Back to Top
Τηλ. επικοινωνίας : 22210.62743 | Email: el.politias@cyta.gr
Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2012


«Αρχηγέ» του Τροικανού ΓΕΕΘΑ (ως μονοπρόσωπο εκφραστή του συνόλου των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας), με ποίο τίμημα και ψυχή ελληνική υπηρετείς και υπακούεις και τιμάς (με χαιρετισμούς τιμής) έναν «υπουργό» αμύνης που έχει υπογράψει την παράδοση της Εθνικής Κυριαρχίας της Χώρας στις ξένες κατακτητικές δυνάμεις της Τρόικας με επίσημες υπογραφές του ελληνικού κράτους στα πλαίσια δύο Διεθνών Συμβάσεων? (τις Δανειακές Συμβάσεις του 2010 και 2012).
Η πράξη αυτή προδοσίας, είναι βαρύτερη της αντίστοιχης Συνθήκης Παράδωσης της χώρας την 23 Απριλίου 1941 από τον Τσολάκογλου στους Γερμανούς, διότι η τελευταία έγινε, τουλάχιστον, μετά  από μια ένδοξη πολεμική ήττα και σε κατάσταση πολέμου. ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑ κράτος στην παγκόσμια ιστορία, εκτός της σημερινής Ελλάδος, δεν έχει υπογράψει παράδωση της Εθνικής του Κυριαρχίας σε καιρό Ειρήνης και ΚΑΝΕΝΑΣ  ΕΝΤΙΜΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ δεν το έχει αυτό προδοτικά ανεχθεί!  Και σε ερωτώ:
Εφόσον η αποκλειστική αποστολή και καθήκον τον Στρατού και των Ενόπλων Δυνάμεων, είναι η προστασία των συνόρων, η αποτροπή εισβολής εξωτερικών εχθρικών δυνάμεων και η προστασία της ακαιραιότητας και της Εθνικής Ανεξαρτησίας της Ελλάδος, ποίος ο σκοπός της ύπαρξή σας, όταν όλα τα παραπάνω έχουν παραδωθεί αμαχητί στον εχθρό? Δεν αντιλαμβάνεστε ότι με τις παραπάνω προυποθέσεις, ο λόγος ύπαρξής σας εξυπηρετεί μόνο την προστασία του εχθρού που είναι πλέον εντός των συνόρων της χώρας? Δεν αντιλαμβάνεστε ότι είστε πλέον ένας προδοτικός στρατός προστασίας των ξένων κατακητών της Τρόικας και των ημεδαπών Προδοτών της χώρας? Δεν αντιλαμβάνεστε ότι λειτουργείτε ως Στρατός Προδοσίας και Κατοχής εναντίον του ίδιου του Ελληνικοή Λαού, του οποίου-υποτίθεται-έχετε ορκιστεί ενώπιον του Θεού, να του προστατεύετε το Σύνταγμα Ελευθερίας και Εθνικής του Ανεξαρτησίας, την τιμή και την Ελευθερία του?
Με ποίο δικαίωμα και δικαίωση φοράτε τα παράσημα της ντροπής και προδοσίας στον στήθος σας? Με ποίο δικαίωμα αμαυρώνετε και προσβάλετε την ένδοξη θυσιαστική ιστορία του ενδόξου Στρατού της Ελλάδος, η ιστορία του οποίου ταυτίζεται και πραγματώνεται με αυτή του Ελληνικού Έθνους?
Κι ερωτώ: Εάν οι κληθέντες προς κατάταξη νεοσύλλεκτοι σε όλη την Ελλάδα, αρνηθούν συλλογικά να καταταγούν, για τους παραπάνω λόγους, θα βρεθεί Στρατοδικείο να τους καταδικάσει? Δεν νομίζω…και δεν το προτείνω, ούτε το συνιστώ βέβαια…
Και, θα σας θυμίσω τούτο: Σύμφωνα με το άρθρο 120 Συντ., προδοσία διαρπάττε όχι μόνο αυτός που ενεργά διαπράττει προδοσία κατά της χώρας, αλλά κι αυτός που δεν κάνει ότι μπορεί, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ, να την αποτρέψει…και στην κατηγορία αυτή ανήκετε ΕΣΕΙΣ (ο στρατός). Και σας πληροφορώ, ότι σας έχω συμπεριλάβει στην μήνυσή μου για συνέργια στην Εσχάτη Προδοσία κατά της Πατρίδος.
Αρχηγέ, Ντροπή σας, να σιωπάτε ενοχικά και προδοτικά για τον αφανισμό και θάνατο της Ελλάδος, ως ιστορικής ύπαρξης και αξίας και να διαδηλώνετε ανήθικα στην Αθήνα και να εκφράζετα την έννοια σας ΜΟΝΟ για την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣ της ΣΚΛΑΒΙΑΣ και ΚΑΤΟΧΗΣ την δική σας και της χώρας κι όχι για την ΑΠΟΤΙΝΑΞΗ ΤΗΣ.

Αρχηγέ
Ο ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙ…ΕΙΣΤΕ ΚΑΘΗΡΕΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΔΙΑ.
Κι αναφέρομαι σε εσάς προσωπικά, ως μονοπρόσωπο εκφραστή του συνόλου των Ενόπλων Δυνάμεων της Χώρας.

ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.. ΖΗΤΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 Συντάγματος

EΣΥ ΜΑΝΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΟ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΟΠΛΟ ΣΤΡΑΤΟ?

Το 2010 οι αμυντικές δαπάνες εξοπλισμών  ήταν 2 δις. ευρώ. Με το πρώτο Μνημόνιο του 2010 μας επέβαλε η Τρόικα και εμείς προδοτικά δεχτήκαμε, περικοπή 500 δις. το χρόνο μέχρι το 2012 των εξοπλιστικών μας δαπανών. . Το 2012 οι εναπομείνουσε εξοπλιστικές δαπάνες ήταν συνεπώς 500 δις. Με το δεύτερο Μνημόνιο του Μαρτίου 2012 και πάλι μας επέβαλαν κι εμείς προδοτικά αποδεχτήκαμε, επιπλέον  συνολική περικοπή 450 δις.! στις εξοπλιστικές και μισθολογικές δαπάνες. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι ότι το υπουργείο Άμυνας  ζητά εναγωνίως δάνειο 100 δις. ΓΙΑ ΚΑΥΣΙΜΑ (Βήμα, 15 Ιουλίου 2012, σελ. Α20), απαραίτητα για την κανονική λειτουργία του στρατού  σε περίοδο ειρήνης. Τα στοιχεία αυτά τα έχω ήδη καταθέσει στον Εισαγγελέα. Είμαι περίεργος να δώ τις εξοπλιστικές δαπάνες στον υπό κατάθεση του προυλοπογισμού του 2013. Θα είναι, προβλέπω, σχεδόν μηδενικές!!
Και δεν τελειώσαμε ακόμα. Τώρα η Τρόικα ζητά να πουλήσουμε επιπλέον και 500 άρματα μάχης για να ξεπληρώσουμε τος τοκογλύφους !!
Η ΘΡΑΚΗ ΔΙΑΜΕΛΙΖΕΤΑΙ, ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΑ ΙΔΙΑ….είμαστε μια χώρα χωρίς ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ. Πέρσυ οι απόστρατοι αξιωματικοί του Ναυτικού σε δημόσια έκθεσή τους διαπίστωσαν ότι η Ναυτική Άμυνα είναι στα όρια της αποτελεσματικότητάς της! (καταλαβαίνετε…).
Και ερωτώ: Που είναι η Αντιπολίτευση να τα πεί αυτά ?
Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, τίνος είναι Αρχηγός, Ενός Ανύπακρτου Στρατού Φάντασμα?
Πως τα δέχεται και τα ανέχετε αυτά?. Μα…για το μισθό φυσικά…το νέο Εθνικό Ιδανικό όλων των στρατιωτικών !!
Εσύ Μάνα θα στείλεις του παιδί σου, σαν πρόβατα στη σφαγή σε έναν στρατό άοπλο? (δεν το συνιστώ, ούτε παρωτρύνω για κάτι τέτοιο βέβαια, απλά ερωτώ).
Kι αυτά και γι αυτούς τους φίλους μου, που καλοπροαίρετα με επέκριναν ότι ήμουν πολύ σκληρός με την «αρχηγό».  Δημ. Αντωνίου.
• Δημοσιεύθηκε από : Δημήτριος Αντωνίου
Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2012 - 9:27 π.μ.
Διαδώστε το Άρθρο...