Back to Top
Τηλ. επικοινωνίας : 22210.62743 | Email: el.politias@cyta.gr
Παρασκευή, 8 Αυγούστου 2014
ΝΤ. ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ..."Αγώνας", αλλά με το αζημίωτο...την Ελέγχει το ΣΔΟΕ και ο Εισαγγελέας Οικονομικού Εγκλήματος (και ο ΔΣΑ) για ΑΠΑΤΗ, ΞΕΠΛΥΜΑ κλπ, για τα παράβολα που ζητούσε από τους πολίτες 100+200 στο λογ/σμό της 2120102016420 στην Marfin...για την μήνυση για Εσχάτη Προδοσία και για 'Αγωγή κατά Πάγκαλου"...που ποτέ δεν κατέθεσε!!, αλλά (και για άλλους λόγους. Την κατήγγειλα, εξαφάνισε το site της και τις ανήθικες απαιτήσεις της από τον κόσμο, εξαφανίστηκε από τον κόσμο...και μου έκανε μια αγωγή ΤΣΙΡΚΟ 350 σελίδων! για 250.000 ευρώ...!...θα πάρει ξέρετε τι...μαζί με το σκυλάκι το Κανίς τον Ι. Σακκά (αργότερα γι αυτόν). Σας τα έλεγα...είναι υποπροιόντα της Παρακμής και του Εθνικού Εκφυλισμού και Ντροπής. Δείτε την διαβάθμιση του εγγράφου αυτού του ΣΔΟΕ...'απόρρητο" και "Μεγάλου Ενδιαφέροντος"...ας μας πεί η ίδια το πόρισμα του ΣΔΟΕ και του ΔΣΑ...

Η Ντ. Κρητικοπούλου είναι αυτή που κατέθεσε μήνυση για εσχάτη προδοσία κατά της κυβέρνησης του ΓΑΠ, η οποία είναι παρόμοια με την δική μου που την είχα εμπιστευτεί ιδιοχείρως στον Ι.Σακκά, λόγω της παλαιάς μας φιλίας και με την απατηλή υπόσχεσή του ότι θα γίνει δικηγόρος μου ! (μετά την αναγκαστική του παραίτηση).Με το σκυλάκι το κανίς τον τ. Εισαγγελέα Ι. Σακκά !...το ερώτημα είναι...Παραιτήθηκε ή τον Παραίτησαν για να μην χάσει την Σύνταξη, λόγω ανικανότητας?...Ρωτάω...Ξέρει κανείς ποιός εισαγγελέας είχε αναλάβει την Υπόθεση της Κούνεβα και του Σορίν Ματέι με τα γνωστά αποτελέσματα? Ρωτάω.

ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΩ...ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΘΕΑΤΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ...ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ...Ντ. Κρητικοπούλου, Ι. Σακκάδες, κι άλλα πολιτικά σκύβαλα που προσπαθούν σαν τις ύαινες να κερδοσκοποήσουν πολιτικά και οικονομικά πάνω στα πρώματα των ελλήνων, και ταυτόχρονα επιτίθενται σε εμάς με συκοφαντίες, ύβρεις, αγωγές και μηνύσεις επειδή τους αποκαλύπτουμε, θα τους ΛΟΙΩΣΩ. Εγώ-κι άλλοι σαν κι εμένα-που δίνουμε έναν μοναχικό, ανελέητο και γενναίο κι επικίνδυνο αγώνα επί 4 χρόνια, με κόπους, κινδύνους, οικονομική καταστροφή και πάθος, είμαστε ΑΝΙΚΗΤΟΙ, διότι έχουμε άτρωτη πανοπλία το ήθος, τιμιότητα και προπάντων την ανιδιοτέλεια. Δεν ζητάμε ανταλλάγματα, διότι στην ουσία δεν θυσιάζουμε τίποτα. Τα κάνουμε επειδή τα γουστάρουμε, επειδή έτσι είναι το χρώμα των ματιών μας, επειδή δεν μπορούμε να κάνουμε αλλοιώς. Είναι καθήκον μας να αποκαλύψουμε στον κόσμο τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ και τους λύκους που τρώνε από τα πτώματα των ελλήνων. Γι αυτό θα επιμείνω λίγες μέρες στα πολιτικά και κουφάρια τύπου Σακκά-Κρητικοπούλου. Γιατί το οφείλω στην συνείδησή μου και σε εσάς. Προσπαθώ να βοηθήσω τους αδερφούς μου κι αυτοί  ασχολούνται επί δύο χρόνια να συντάξουν μια αγωγή εναντίον μου -ΤΣΙΡΚΟ εντελώς- 350 σελίδων ζητώντας μου 250.000 ευρώ.

• Δημοσιεύθηκε από : Δημήτριος Αντωνίου
Παρασκευή, 8 Αυγούστου 2014 - 8:36 π.μ.
Διαδώστε το Άρθρο...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου