Back to Top
Τηλ. επικοινωνίας : 22210.62743 | Email: el.politias@cyta.gr
Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015Σπουδαίες Λύσεις για τα Κόκκινα Δάνεια με την συμμετοχή της Τράπεζας της Ελλάδος.
Ακούστε το σχετικό απόσπασμα από την συνέντευξή μου την 25-10-2015..
O ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ

 Η Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ) μπορεί καταστατικά να προβεί τις παρακάτω ενέργειες (απ` ευθείας, ή δια μέσου μιας προς τούτο ιδρυθείσας θυγατρικής της τράπεζας):  

1) Τα δάνεια καταναλωτικά και 1ης κατοικίας τα να πάρει η Τράπεζα της Ελλάδος με ανακεφ/ση των Τραπεζών, δηλ. η ΤτΕ θα πάρει στην ιδιοκτησία της τις τράπεζες και θα διαγράψει τα δάνεια αυτά (30 δις). Οι υποθήκες διαγράφονται, όπως και η εγγραφή τους στον Τειρεσία.

 2) Τα δάνεια 2ης κατοικίας κλπ. θα τα εξαγοράσει η ΤτΕ προς τις τράπεζες και οι δανειολήπτες θα χρωστάνε πλέον στην ΤτΕ, η οποία θα κρατήσει τα δάνεια αυτά στο χαρτοφυλάκιό της για 100 χρόνια με εικονικό επιτόκιο ! (περίπου 30 δις). Το δάνειο αποσβένηται και μόνο από τον πληθωρισμό !Οι υποθήκες των κατοικιών μεταγράφονται υπέρ της ΤτΕ.Το τιτλοποιημένο σε ομόλογο συνολικό ποσόν των δανείων αυτών θα εξοφληθεί από:

Διαχείριση: α) Ο ιδιοκτήτης- δανειολήπτης θα πληρώνει στην ΤτΕ ένα τέλος παρακράτησης της 2ης κατοικίας του, β) Όταν η 2η κατοικία πουληθεί από τον δανειολήπτη, η υπεραξία (ή μέρους της) του κεφαλαίου που κερδίζει ο δανειολήπητης-ιδιοκτήτης της θα καταβληθεί στην ΤτΕ, γ) ειδικός φόρος επί του τιμήματος αγοράς της 2ης κατοικίας από αλλαδαπό, καταβεβλημένο από τον τελευταίο, δ) κέρδη της ΤτΕ.

 3) Για τα επιχειρηματικά δάνεια (50 δις)., η ΤτΕ τα εξαγοράζει από τις τράπεζες (όπως και τις 2ες κατοικίες) και γίνεται μέτοχος των επιχειρήσεων μαζί με τους παλαιούς μετόχους των. Οι υποθήκες των επιχειρήσεων μεταγράφονται υπέρ της ΤτΕ.

Κι όταν οι επιχειρήσεις αυτές εξυγιανθούν και γίνουν κερδοφόρες, οι παλαιοί μέτοχοι εξαγοράζουν το μερίδιό τους από την ΤτΕ.

Τα παραπάνω μπορεί η ΤτΕ να τα κάνει σύμφωνα με το αρ. 55 παρα.20 του Καταστατικού της και χωρίς την συμφωνία της ΕΚΤ και σύμφωνα με το αρ. 21.3 τους Καταστατικού της ECB.

 Που θα βρεί τα λεφτά η ΤτΕ?

«Θα κόψει νέο χρήμα» ! Μπορεί? Βέβαια, γιατί το χρήμα αυτό δεν είναι πληθωριστικό νέο χρήμα, αλλά επένδυση ! (ανταλλακτική συναλλαγή)...άλλωστε η ΤτΕ έχει ήδη δώσει στις τράπεζες 110 δις,. με τον ΕLA, ως δανεικά.!! Αυτά τα λεφτά λοιπόν θα διαθέσει για το παραπάνω πρόγραμμα.

 4) Δείτε το μεγαλειώδες πρόγραμμά μου για Εξόφληση των Δανείων με Κεφάλαια εκτός Προυπολογισμού. +++++


 Τι προβλέπω ότι θα γίνει τελικά στην Ελλάδα, ανεξάρτητα τι θα ψηφίσουν στην βουλή σχετικά:  

Το θέμα των κόκκινων δανείων θα τελικά λυθεί με συνεχείς ανακεφαλαιοποιήσεις των δανείων σας...κι έτσι θα λειτουργήσει η αλληλεγγύη μεταξύ μας ως λαού. Όλοι οι Έλληνες θα εξοφλούν τα δάνεια των αδυνάτων και μένει στην κυβέρνηση να βρεί τους μπαταχτσήδες,

Δημ. ΑντωνίουΕδώ ολόκληρη η 2ωρη συνέντευξή μου στον Μπάμπη Σαβουλίδη την 25-10-2015


Σχόλια: Οι Τράπεζες λύγισαν. Εκλιπαρούν συμβιβασμούς και ρυθμίσεις με κούρεμα και 1% επιτόκιο. Πάρτε την εκδίκησή σας απέναντι σε αυτές κι εναντίον όσων εκμεταλλεύτηκαν τον φόβο και την απελπισία σας.

ΑΠΑΙΤΕΙΣΤΕ 60% κούρεμα του εναπομείναντος ποσού και 1% για 30 χρόνια. Οι τράπεζες θα το δεχτούν....κι αυτά για όσους μπορούν και θέλουν να αποφύγουν την έννοια. Εγώ προτείνω την σκληρή γραμμή της αδιαφορίας ή των δικαστηρίων. Οι τράπεζες λύγισαν. Ζητάνε ρυθμίσεις με κούρεμα και 1%...πάρτε την εκδίκησή σας. Λυντσάρετε αυτούς που σας εκμεταλλεύτηκαν, Υπέρβαση κι άλλες συμμορίες.

Μην φοβάστε, πλειστ/σμοί δεν θα γίνουν ποτέ, γιατί, όπως λέει και ο Σάλας, οι τράπεζες θα χρεοκοπήσουν !
Τι προβλέπω  ότι θα γίνει ? : Ό,τι και να ψηφίσουν, τ πρόβλημα των δανείων θα λυθεί με συνεχείς ανακεφαλαιοποιήσεις των δανείων σας...κι έτσι θα λειτουργήσει η αλληλεγγύη μεταξύ μας ως λαού. Όλοι οι Έλληνες θα εξοφλούν τα δάνεια των αδυνάτων και μένει στην κυβέρνηση να βρεί τους μπαταχτσήδες. Και με επιτόκια 1% που λέει ο Σάλλας, σημαίνει ότι οι τράπεζες ΛΥΓΙΣΑΝ.

Δημ. Αντωνίου

• Δημοσιεύθηκε από : Δημήτριος Αντωνίου
Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015 - 6:25 μ.μ.
Διαδώστε το Άρθρο...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου