Back to Top
Τηλ. επικοινωνίας : 22210.62743 | Email: el.politias@cyta.gr
Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ
για την σιωπή και αδράνειά του στην Συντελούμενη Προδοσία της Ελλάδος

 

Δημήτριος Αντωνίου Χειρουργός, Χαλκίδα

Κον Ι. Τέντεν, Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου
Άρειος Πάγος, Αθήναι

Θέμα: Εκτιμώ ότι είστε κι εσείς Συνεργός στην Συντελεσθείσα Εθνική Προδοσία
Κε
Βλέπετε την Ελλάδα και τον Ελληνικό Λαό να σπαράσσονται, να ατιμάζονται, να υποδουλώνονται, να σβήνεται βίαια και απαξιωτικά η προαιώνια ένδοξη ιστορία των από μια σέχτα επίορκων, συνειδησιακών εμπόρων και αλαλλαζόντων ενώπιον της τηλεοράσεως  Προδοτών και Ξένων Κατακτητών κι εσείς, ο πολυτιμημένος με παρεχόμενες από τον Ιερό Λαό εξουσίες και εκουσίως ορκισθείς ενώπιον Λαού και Θεού να τον προστατεύσεις - εκτιμώ ότι –δειλώς και δουλικά κωφεύεις και αδιαφορείς απολαμβάνοντας την σκλαβιά σου και το Μαρτύριο του Λαού.
Μπορεί να είσαι Σκλάβος εκ συστάσεως επειδή έτσι –εκτιμώ- εγεννήθης.
Εμείς ΟΧΙ.
Γι αυτό δεν θα τιμωρηθείς μόνο ηθικά από την Ιστορία.
Το άρθρο 120 του Συντάγματος είναι αμείλικτο και για τους Προδότες της Ελλάδος και για τους Συνεργάτες των, ενεργητικούς και παθητικούς.
Θα διαπιστώσεις την εφαρμογή του πριν αλέκτωρ λαλήσει.

Χαλκίδα 04-08-2010                 Δημ. Αντωνίου


 ****************************************************************************


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ
για την σιωπή και αδράνειά του στην Συντελουμένη Προδοσία της Ελλάδος

 

 Δημήτριος Αντωνίου, Χαλκίδα

Κάρολον Παπούλιαν 
    Προεδρικό Μέγαρο, Αθήνα

ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ «ΠΡΟΕΔΡΟΥ» ΣΤΗΝ ΝΕΚΡΟΕΛΛΑΔΑ.

Παπούλια
Είναι Δαντικά Κολασμένη η εικόνα  ενός εκουσίως σκλαβωμένου «Προέδρου» να απολαμβάνει τις διακοπές του σε μια Λυκοφαγωμένη Χώρα, ενός προδομένου και ματωμένου Λαού. Όμως δεν εκπλησσόμεθα. Γνωρίζουμε πλέον ότι Κορυζής μόνο ένας ήταν. Εσύ δεν έχεις το σθένος ούτε καν να παραιτηθείς. Χαίρε «Πρόεδρε» μιας Προδοτικής «Κυβέρνησης» ανδρεικέλων και μαρριονετών,  μιας ανύπαρκτης συντακτικά χώρας υποδουλωμένων ανθρώπων. Εγώ πάντως δεν ξεχνώ…το 120.
Τα λέμε «Πρόεδρε»…σίγουρα

Χαλκίδα 08-08-2010                                              Δημ. Αντωνίου


 ************************************************************************


ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΕΘΑ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ: ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΗΡΕΘΕΊ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


«Αρχηγέ» του Τροικανού ΓΕΕΘΑ (ως μονοπρόσωπο εκφραστή του συνόλου των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας), με ποίο τίμημα και ψυχή ελληνική υπηρετείς και υπακούεις και τιμάς (με χαιρετισμούς τιμής) έναν «υπουργό» αμύνης που έχει υπογράψει την παράδοση της Εθνικής Κυριαρχίας της Χώρας στις ξένες κατακτητικές δυνάμεις της Τρόικας με επίσημες υπογραφές του ελληνικού κράτους στα πλαίσια δύο Διεθνών Συμβάσεων? (τις Δανειακές Συμβάσεις του 2010 και 2012).
Η πράξη αυτή προδοσίας, είναι βαρύτερη της αντίστοιχης Συνθήκης Παράδοσης της χώρας την 23 Απριλίου 1941 από τον Τσολάκογλου στους Γερμανούς, διότι η τελευταία έγινε, τουλάχιστον, μετά  από μια ένδοξη πολεμική ήττα και σε κατάσταση πολέμου. ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑ κράτος στην παγκόσμια ιστορία, εκτός της σημερινής Ελλάδος, δεν έχει υπογράψει παράδοση της Εθνικής του Κυριαρχίας σε καιρό Ειρήνης και ΚΑΝΕΝΑΣ  ΕΝΤΙΜΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ δεν το έχει αυτό προδοτικά ανεχθεί!  Και σε ερωτώ: Εφόσον η αποκλειστική αποστολή και καθήκον τον Στρατού και των Ενόπλων Δυνάμεων, είναι η προστασία των συνόρων, η αποτροπή εισβολής εξωτερικών εχθρικών δυνάμεων και η προστασία της ακεραιότητας και της Εθνικής Ανεξαρτησίας της Ελλάδος, ποίος ο σκοπός της ύπαρξή σας, όταν όλα τα παραπάνω έχουν παραδοθεί αμαχητί στον εχθρό? Δεν αντιλαμβάνεστε ότι με τις παραπάνω προυποθέσεις, ο λόγος ύπαρξής σας εξυπηρετεί μόνο την προστασία του εχθρού που είναι πλέον εντός των συνόρων της χώρας? Δεν αντιλαμβάνεστε ότι είστε πλέον ένας προδοτικός στρατός προστασίας των ξένων κατακτητών της Τρόικας και των ημεδαπών Προδοτών της χώρας? Δεν αντιλαμβάνεστε ότι λειτουργείτε ως Στρατός Προδοσίας και Κατοχής εναντίον του ίδιου του Ελληνικού Λαού, του οποίου-υποτίθεται-έχετε ορκιστεί ενώπιον του Θεού, να του προστατεύετε το Σύνταγμα Ελευθερίας και Εθνικής του Ανεξαρτησίας, την τιμή και την Ελευθερία του?
Με ποίο δικαίωμα και δικαίωση φοράτε τα παράσημα της ντροπής και προδοσίας στον στήθος σας? Με ποίο δικαίωμα αμαυρώνετε και προσβάλετε την ένδοξη θυσιαστική ιστορία του ενδόξου Στρατού της Ελλάδος, η ιστορία του οποίου ταυτίζεται και πραγματώνεται με αυτή του Ελληνικού Έθνους?
Κι ερωτώ: Εάν οι κληθέντες προς κατάταξη νεοσύλλεκτοι σε όλη την Ελλάδα, αρνηθούν συλλογικά να καταταγούν, για τους παραπάνω λόγους, θα βρεθεί Στρατοδικείο να τους καταδικάσει? Δεν νομίζω…και δεν το προτείνω, ούτε το συνιστώ βέβαια…Και, θα σας θυμίσω τούτο: Σύμφωνα με το άρθρο 120 Συντ., προδοσία διαπράττει όχι μόνο αυτός που ενεργά διαπράττει προδοσία κατά της χώρας, αλλά κι αυτός που δεν κάνει ότι μπορεί, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ, να την αποτρέψει…και στην κατηγορία αυτή ανήκετε ΕΣΕΙΣ (ο στρατός). Και σας πληροφορώ, ότι σας έχω συμπεριλάβει στην μήνυσή μου για συνέργια στην Εσχάτη Προδοσία κατά της Πατρίδος.
Αρχηγέ, Ντροπή σας, να σιωπάτε ενοχικά και προδοτικά για τον αφανισμό και θάνατο της Ελλάδος, ως ιστορικής ύπαρξης και αξίας και να διαδηλώνετε ανήθικα στην Αθήνα και να εκφράζετε την έννοια σας ΜΟΝΟ για την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ της ΣΚΛΑΒΙΑΣ και ΚΑΤΟΧΗΣ την δική σας και της χώρας κι όχι για την ΑΠΟΤΙΝΑΞΗ ΤΗΣ. Αρχηγέ
Κι εσύ ΜΑΝΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ θα στείλεις το μονάκριβο γυιό σου, σαν πρόβατο σε σαγή σε έναν άοπλο στρατό εναντίον του σκαλβωμένου ελληνικού λαού?
ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.. ΖΗΤΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 Συντάγματος

Δημ. Αντωνίου

**************************************************************************

  
ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΩΡΟΔΟΚΗΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ SIEMENS


ΑΙΤΗΣΗ
Δημ. Αντωνίου, Χαλκίδα
ΠΡΟΣ
Πρόεδρον της Βουλής των Ελλήνων
Αθήναι, infopar@parliament.gr 

ΑΙΤΗΣΗ του Δημ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ για Γνωστοποίηση περιεχομένου, ή και Χορήγηση αντιγράφου και δημοσιοποίηση της κατάθεσης του Μιχαήλ Χριστοφοράκου στον Εισαγγελέα του Μονάχου και της σχετικής αμετάκλητης απόφασης του Εφετείου Μονάχου

