτικές, απτικές και ακουστικές παραισθήσεις-ψευδαισθήσεις. Στις περιπτώσεις αυτές ο παρανοικός μπορεί να προβεί σε βίαια εγκλήματα, κάτω από την παρότρυνση, απειλή ή φόβο των παραισθήσεων-ψευδαισθήσεών του αυτών. Αλλά, σε κάθε περίπτωση, οι περιπτώσεις αυτές δεν αφορούν τον Σώρρα.

ΟΜΩΣ:

H Σχιζοφρένεια ΔΕΝ είναι διαταραχή του Νου, ή της Νοημοσύνης, ή της Ευφυίας, η οποία μένει ακέραιη σε αυτούς ή αυξημένη! στους Παρανοικούς !
Μεγάλοι καλλιτέχνες (Van Gogh) και επιστήμονες είναι διαγνωσμένοι και κατά παραδοχή των Παρανοικοί, αλλά πήραν βραβεία Νόμπελ, όπως ο Peter Nash, βραβείο Νόμπελ στην Οικονομία.

Ο Χίτλερ, Μουσολίνι και ο Στάλιν, ήταν παρανοικοί, αλλά όχι Βλάκες, ή Διανοητικά Καθυστερημένοι. Αντίθετα είχαν μεγαλύτερη του μέσου όρου διάνοια και ευφυία και κατόρθωσαν να αλλάξουν την ιστορία του κόσμου, μέσα στα πλαίσια ενός Καταπληκτικού –αν και καταστροφικού τελικά- πολιτικού και ιδεολογικού πλαισίου, του Χίτλερ μάλιστα ενεργούντος και ως ο θεωρητικός νού του Ναζισμού.

Μπορούμε συνεπώς να μιλάμε για μια «Παρανοική Ευφυία», ή για μια «Διεστραμμένη Ευφυία», όταν αναφερόμαστε σε Παρανοικούς (Παρανοειδής Σχιζοφρένεια).
Από τα παραπάνω συνάγεται ότι στον Παρανοικό ΔΕΝ μπορεί να του αποδοθεί το Ακαταλόγιστο των αξιόποινο πράξεών του, διότι αυτός είναι απόλυτα ικανός να διακρίνει το Δίκαιο από το Άδικο, όπως άλλωστε αποδεικνύεται και στην προκειμένη περίπτωση, από τον άριστο σχεδιασμό κι εκτέλεση από τον Σώρρα (*) και τους συνεργούς του, ενός εξαιρετικά πολύπλοκου οικονομικού εγκλήματος, που απαιτούσε μεγάλες γνώσεις οικονομικών, νομικής και οικονομικών και χρηματοοικονομικών-τραπεζικών γνώσεων, με την υποστήριξη πολυάριθμων δικηγόρων στην Αμερική (Stephen Wozny, Anthony Diamond) και την Ελλάδα (Γ. Πσπαδάκης) και με την συμμετοχή ακόμη και Καθηγητή Οικονομικών Θεόδωρου Καρυώτη, Έλληνος, μονίμου κατοίκου Αμερικής και υποψηφίου του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΝ στις εκλογές του 2014 !

(*) Για τον οποίο εκτιμώ, μέσα στα πλαίσια της ιατρικής μου ιδιότητας, ότι πάσχει από βαρειάς Μορφής Παρανοειδούς Σχιζοφρένειας Παραληρηματικού Τύπου, με έντονα συμπτώματα Μανιο-Κατάθλιψης.
Ήταν δεν τόσο τέλεια σχεδιασμένο, οργανωμένο και εκτελεσμένο το εγκληματικό των αυτό σχέδιο, ώστε αναγκάστηκαν νε επέμβουν, να ερευνήσουν και να εκδώσουν ανακοινώσεις το Αμερικανικό Υπουργείου Οικονομικών, το Ελληνικό Υπουργείο Οικονομικών, η ΤτΕ, ο εκπρόσωπος της Bank of Montreal, να  κατατεθούν ερωτήσεις στην Ελληνική Βουλή και (επιφανειακώς) και η Ελληνική Δικαιοσύνη, θέτοντας έτσι σε κίνδυνο και τις διεθνείς σχέσεις της Ελλάδος.

Οι πράξεις των Παρανοικών (όπως των Χίτλερ κλπ), διαφέρουν  απ` αυτές των «υγιών» σε ένα μόνο σημείο. Ότι είναι επικίνδυνα γι αυτούς ΡΙΨΟΚΙΝΔΥΝΕΣ και παρακινδυνευμένες ! κι ως προς την πιθανότητα ή δυνατότητα επιτυχούς εφαρμογής των (εφικτότητας) και ως την δυνατότητα αυτών να διαφύγουν του νόμου και των νομίμων συνεπειών των αξιόποινων σχεδίων των που με πλήρη συνείδηση του αξιοποίνου των σχεδίασαν.

Με άλλα λόγια οι παρανοικοί, όπως ο Σώρρας, είναι «παράλογα» («υπέρμετρα») ΡΙΨΟΚΙΝΔΥΝΟΙ κι ως εκ τούτου έχουν, όπως και οι μεθυσμένοι, μια «παράλογη» εμπιστοσύνη στον εαυτό τους κι τόσο ως προς την δυνατότητα εκτέλεσης και της πιο παρακινδυνευμένης και δύσκολης εγκληματικής πράξης, όσο και ως προς την δυνατότητά τους να διαφύγουν του νόμου και των συνεπειών των...Αυτό και μόνο είναι το «τρελό» ενός παρανοικού και γι αυτό το λόγο ο Σώρρας, όπως και όλοι οι παρανοικοί στην κλάση του, είναι ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ (ΟΙ) για την Δημόσια τάξη κι ασφάλεια.
Συμπέρασμα: Οι Παρανοικοί σχεδιάζουν κι εφαρμόζουν, με πλήρη συνείδηση του αδίκου (με δόλο) υπέρμετρα ριψοκίνδυνα γι αυτούς, αλλά πλήρως λογικά δομημένα και οργανωμένα υψηλού επιπέδου εγκλήματα, όπως στην προκειμένη περίπτωση του Σώρρα και των συνεργών του.

Από τα παραπάνω προκύπτει ότι ο Σώρρας, σχεδίασε κι εκτέλεσε, συνειδητά και με δόλο ένα απόλυτα ΔΟΜΗΜΕΝΟ πολύπλοκο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, που απαιτούσε αρκετές γνώσεις οικονομικών και λειτουργίας των τραπεζών με σύνθετα χρηματοοικονομικά προιόντα, έχοντας πλήρη –σε βαθμό παραλόγου- εμπιστοσύνη στον εαυτό του για την εφαρμογή του, την εφικτότητα επιτυχίας του σκοπού τους και της αποφυγής των συνεπειών του νόμου για τις εγκληματικές του αυτές πράξεις. Κι αυτό το τελευταίο είναι το μόνο στοιχείο της Παράνοιάς του. Κατά τα άλλα, στην σύλληψη, σχεδιασμό κι εκτέλεση του εγκληματικού του σχεδίου, ο Σώρρας λειτούργησε απόλυτα ΛΟΓΙΚΑ (για τα μέτρα της ανύπαρκτης μόρφωσής του και πρωτογονισμού του).

Από τα παραπάνω προκύπτει ότι, οι Παρανοικοί ασθενείς, όπως εν προκειμένω ο Σώρρας (ο Στάλιν, Χίτλερ, Μουσολίνι) έχουν πλήρη ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟ για τις εγκληματικές των πράξεις, διότι έχουν πλήρη ικανότητα διάκρισης του αδίκου από το δίκαιο, του νόμιμου από το παράνομο.

Για τους ίδιους παραπάνω λόγους και λόγω της ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗΣ (κι αρρωστημένης) απήχησης και υποστήριξης που έτυχαν οι εγκληματικές και ψευδείς ισχυρισμοί του και υποσχέσεις από τον ελληνικό λαό, υποστήριξη η οποία αποτέλεσε για τον Σώρρα ένα τεράστιο όπλο πολιτικής πίεσης και «καταναγκαστικής πειθούς» (στα όρια της Εκβίασης) της ελληνικής κυβέρνησης για να αποδεχτεί η τελευταία την γνησιότητα των πλαστών του IBOE, αποκλείεται κι απορρίπτεται και η παραμικρή υπόνοια για «απρόσφορη απάτη» εκ μέρους του Σώρρα και των συνεργών του στην  υπόθεση αυτή.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ο Σώρρας, κατά την βάσιμη ιατρική μου εκτίμηση και κρίνοντας από την δημόσια συμπεριφορά του (Συμπεριφορισμός) πάσχει από Παρανοική Σχιζοφρένεια, με έντονα Στοιχεία (Μεγαλο) Μανίας – Κατάθλιψης, με πλήρη ικανότητα διάκρισης τους αδίκου από το δίκαιο κι ως εκ τούτου έχει πλήρη ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟ των εγκληματικών του πράξεων. Συνεπώς, η εγκληματική του φύση και «αμόρφωτη και πρωτόγονη λογική του» είναι ανεξάρτητη από την ψυχική του διαταραχή (Παράνοια). Όμως, η Επικινδυνότητα της Εγκληματικής του Φύσης είναι άρρηκτα συνδεδεμένη αιτιολογικά με την Παράνοιά του, με την τελευταία να είναι η αιτία της ανάληψης κι εκτέλεσης των επικινδύνων για τον ίδιο και την κοινωνία εγκληματικών του πράξεων, όπως εξήγησα αναλυτικά παραπάνω.

ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΚΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΕ ΨΥΧΙΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Η ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΗΝΥΟΜΕΝΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

Θα επιχειρήσω, μέσα στα πλαίσια της Ιατρικής μου ιδιότητας, να εκτιμήσω σκιαγραφήσω την ψυχική κατάσταση του μηνυομένου, διότι έχει σημασία και για την εξήγηση και των κινήτρων για τις παραπάνω, θεωρούμενες –εσφαλμένως- κατ`αρχήν ως εξωφρενικές πράξεις του.

Εκτιμώ λοιπόν, ότι ο μηνυόμενος Αρτέμιος Σώρρας πάσχει από βαρειάς Μορφής Παρανοειδούς Σχιζοφρένειας Παραληρηματικού Τύπου, με έντονα συμπτώματα Μανιο-Κατάθλιψης.

Αυτά το συμπεραίνω –και μέσα στα πλαίσια της επιστημονικής (α)βεβαιότητας), από τον ασύντακτο,  αποδομιστικό του λόγο –αλλά και ως προς το περιεχόμενό του, το οποίο είναι εντελώς ασυνάρτητο, αλλοπρόσαλλο, ακατάληπτο, χωρίς συνάφεια, συνέπεια και λογική δομή, τις συνοδές αφύσικες κι αλλοπρόσαλλες  εκφράσεις του προσώπου του. Μια ακρόαση μιας συνέντευξής τους θα πείσει τον καθένα, ακόμα και μη-ειδικό ιατρό-ψυχίατρο. Πολλές τέτοιες συνεντεύξεις και γραπτά του κείμενα, τα οποία είναι επίσης ανορθόγραφα, ασύντακτα κι ακατάληπτα και πάντα γραμμένα με κεφαλαία γράμματα (επειδή δεν ξέρει ορθογραφία), μπορείτε να δείτε στις ιστοσελίδες του και στα video του:

(το προφίλ του στο facebook)

Για τους λόγους αυτούς κι επειδή ο μόνος τρόπος προστασίας της κοινωνίας από την επικίνδυνα «ευφυιή» παράνοιά του είναι ο προληπτικός αναγκαστικός εγκλεισμός του σε ψυχιατρικό κατάστημα, όπου υα υποβληθεί και στην δέουσα ιατρική-ψυχιατρική θεραπεία, αιτούμαι τον μετά από ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ προληπτικό του αναγκαστικό εγκλεισμό και θεραπεία σε Ψυχιατρικό Κατάστημα, γιατί από το εγκληματικό του ιστορικό που ιστόρισα, προκύπτει ότι αυτός θα συνεχίσει να εγκληματεί. Και τούτο, διότι χαρακτηριστικό της εγκληματικής φύσης, είναι ο μη-παραδειγματισμός της από τις νόμιμες τιμωρίες της που υπέστη από την δικαιοσύνη και η συνέχιση της εγκληματικής  της δράσης.  

Και ποιο ήταν το εγκληματικό σχέδιο και οι ποινικές ευθύνες του Σώρρα και των συνεργών του ? Το παρακάτω:
.................................................................................

Το υπόλοιπο περιεχόμενο της μήνυσης, με τα σοβαρά κακουργήματα με τα οποία βαρύνεται ο παρανοικός αυτός και οι συνεργάτες του θα τα δημοσιεύσω σύντομα.

Σημ. Τον χαρακτηρίζω δημόσια Παρανοικό και ζητάω από τον Εισαγγελέα την διενέργεια Ψυχιατρικής Πραγματογνωμοσύνης για την ψυχική του αρρώστια. Και τον προκαλώ-τον παρανοικό- να μου κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση, ώστε να βγεί και δικαστική απόφαση για την ψυχική του κατάσταση. Τον προκαλώ τον Παρανοικό και τα Ηλίθια, Καθυστερημένα τσιράκια του.

Δημ. Αντωνίου• Δημοσιεύθηκε από : Δημήτριος Αντωνίου
Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2016 - 8:06 π.μ.
Διαδώστε το Άρθρο...