Back to Top
Τηλ. επικοινωνίας : 22210.62743 | Email: el.politias@cyta.gr
Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2015


Οι Δικηγόροι της Υπέρβασης ομολογούν: "H Oμαδική Αγωγή είναι Άκυρη. Το κούρεμα δεν μπορεί να υπολογιστεί". Απάτη ανήκουστη.

  Ι. Ομαδικές Αγωγές: Ομολογούν την ακυρότητα λόγω αοριστίας (σελ.337-42, 410-3,343-3 κλπ). Τον λόγο στη Δικαιοσύνη. Η Μεγάλη Απάτη  

ΙΙ. Παίρνουν 50 και πληρώνουν 750 ευρώ για κάθε δανειολήπτη ! Άγιοι? Όχι, απλά οι αγωγές δεν θα εκδικαστούν ποτέ.
Του Δημ. Αντωνίου, ιατρού

Δηλώνω ότι ΔΕΝ θεωρώ ΟΛΟΥΣ όσους εμπλέκονται ενεργά στην Υπέρβαση ότι συμμετέχουν συνειδητά σε αυτήν την απάτη της κατάθεσης της Ομαδικής Αγωγής.
Εισαγωγή: Οι «διάσημες» «ομαδικές» αγωγές της Υπέρβασης, με τις οποίες έχει εξαπατήσει χιλιάδες αφελών ελλήνων για δήθεν «κούρεμα» ! των δανείων των και χρηματική των αποζημίωσή των για ηθική βλάβη λόγω της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών κι έχουν επιφέρει στους υπευθύνους της απάτης αυτές πολλές 100άδες, ίσως κι εκατομμύρια ευρώ παράνομο κέρδος, είναι (οι αγωγές) ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ δικονομικά και επί της ουσίας, σε βαθμό ΑΞΙΟΠΟΙΝΟ.

Oι αγωγές αυτές είναι ΚΩΜΙΚΕΣ στο περιεχόμενό των, κατάλληλες για βιβλία Μίκυ Μάους και για γελάνε και τα βατράχια, ένα δεν ήταν παράνομες κι ανήθικες. Η ανηθικότητά των, ως προς τα κίνητρά των, υπερβαίνει κάθε οικονομική αποτίμηση, διότι συνιστά μια χυδαία εκμετάλλευση του φόβου και την συγνωστή αδαότητα ενός τραγικού λαού. Είναι χειρότεροι από τους Μαυραγορίτες της Κατοχής.


Θα αρχίσω από το πιο κραυγαλέο ψέμα των:

Ι. Οι απατεώνες της Υπέρβασης ζητάνε στην αγωγή των 75.000 ευρώ ως ηθική βλάβη για τον κάθε εναγόμενο (*). Αυτό σημαίνει ότι, οι απατεώνες θα πρέπει να πληρώσουν την ημέρα της συζήτησης της αγωγής για κάθε εναγόμενο και μόνο για την ηθική του βλάβη «δικαστικό ένσημο» ίσον 750 ευρώ ! (1% επί της αποζημίωσης), αλλιώς  η αγωγή είναι απαράδεκτη και δεν συζητείται. Αυτό σημαίνει ότι, εφόσον οι απατεώνες παίρνουν μόνο 50 ευρώ από κάθε ενάγοντα, ζημιώνονται οι ίδιοι 700 ευρώ για τον κάθε εναγόμενο!
Σύν 1% δικαστικό ένσημο για το "κούρεμα", σύν την ελάχιστη αμοιβή του δικηγόρου !

 Δηλ. οι απατεώνες της Υπέρβασης, ενώ παίρνουν από τον κάθε δανειολήπτη 50 ευρώ, θα πρέπει να πληρώσουν από την τσέπη τους 1100-1200 ευρώ για τον καθένα για να συζητηθεί η αγωγή !
Κι αν η αγωγή χαθεί (που είναι σίγουρο) τότε ο καθένας δανειολήπτης θα πρέπει να πληρώσει και δικαστικά έξοδα!


Καλά πιστεύετε ότι οι "ομαδικές αγωγές" αυτές θα εκδικαστούν ποτέ? Απλά θα σας πούνε μετά από πολλές αναβολές και πολλά χρόνια καθυστέρησης, ότι οι δήθεν "διεφθαρμένοι" δικαστές απέρριψαν τις αγωγές των...και αυτοί καλά με εκατομμύρια στην τσέπη κι εσείς με την ρετσινιά του εξαπατημένου βλάκα, αντικείμενο της χλεύης των απατεώνων.

ΙΙ. Οι δικηγόροι της Υπέρβασης προεξοφλούν και ομολογούν την απόρριψη των αγωγών τους αυτών ως αορίστων, στις σελ. (σελ.337-42, 410-3,343-3)

ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ !. Παραδέχονται στην Ομαδική Αγωγή, ότι αυτή είναι άκυρη κι αόριστη κι ότι θα απορριφθεί λόγω αοριστίας επειδή ΔΕΝ μπορούν να υπολογίσουν το "κούρεμα" του κάθε δανειολήπτη! Παραδέχονται επίσης ότι ο γελοίος "Μαθηματικός των Τύπος" για τον υπολογισμό του "κουρέματος" είναι λάθος κι ανεφάρμοστος! κι ότι για τον υπολογισμό του κουρέματος χρειάζονται "Σύνθετα Μαθηματικά, Ειδικοί εναλλακτικοί λογιστικοί χειρισμοί κατά τα Διεθνή Πρότυπα..." κι άλλες τέτοιες ανοησίες στις σελ. 324-29, 327-8, 337-42, 410-13 της αγωγής. Φθάνουν στο γελοιοδέστερο βαθμό να ζητάνε από το δικαστήριο να αγνοήσει το Θεμέλιο του Διεθνούς Δικαίου pacta sunt servanda (Oι Συνθήκες Ισχύουν Πάντα) !!
Κι αυτά τα γράφουν στην αγωγή κρυφά από τους ενάγοντες-δανειολήπτες, στους οποίους διαφημίζουν κραυγαλέα κάθε μέρα από την ιστοσελίδα των και το διαδίκτυο, τα ΜΜΕ, κλπ ότι "εξασφαλίζουν σίγουρα το κούρεμα των δανείων των κι ότι θα πάρουν 75-95.000 ευρώ αποζημίωση" ! Κι αυτό συνιστά απάτη κατ` επάγγελμα" (ΠΚ 386 παρ.3).

 Ομολογημένη Απάτη.

Εδώ η αγωγή τους ΑΠΑΤΗ...τελειώσανε...Αυτή είναι η "επιστημονική" ομάδα της Υπέρβασης (όπως την δημοσιεύουν οι ίδιοι):

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΜΠΡΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΩΗΣ (t. υπουργός!, δικηγόρος), ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ (δικηγόρος), ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΛΑΣ (δικηγόρος), ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΑΚΗΣ (δικηγόρος), ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (δικηγόρος), Γ. ΚΗΝΥΓΟΠΟΥΛΟΣ (δικηγόρος Θεσ/νίκης)
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΑΜΟΣ (δικηγόρος), ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΛΔΗ,  ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΡΗΣ (τίποτα...),  ΤΖΕΝΗ ΣΤΑΜΟΥ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΚΡΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ. ...
και Ν. Νικολόπουλος (βουλευτής ΑΝΕΛ) και Π. Καμμένος (υπουργός) (οι δύο τελευταίοι από βλακεία όχι από πρόθεση απάτης).

 Τα υπόλοιπα ανήκουστα σύντομα.

Δημ. Αντωνίου


• Δημοσιεύθηκε από : Δημήτριος Αντωνίου
Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2015 - 7:53 π.μ.
Διαδώστε το Άρθρο...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου