Back to Top
Τηλ. επικοινωνίας : 22210.62743 | Email: el.politias@cyta.gr
Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2014ΒΟΜΒΑ...ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ. ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟ και ξέπλυμα κατά των 4 Τραπεζών! Οι τράπεζες έχουν αποζημιωθεί για τα κόκκινα δάνεια και δεν νομιμοποιούνται να τα ξαναζητάνε δεύτερη φορά...Ύμνος στην Δικαιοσύνη και Συγκινητική Δικαίωσή μας μετά από 2 χρόνια αγώνα. Η μήνυση αποτελείται από 60 σελίδες κειμένου σύν τους 4 ισολογισμούς αναλυμένους.
Καρφί Σταυρού για τους λογοκλέφτες κι ανήθκους εκμεταλλευτές του αγώνα μας.
Οι δικαστικές συνέπειες τεράστιες. ΔΙΑΔΩΣΤΕ στο σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ...Ημέρα Σταυρού Σήμερα.
ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ: ΑΝΑΚΕΦ/ΣΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ: ΜΑΣ ΑΝΤΙΓΑΦΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ... ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ...για τον λαό. .Τούτην την στιγμή (15-8-2014 ώρα 8.45 πμ) στον Σκάι ο Καθηγητής . Σταθάκης λέει ότι η Σεισάχθεια για τα κόκκινα που ανήγγειλε ο Τσίπρας, θα γίνει από το ΤΣΧ με τα ποσά που αυτό έχει (11 δισ) από την Ανακεφαλαιοποίηση, τα οποία θα δοθούν στις τράπεζες για τις ζημίες των από τα κόκκινα δάνεια !....την μελέτη μου αυτή την έχω στείλει από το 2012 στον Σύριζα και παρώτρυνα και τα άξια στελέχη του στην Ζάκυνθο να το προωθήσουν. ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥΣ....ας το αντέγραψαν, για τον λαό...δεν έχουν όμως το Μεγαλείο όμως να αναφέρουν τον ΠΑΤΕΡΑ της Ιδέας και Μελέτης αυτής...τι να κάνουμε...αν γεννιέσαι "κοντός" αυτό δεν αλλάζει...αυτό που με τρέλανε όμως ήταν που μερικά αποκαίδια το χρησιμοποιούσαν για την κονόμα τους πάνω στο πτώμα του λαού, κι εννοώ τύπους σαν τον Ι. Σακκά κλπ., τηλεπωλητές σκουπιδιών κλπ..
Ιδού το video των δηλώσεων Σταθάκη:
http://www.skai.gr/player/TV/?mmid=252225

ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ και ΚΑΤΑΝΤΙΑ...ένας μέλλον πρωθυπουργός (Τσίπρας) και καλοπληρωμένοι από τον λαό Καθηγητάδες υπουργοί του (Σταθάκης, Τσακαλώτος, Κατρούγκαλος, Χρυσόγονος κλπ) κι ένας στρατός επαγγελματιών οικονομολόγων και νομικών, να εξαρτούν την πολιτική των επιτυχία των ιδιοποιούμενοι αντιδεολογικά και παράνομα, δηλ. κλέβοντας τις πνευματικές μου εργασίες που τις έκανα ΜΟΜΟΣ με τόσες θυσίες, μόχθο και κόπο. Ανακοίνωσαν την Σεισάχθεια (διαγραφή) των κόκκινων δανείων με τα κεφάλαια της Ανακεφ/σης των τραπεζών και ΔΕΝ είχαν το ανάστημα να παραδεχτούν ότι αυτό ήταν δικό μου πνευματικό και πολιτικό επίτευγμα. Η αλήθεια όμως είναι αδυσώπητη και τους εκδικήθηκε δια μέσου της δικαιοσύνης. Αν είχαν τιμή και αξιοπρέπεια, έστω κι Ακαδημαική, θα έπρεπε να είχαν αναφέρει την πηγή της ιδέας και μελέτης της Ανακεφ/σης και των κόκκινων δανείων. Και δεν το περίμενα αυτό από υποκείμενα όπως ο Ι. Σακκάς, τηλεπωλήτές κλπ., αλλά απ` αυτούς το περίμενα..,βλακωδώς. Αλλά υπήρξαν κι άλλα θέματα των εξαγγελιών του Τσίπρα στην Θεσ/νίκη, που κατά σύμπτωση :!!! τα έχω γράψει στο βιβλίο μου "Ορχούμαι την Οργήν Β`" πριν 4 μήνες και ήταν και περιεχόμενο της προεκλογικού μου ς μου αγώνα, όπως το πρόγραμμα "Ανάπτυξης χωρίς δανεισμό", "Η αναπτυξιακή τράπεζα" (έχει δημοσιευτεί από τον Απρίλιο του 2014 στην Αγροτική Έκφραση) κλπ. για τα οποία θα επανέλθω.


Αντ. ΤσίπραςΔημ. Αντωνίου, ιατρός, τηλ. 22210-62743 και 698-4159243

• Δημοσιεύθηκε από : Δημήτριος Αντωνίου
Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2014 - 9:05 μ.μ.
Διαδώστε το Άρθρο...