Back to Top
Τηλ. επικοινωνίας : 22210.62743 | Email: el.politias@cyta.gr
Τετάρτη, 13 Αυγούστου 2014


Ι.ΣΑΚΚΑΣ...ΕΚΔΙΩΧΘΕΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ (εξηναγκάσθη σε παραίτηση). Η Ντροπή της Δικαιοσύνης...Αποτυχημένος, Διωγμένος από τον ΑΠ (Πειθαρχικό) και τον ΔΣΧαλκίδος, Ψεύτης, Απατεώνας, Μέγας Λογοκλέφτης, Αχάριστος Προδότης Φίλων, Ψευδομάρτυρας, Συνεργός (δια της συγκάλυψης) εγκλημάτων (κι όταν ακόμα ήταν εν υπηρεσία)...Υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων και Αρχηγός Κόμματος !!! Κι όλα αυτά τα αποκαλύπτω ως "αυτόπτης" μάρτυρας...


Ι. ΣΑΚΚΑΣ: ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΙΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΑΠ,.. ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ...και 'ΗΡΩΙΚΗ" ΔΗΘΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ....ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ...(αύριο πως με εξαπάτησε και μου απέσπασε την μήνυση την οποία μετά κατέθεσε ως δική του με την Ντ. Κρητικοοούλου...κι έχει και συνέχεια).
Ιστορικό: To 2009 o I. Σακκάς υπηρετούσε στην Χαλκίδα όπου γίναμε «φίλοι». Σε μια υπόθεση που ενεπλάκην κι εγώ υπέρ του Σακκά !! (δεν θα πώ τώρα λεπτομέρειες) ο ΔΣΧ έκανε απεργία μίας εβδομάδας εναντίον κάποιων νομικών ενεργειών του Σακκά, τον παρέπεμψε στο Ανώτατο Πειθαρχικό του ΑΠ, τον έδιωξαν από την Χαλκίδα, ο ΑΠ τον έθεσε σε Αναγκαστική Αργία 2 ετών (τέθηκε εκτός υπηρεσίας, πράγμα πρωτοφανές στα ιστορικά της Δικαιοσύνη) μέχρις της εκδίκασης της υπόθεσής του στον Ανώτατο Πειθαρχικό. Μετά την Εκδίκαση της Υπόθεσης το 2011, ήρθε η ανακοίνωση της «Ηρωικής» Παραίτησής του, που ήταν προφανέστατα «Αναγκαστική», δηλ. ΕΚΔΙΩΞΗ…(*) κι άρχισε έτσι η μεγάλη ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ του Λαού από τον Κοντό με την Τραγιάσκα, στον οποίο έλεγε ότι "παραιτήθηκε διότ δεν μπορεί να βλέπει ότι παραγράφονται τα εγκλήματα" !!...(**).

Και στην συνέχεια η μεγάλη κατρακύλα του με την Ντ. Κρητικοπούλου…με την οποία ομού εξευτίλισαν κι εξαπάτησαν ποικίλως τον κόσμο για τις αρρωστημένες των πολιτικές κενοδοξίες, εκμεταλλευόμενοι την οργή και την ανάγκη για εκδίκηση του κόσμου κατά των δυναστών του…κι έτσι έγιναν κι αυτοί δυνάστες, βασανιστές και βιαστές της τιμής και περηφάνειας του λαού μας…το έργο συνεχίζεται…σε λίγο, με τις λογοκλοπές του ΗΡΩΑ.
(*) Στην απόφαση αυτή του Πειθαρχικού συνέβαλαν -κατά πληροφορίες μου-και το γεγονός ότι ο Ι.Σακκάς είχε την δικογραφία της Κούνεβα που μπήκε στο Αρχείο χωρίς ενόχους και την Υπόθεση του Σωρίν Ματέι και της Γκινάκι με τα γνωστά τραγικά αποτελέσματα...Οφείλει ως δημόσιο πρόσωπο να δημοσιεύσει τον Υπηρεσιακό του Φάκελο Αξιολόγησης....!


(**) "παραιτήθηκε διότι δεν μπορεί να βλέπι να παραγράφονται τα εγκλήματα"....!!
http://stoxasmos-politikh.blogspot.gr/2011/03/blog-post_6918.html


Με εξαπάτησε (ο Σακκάς) μου απέσπασε απατηλά την μήνυσή μου για εσχάτη προδοσία και την κατέθεσε μαζί με την "θεά" του Ντ. Κρητικοπούλου ως δική των...ένας βαθύτατα θλιβερός ανθρωπάκος...αυτά σε λίγες μέρες. 
• Δημοσιεύθηκε από : Δημήτριος Αντωνίου
Τετάρτη, 13 Αυγούστου 2014 - 9:00 π.μ.
Διαδώστε το Άρθρο...

1 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣΕΧΩΣ: 1) Πως ο Σακκάς κάλυψε κακουργηματική υπεξαίρεση Δημόσιων Εσόδων! 2)Πως ο Σακκάς ζήτησε και ο πολίτης δέχτηκε να (ψευδο)μαρτυρήσει γι αυτόν!, 3) Πως με εξαπάτησε και μου απέσπασε την μήνυση για εσχάτη προδοσία την οποία μετά την κατέθεσε ως δική του και του Αρχικαρακιτσαρού, 3) Πως παρουσιάζει ως δική του και την εκμεταλλεύεται στα δικαστήρια μαζί με τον Γ. Κατρούγκαλο την Ιδέα και Μελέτη μου για την Ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών και τα Κόκκινα Δάνεια, την οποία δημοσίευσα την 02-12-2012,,,και μάλιστα την καταθέτουν στα δικαστήρια λανθασμένα γιατί δεν την καταλαβαίνουν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή