Back to Top
Τηλ. επικοινωνίας : 22210.62743 | Email: el.politias@cyta.gr
Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015


Η Υπέρβαση "παρα φύση" όργανο του Καμμένου, που την απειλούσε με "φυλακή" το 2013-14. Τι τους συνδέει? Μετοχική σχέση?

Καμμένος:"Αυτοί της Yπέρβασης θα πάνε φυλακή"(2013), "Είμαι μαζί με την Υπέρβαση" (15-9-2015). Ζητείται άμεσα ψυχίατρος, αλλά κι εξηγήσεις από την Υπέρβαση.

ΚΑΜΜΕΝΟΣ: "Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ" (2013),
"ΕΊΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ" (15-09-2015 )...
ΕΚΔΗΛΗ ΣΟΒΑΡΗ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ, Ζητείτα ψυχίατρος, αλλά και εξηγήσεις από την Υπέρβση

Ο Καμμένος το 2013 έδιωξε από τους ΑΝΕΛ τον εκπρόσωπό του κι Επικεφαλής της Υπέρβασης Κυριάκο Τόμπρα, για δήθεν "πειθαρχικό" παράπτωμα, "κατηγορία" αδικαιολόγητη.
Μετά από λίγο ο Καμμένος σε δημόσια δήλωσή του την οποία άκουσα με τα αυτιά μου, είπε: "Αυτοί της Υπέρβασης θα πάνε φυλακή..." κι αναφέρθηκε στα 50 ευρώ που έπαιρναν για τις ομαδικές αγωγές κλπ. Στην δήλωση αυτή του Καμμένου απάντησε σκληρά ο Κυρ. Τόμπρας με την παρακάτω ανάρτησή του την 30-12-2013. Έκτοτε οι σχέσεις των ήταν σε πολεμικό επίπεδο.
Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2013

Σκληρη επιθεση Κ.ΤΟΜΠΡΑ στον Π.ΚΑΜΜΕΝΟ,,σχολιο σε αναρτηση στο facebook

http://hellenicpatriot.blogspot.gr/2013/12/facebook_30.html


  • Kiriakos Tobras Τομπρας ΤΟΚΑΨΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ. ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ, ΤΙ ΤΟΝ ΡΩΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΖΗΤΑ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ. ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ...
    ..ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ' ΟΣΑ ΣΤΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΜ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΚΑΙ ΕΝΩ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΓΙΑ ΧΡΕΩΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ 50 ΕΥΡΩ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΗΘΕΝ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ. ΒΑΛΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΛΛ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ 50 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΑΣ. ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. ΓΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 1.000 ΕΥΡΩ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.ΙΔΡΩΣΑΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΓΙΑ 50 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΛΟ. ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΑΓΩΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ, ΟΧΙ ΝΑ ΤΗ ΓΡΑΨΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΗ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΦΤΥΛΙΣΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ. Η ΑΣΥΛΙΑ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ. ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Η ΛΥΠΗΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΠΛΕΟΝ. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΘΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ ΚΑΣΙΜΑΤΗΔΕΣ, ΔΟΛΛΑΡΙΑ, 26 ΔΙΣ CDS, ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ, ΛΥΓΕΡΟΥΣ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΔΕΣ, ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ, ΚΟΤΖΙΑΔΕΣ, ΡΟΝΤΟΥΛΗΔΕΣ, ΗΠΑ, ΡΩΣΣΙΑ, ΠΟΥΤΙΝ, ΣΥΝΕΔΡΙΑ, ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ, ΑΝΟΡΓΑΝΩΣΙΑ, ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΛΛ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 5%, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΤΟ MANUAL ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ.

Και ξαφνικά χθές (15-09-2015) στην Πάτρα, στην πρώτη κλειστή συγκέντρωσή του, ούρλιαζε ότι αυτός μαζί με την Υπέρβαση έσωσαν τα σπίτια των δανειοληπτών από πλειστηριασμούς !....δηλ. αυτός κι αυτοί οι "εγκληματίες" που "είναι για φυλακή".
Δείτε το video.


Εδώ πρόκειται για μια εκδηλωμένη ψυχοπαθολογική κατάσταση που χρήζει άμεσης ιατρικής βοήθειας.
Αλλά και η Υπέρβαση πρέπει να δώσει εξηγήσεις εάν είναι όργανο του Καμμένου και τι σχέση έχουν με τον Προδότη αυτόν, που ψήφισε με τον 3ο Μνημόνιο την επίσπευση των διαδικασιών των πλειστηριασμών με τον νέο Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, δεν ανανέωσε τον νόμο για την προστασία της 1ης κατοικίας και κατάργησε πολλές ευνοικές για τους δανειολήπτες διατάξεις του νόμου Κατσέλη κι επίτρεψε (νομοθέτησε στο 3ο Μνημόνιο) στις τράπεζες να πουλάνε τα κόκκινα δάνεια σε ξένα κοράκια (distress funds)!!
Πράγματα που η Ύπέρβαση κατηγόρησε και αντιτέθηκε σφοδρά κι έντονα.
Τώρα, θύτης και θύμα βρίσκονται μαζί αγκαλιά? Απαιτούνται εξηγήσεις από την Υπέρβαση.
Ζήτησα από τον Κυρ. Τόμπρα να βγάλουν μια επίσημη ανακοίνωση για την σχέση των με τον Καμμένο...κι ακόμα περιμένω. Αντίθετα αυξήθηκαν οι φιλοφρονήσεις προς το προδότη αυτόν από την Υπέρβαση. Τι τους συνδέει? Κρυφή Μετοχική Σχέση?

• Δημοσιεύθηκε από : Δημήτριος Αντωνίου
Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015 - 7:22 μ.μ.
Διαδώστε το Άρθρο...