Back to Top
Τηλ. επικοινωνίας : 22210.62743 | Email: el.politias@cyta.gr
Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2013


Φωτό: Η εισπρακτική της Eurobank στην Καλλιθέα.

Πως ο  φόβος του φοβιτσιάρη, ηττοπαθή γονέα, στερεί την ζωή στα παιδιά του, για τα «κωλόπαιδα» «υιών Σκιούφα».Είναι Εθνική, Ιστορική Ντροπή, ένας λαός να τρέμει ανάπηρα αποβράσματα του υποκόσμου.
1) Καμία τράπεζα στον κόσμο δεν ΠΟΥΛΑΕΙ υπάρχοντα (πραγματικά) δάνειά της –με έκπτωση, η οποία αντιστοιχεί στο κέρδος των εισπρακτικών- σε εισπρακτικές (ντόπιες ή ξένες), διότι το ποσοστό της έκπτωσης εγγράφεται ως ζημία της τράπεζας, που σημαίνει χρεία ανακεφαλοποίησή της και χρεοκοπία της.
2) Καμία εισπρακτική δεν ΑΓΟΡΑΖΕΙ υπάρχοντα (πραγματικά) δάνεια, πληρώνοντας το τίμημα αγοράς των και την αντίστοιχη εφορία (διότι είναι πώληση περιουσιακού στοιχείου), φέροντας τον κίνδυνο να μην εισπράξει ποτέ το πωληθέν δάνειο.
Τότε τι γίνεται στην πραγματικότητα? Αυτό:
3) H τράπεζα ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ μερικά από τα δάνεια που είναι αδύνατο να εισπράξει και αποζημιώνεται (ανεκαφαλοποιείται) γι αυτά από τον κρατικό προυπολογισμό (μέχρι 2% του τζίρου της), σύμφωνα με ισχύοντα νόμο (όπως έγινε και με την ανακεφαλοποίηση των 50 δις, προσφάτως, αλλά με άλλο ειδικό νόμο), ή τα καλύπτει τις ζημίες αυτές με άλλα κέρδη. Στην συνέχεια «πουλάει» στις εισπρακτικές τα διαγραφέντα (ανύπαρκτα) αυτά δάνεια-φαντάσματα, με την έννοια ότι  «πουλάει» στην εισπρακτική την πληροφορία ποίου το δάνειο διαγράφηκε και το ύψος του. Και η εισπρακτική διεκδικεί ΠΑΡΑΝΟΜΑ από εσάς, δήθεν για λογαριασμό της τράπεζας, ένα δάνεια «φάντασμα», ένα δάνειο δηλ. που έχει διαγραφεί και δεν υπάρχει. Γι αυτό και οι συμμορίες αυτές λένε στον κόσμο να δώσει ένα ελάχιστο ποσό για να «κλείσει η υπόθεση»….όσα αρπάξουν δηλαδή.  Αυτό λέγεται απάτη, εκβιασμός και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές ενέργειες τραπεζών και εισπρακτικών, για τα οποία τις έχω ήδη καταγγείλει στο ΣΔΟΕ και τον Εισαγγελέα Αθηνών.

Με τον τρόπο αυτό, οι συμμορίες των πορνιδίων και των ευνούχων, σας εκφοβίζουν αδικαιολόγητα και στερούν την ζωή της δική σας και των παιδιών σας. Είναι ντροπή. ‘
Είναι ένα παράδειγμα πως κι «Αυτός» έγινε Θεός με τον Φόβο της Κόλασης.

 Φωτό: Η EOS εισρπακτική, Λεωφ. Βουλιαγμένης 270, Αθήνα

Σημ. Η τακτική της τιτλοποίησης των δανείων από τράπεζες και της κατάθεσής των ως ενεχύρων σε άλλες ιδιωτικές τράπεζες ή σε Εθνικές Κεντρικές Τράπεζες για την άντληση ρευστού των πρώτων, είναι διαφορετικό πράγμα από τα παραπάνω, ΔΕΝ εγκυμονεί κανέναν κίνδυνο για τα δάνεια και τους δανειολήπτες, για λόγους που δεν αναλύω εδώ για να μην σας μπερδέψω. Άλλωστε η τακτική αυτή χρησιμοποιείται από ΟΛΕΣ τις τράπεζες του κόσμου, από την αρχή του καπιταλιστικού συστήματος, είναι ΝΟΜΙΜΗ και τρόπος άντλησης ρευστότητας της οικονομίας. 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Δεν έχει υπάρξει ΟΥΤΕ ΜΙΑ περίπτωση εμφάνισης ενώπιον των ελληνικών δικαστηρίων μιας εισπρακτικής εταιρείας (με τον νόμιμο εκπρόσωπό της) που να προέβη σε μια δικαστική πράξη (έκδοση διαταγής πληρωμής, κατάσχεση, πλειστ/σμό) εναντίον κάποιου δανειολήπτη. ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ περίπτωση. Δεν έχει υπάρξει ποτέ. Μόνο στην φαντασία του φοβιτσιάρη, θύματος της Προπαγάνδας του Φόβου.
Τώρα ξέρετε. Ο Φόβος σας συνεπώς αδικαιολόγητος. Κι αν υποκύψετε στον φόβο σας, θα λογοδοτήσετε κάποτε στα παιδιά σας.

Φωτό: ΚΥΚΛΟΣ εισρπακτική, Αθήνα

Links για σημαντικά νομικά θέματα ληξιπρόθεσμων δανείων, διαφόρων τραπεζών

http://zoidosia.blogspot.gr/2012/12/blog-post.html (Ληξιπρόθεσμα Δάνεια και Ανακεφαλοποίση Τραπεζών, Eθνική, Πειραιώς, Αlpha, Eurobank)             
(ερευνα από τις αρχές, ΣΔΟΕ, ECB, TτΕ, Εισαγγελέας,  για την ανακεφαλοποίηση και τα ληξιπρόθεσμα δάνεια)

http://stoxasmos-politikh.blogspot.gr/2013/07/h-funds-ena.html#.UfTOdo8og71.facebook (η δήθεν πώληση των δανείων σε ξένα funds)

Φωτό: Δημ. Αντωνίου

Που θα με βρείτε:

www.zodiosia.blogspot.com (το blog μου)

Δημ. Αντωνίου, ιατρός, τηλ. 22210-62743
• Δημοσιεύθηκε από : Δημήτριος Αντωνίου
Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2013 - 5:56 μ.μ.
Διαδώστε το Άρθρο...