Back to Top
Τηλ. επικοινωνίας : 22210.62743 | Email: el.politias@cyta.gr
Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013                                                                                                       
Η Ντόρα Κρητικοπούλου είναι μια δικηγόρος Αθηνών, η οποία ξαφινκά κατελήφθη, για πρώτη φορά στην ζωή της, από επαναστατικό οίστρο και το 2012 κατέθεσε μήνυση για εσχάτη προδοσία κατά του Γ. Παπανδρέου και Γ. Παπακωνσαντίνου, λόγω της οποίας απέλαβε μια μεγάλη δημοσιότητα, από την οποία έπαθε ίλλιγγο και τελικά, την χρησιμοποίησε για να πλουτίσει ανήθικα επενδύοντας στην φτώχεια, την απελπισία και την οργή εκδίκησης του λαού. Το γεγονός ότι η "μήνσή της" είναι κραυγαλέα παρόμοια με την από το 2010 δική μου μήνυση-την οποία η ίδια έχει στα χέρια της στην πλήρη της μορφή-είναι εντελώς τυχαίο!...άλλωστε πολλές φορές συμπίπτουν σε βαθμό "φωτοτυπίας" οι σκέψεις, ενοράσεις και ιδέες τον ανθρώπων. Όταν οι αγωνιστές μάτωναν στο Σύνταγμα, εκείνη ετοίμαζε κρυπτόμενη το ανήθικο και προδοτικό σχέδιό της, εκμετάλλευσης του αίματος αυτού: Διαβάστε και εμέσετε: 

Η «κυρία» αυτή, από τον Νοέμβριο του 2012 διαφημίζει στο διαδίκτυο και στα ΜΜΕ ότι «καταθέτει» αγωγή για ικανοποίηση ηθικής βλάβης εναντίον των ΓΑΠ –Πάγκαλου για «εξύβριση του ελληνικού λαού» και καλεί τους πολίτες να καταθέσουν στον λογαριασμό της αρ. 2120102016420 της Μarfin Bank, 150 (τόκανε προσωρινά 200 ευρώ) για την συμμετοχή των, για να κερδίσουν 5000 ευρώ από τους εναγόμενους! Και διαφημίζει την αγωγή της αυτή σαν τους πιο φτηνούς πραματευτάδες στις εκπομπές σκουπίδια της trash τηλεόρασης.

 

 Ιδού η ανάρτηση της ντροπής και του αίσχους: «Έξοδα συμμετοχής στην αγωγή: 150 ευρώ: Κατάθεσε 150 ευρώ στον εξής λογαριασμό: ΤΡΑΠΕΖΑ: MARFIN EGNATIA BANK - Αριθ. Λογ/μού: 2120102016420, ΘΕΟΔΩΡΑ ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥΣΚΑΝΑΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΝΤΥΠΑ, ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ, ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΣΤΟ e-mail: kritikopoulou@letmefree.gr». Η ανάρτηση είχε αναρτηθεί από την 02-11-2012.
http://letmefree.gr/?cat=8: Εδώ το link της ανάρτησης:
Και βέβαια η αγωγή αυτή (που αμφιβαλλω βέβαια ότι έχει κατατεθεί) είναι μια μεγάλη κι αισχρή ΑΠΑΤΗ για τους εξής λόγους: Ένας πολίτης Α μπορεί να εγείρει αγωγή για εξύβρισή του εναντίον ενός υβριστή πολίτη Β, ΜΟΝΟΝ εάν ο Β εξυβρίσει ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ τον πολίτη Α, δηλ. μόνο εάν απευθυνθεί ειδικά στο πρόσωπο του Α με το «ονοματεπώνυμό» του. Εάν όμως ο Β εξυβρίσει τον «ελληνικό λαό» γενικά κι ανώνυμα, τότε ούτε ο πολίτης Α, ούτε κανένας άλλος πολίτης του λαού αυτού, μπορεί να ενάγει τον «υβριστή» Β. Και τούτο διότι η ηθική βλάβη και το δικαίωμα αποκατάστασης, είναι ΑΤΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ (ΚΠΔ 63 επ, ΑΚ 932). Συνεπώς κι αν ακόμα δεχτούμε ότι οι ΓΑΠ-Πάγκαλος εξύβρισαν τον «ελληνικό λαό» συλλογικά κι ανώνυμα (όπως ομολογεί και η «κυρία» κι όπως κι έγινε) κανένας από εμάς τους έλληνες πολίτες δεν μπορεί να εγείρει αγωγή εναντίον των, διότι δεν μας εξύβρισαν τον καθένα μας προσωπικά με το ονοματεπώνυμό μας!. Και τα παραπάνω τα γνωρίζουν και οι φοιτητές του 1ου διμήνου της Νομικής Σχολής.
Συνεπώς, η αγωγή αυτή της «κυρίας» , εάν κατατέθηκε (που δεν το πιστεύω) είναι ΑΚΥΡΗ, ΜΗ-ΝΟΜΙΜΗ, Ανεπίδεκτη δικαστικής εκτίμησης, ΓΕΛΟΙΑ και ΗΛΗΘΙΑ.
Συμπέρασμα: H αγωγή αυτή, είχε ως ΜΟΝΑΔΙΚΟ σκοπό τον ανήθικο πλουτισμό της «κυρίας» εξαπατώντας κι εκμεταλλευόμενη την οργή και το αίσθημα εκδίκησης ενός απελπισμένου και βασανισμένου λαού. Και γι αυτό αποτελεί μια μιαρή πράξη Εθνικής Ντροπής και Προδοσίας του λαού, για την οποία θα λογοδοτήσει. ΚΑΝΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.


Δημ. Αντωνίου
• Δημοσιεύθηκε από : Δημήτριος Αντωνίου
Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013 - 6:25 μ.μ.
Διαδώστε το Άρθρο...