Back to Top
Τηλ. επικοινωνίας : 22210.62743 | Email: el.politias@cyta.gr
Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016


Εμαννουήλ Λαμπράκης (ιατρός) (αριστ) (που απεχώρησε από την END, καταγγέλλοντας τον Σώρρα ως απατεώνα! και καταζητείται για φοροδιαφυγή στις ΗΠΑ) και ο Τρελός (δεξιά).

Άρθρο του Δημ. Αντωνίου, ιατρού
(απόσπασμα από την μήνυσή μου)

ΤΟ ΕΤΟΣ 2013

Μέσα στο κύμα αυτό της γενικής υστερίας υπέρ του νέου Μεσσία, ο τότε  βουλευτής της ΝΔ. Άδωνις Γεωργιάδης, κατέθεσε μήνυση κατά του Αρτέμη Σώρρα για χρήση ΠΛΑΣΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ.

Στην δίκη όμως που διεξήχθη στο Η` Πλημε/κείο Αθηνών, ο μηνυτής Άδωνης Γεωργιάδης δεν πήγε στην δίκη (προφανώς για να αποφύγει την αρνητική δημοσιότητα, διότι το δικαστήριο είχε κατακλεισθεί από μουτζαχεντίν οπαδούς του Σώρρα από όλη την Ελλάδα, γνωρίζω φίλη που ήρθε από την Κρήτη για να υποστηρίξει τον Σώρρα στην δίκη αυτή), ενώ  δεν υπήρχε και κανένας άλλος μάρτυρας κατηγορίας κι γι αυτό και δεν κατατέθηκαν τα έγραφα του Υπουργείων Οικονομικών των ΗΠΑ και Καναδά και της ΤτΕ που πιστοποιούσαν ότι τα "ομόλογα" του Σώρρα είναι Πλαστά (νομίζω ότι δεν είχαν εκδοθεί μέχρι την ημέρα της δίκης). Συνεπώς το δικαστήριο ελλείψει ενοχοποιητικών στοιχείων -διότι ο μηνυτής έχει το αποκλειστικό βάρος της απόδειξης των κατηγοριών του, ενώ ο κατηγρούμενος μπορεί να μένει σιωπηλός ή να λέει ό,τι ανακρίβειες και ψεύδη θέλει – εξέδωσε μια "αρνητική" απόφαση (αρ. 67650/2013), είπε δηλ. ότι: 

Η ΑΠΟΦΑΣΗ αρ. 67650/2013

πό κανένα αποδεικτικό στοιχείο δεν απεδείχθη η αναλήθεια όσων ισχυρίζονται οι κατηγορούμενοι. Ειδικότερα ουδόλως απεδείχθη η πλαστότητα των τίτλων (*) που ενσωματώνουν τα 600 δισ.», (διότι δεν υπήρχε ο μηνυτής Άδωνης στην δίκη για να αποδείξει την πλαστότητά των)...Προσέξτε: το δικαστήριο ΔΕΝ είπε ότι "τα ομόλογα είναι γνήσια"!...αλλά είπε "ΔΕΝ απεδείχθη η πλαστότητα των ομολόγων".

(*) μετοχές της "Τράπεζας της Ανατολής" που κατά τον Τρελό αξίζουν 200-250 δισ. ευρώ η μία, ενώ πωλούνται στο διαδίκτυο ως ΣΥΛΕΚΤΙΚΕΣ με το ποσόν των 75 ευρώ η μία.
Δείτε εδώ και πέστε κάτω από τα γέλια και τα κλάματα:
 http://www.stoxos.gr/2016/04/675-e-bay-75.html 

Την απόφαση αυτή λοιπόν ο Σώρρας και το επιτελείο του την έκαναν προπαγανδιστική παντιέρα, παρουσιάζοντάς την στο κοινό ως «πανυγηρική αθώωση του Σώρρα και δικαστική πιστοποίηση της Γνησιότητας των Ομολόγων» !, παντιέρα που συνιστά μέχρι και σήμερα το κύριο «όπλο» της προπαγάνδας των. Δυστυχώς και πάλι η προπαγάνδα αυτή είχε απήχης στα αδαή μυαλά των Ελλήνων…!

Κι έτσι η «αξιοπιστία» των καθιερώθηκε στις συνειδήσεις του αδαούς, χαμηλής μόρφωσης, εθισμένου στα μυθεύματα και προκαταλήψεις τραγικού λαού, τόσο όσο και η Φανατική του Πίστη και ΛΑΤΡΕΙΑ για τον Σώρρα, που παραπέμπει στις ίδιες εκδηλώσεις τυφλού φανατισμού των λαών του Μεσαίωνα για τους Μάγους και Θαυματοποιού Αργύτες στην Δύση.


Από την άλλη πλευρά, η απόφαση αυτή, χωρίς να είναι βέβαια στις προθέσεις του δικαστηρίου, έγινε στην πραγματικότητα συνεργός στην επιτυχή εκτέλεση των εγκληματικών σχεδίων του Σώρρα…κι όλα αυτά, έχουν φυσικά  ως τελικό αίτιο την μη-προσέλευση στον δικαστήριο του μηνυτή Άδωνι Γεωργιάδη για να υποστηρίξει τις καταγγελίες και κατηγορίες του. 

Συμπέρασμα: Δικαστική απόφαση για την γνησιότητα ή την πλαστότητα των ομολόγων και των 600 δισ. ΔΕΝ υπάρχει μέχρι σήμερα. θα υπάρξει όμως σύντομα με την σύντομα κατατιθεμένη η μήνυσή μου.

Αντίθετα, η ΑΛΗΘΕΙΑ του περιεχομένου των  δημόσιων εγγράφων της ΤτΕ και του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ, που πιστοποιούν την πλαστότητα των "ομολόγων" του τρελού και την ανυπαρξία των 600 δισ., ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ  Νομικά (ως δημόσια έγγραφα) από κανένα δικαστήριο και όλα τα δικαστήρια του Κόσμου, είναι υποχρεωμένα να δέχονται ως ΑΛΗΘΗ το περιεχόμενό των, ασυζητητί.

Ιδού τα έγγραφα αυτά όπως δημοσιεύτηκαν στα ΜΜΕ, υπάρχουν στην ΤτΕ και στο Υπουργείο Οικονομικών της Ελλάδος και ΗΠΑ και θα κατατεθούν τώρα - έχουν ήδη κατατεθεί - και στον αρμόδιο εισαγγελέα.

http://www.ethnos.gr/koinonia/arthro/to_yp_oik_ton_ipa_kseskepazei_ton_sotira_artemi_sorra-64077573/

http://www.inewsgr.com/62/ypourgeio-oikonomikon-ipa--proion-apatis-ta-omologa-tou-sorra-ela-more-anthellines-kai-prodotes-einai-ki-aftoi.htm

http://katohika.blogspot.gr/2013/10/ta-epikindina-plasta-xreografa.html

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26510&subid=2&pubid=113916387

http://news247.gr/eidiseis/afieromata/to-profil-toy-swrra-kai-to-xroniko-ths-apaths-me-to-omologo-twn-600-dis.3740787.html

http://www.stoxos.gr/2016/04/675-e-bay-75.html  ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΝ "ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ" ΝΑ ΠΕΣΕΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.


Αυτή είναι η μια από τις 4 Μετοχές  της Τράπεζας Ανατολής  που κατά τον τρελό Σώρρα αξίζουν 150 δισ. δολλάρια (ευρώ) η κάθε μια (660 δισ. δολ. και ποι 4 μαζί). 
Όμως, στο διαδίκτυο -e-bay- η κάθε μια απ΄` αυτές τις μετοχές πωλούνται 75 ευρώ η ΜΙΑ ως συλλεκτικά σκουπίδια !
Ήξερε η Τρόικα που χτύπησε...

Καλή διασκέδαση με τον Τρελό.• Δημοσιεύθηκε από : Δημήτριος Αντωνίου
Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016 - 1:19 μ.μ.
Διαδώστε το Άρθρο...