Κε Πρόεδρε
Στον φάκελο της Εξεταστικής των Πραγμάτων Επιτροπής που συνεστήθη την 27.01.2010 για την διερεύνηση των καταγγελιών για τις παράνομες χρηματοδοτήσεις ελληνικών πολιτικών κομμάτων και πολιτικών από την Siemens Ηellas και τον Διευθύνοντα αυτής Σύμβουλο Μιχάλη Χριστοφοράκο, σύμφωνα με το αρ.πρωτ.167/30-08-2012 έγγραφο της Βουλής των Ελλήνων προς τον αιτούντα, όπως άλλωστε επιβεβαιώνεται και από την ΅Εισαγωγή΅ του Πορίσματος της Εξεταστικής για την Simens Επιτροπής που κατατέθηκε στην Βουλή την 25-01-2011, αλλά και από δηλώσεις του προέδρου της Σήφη Βαλυράκη τις οποίες κατέχω.

Επειδή η ψήφος του Λαού, που εκφράζει την υψίστη μορφή έκφρασης της Ελεύθερης κι Ανόθευτης Βούλησής του και η οποία συνιστά την απωτάτη ουσία της Λαικής Κυριαρχίας και ως εκ τούτου της ουσίας της Δημοκρατίας (Συντ.1 και 52), δικαιώνεται, πραγματώνεται και ουσιαστικοποιείται μόνο με την προτεραία πλήρη ενημέρωση του λαού και για το ποινικό και ηθικό ποιόν των υποψηφίων βουλευτών και υπουργών και εκ της πληρώσεως της οποίας (ενημέρωσης) προκύπτει και το έννομό μου συμφέρον ως Έλληνος Πολίτου και για κάθε νόμιμη χρήση του, περιλαμβανομένης και της δικαστικής της χρήσης, 

ΖΗΤΩ

1. Να μου γνωστοποιήσετε, εναλλακτικά να μου χορηγήσετε επικυρωμένο αντίγραφο της ενόρκου κατάθεσης, απολογίας και ομολογίας του Μιχαήλ Χριστοφοράκου στην Γερμανική Δικαιοσύνη και ειδικότερα (τουλάχιστον) του μέρους της εκείνου που αναφέρεται στις παράνομες χρηματοδοτήσεις ελληνικών πολιτικών κομμάτων και πολιτικών προσώπων, είτε δια συστημένης επιστολής στην διεύθυνσή μου, είτε δια της προσωπικής μου παρουσίας στην Βουλή, κατόπιν κλήση και ειδοποιήσεώς σας.
2. Να δημοσιοποιηθεί δική σας πρωτοβουλία το παραπάνω περιεχόμενο της ενόρκου κατάθεσης, απολογίας και ομολογίας του Μιχαήλ Χριστοφοράκου στην Γερμανική Δικαιοσύνη στο διαδίκτυο, στα ΜΜΕ δια του κυβερνητικού επιτρόπου και να τεθεί στην διάθεση του κάθε Έλληνα πολίτη με κάθε δυνατό τρόπο και μορφή.

Αθήνα 26-09-2012              Ο αιτών, Δημ. Αντωνίου

 *******************************************************************************
 

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΜΗΝΥΣΗΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ  

 
                                                                               


του Δημητρίου Αντωνίου, κατ. Χαλκίδος,

Πρόεδρον της Βουλής των Ελλήνων, Αθήναι, infopar@parliament.gr 

Κε Πρόεδρε
Την 27-05-2010 κατέθεσα στην Εισαγγελία Χαλκίδος μήνυση κατά των μελών του τότε κοινοβουλίου και των υπουργών του, για διάπραξη Εσχάτης Προδοσίας κατά της χώρας, δια συγκεκριμένων όρων του 1ου Μνημονίου και της Δανειακής Σύμβασης με την Τρόικα (τα ίδια ισχύουν και για τον 2ο Μνηόνιο και Δανειακή Σύμβαση του 2012) και των επακολουθησάντων πολιτικών πράξεων και δράσεων στα πλαίσια τους εγκλήματος αυτού. Η  μήνυσή μου πήρε, λόγω τοπικής αρμοδιότητας τον ABM: IΔ. 10/19743/15-10-2010 της Εισαγγελίας Αθηνών. Στην συνέχεια η εισαγγελέας Εφετών Άννα Καλουτά με την αρ.11/03359/04-07-2011 την διαβίβασε στην Βουλή, σύμφωνα με το άρθρο 86 Συντ. και του ν.3126/2003, περί ευθύνης υπουργών. Τελικά ο επιληφθείς αρμόδιος Εισαγγελέας του ΑΠ Αθανάσιος Κατσηρώδης, διαβίβαση την μήνυση στην Βουλή με το αρ. 3089/07-10-2011 διαβιβαστικό του έγγραφο. Η μήνυση ανακοινώθηκε στην Βουλή από τον Προεδρεύοντα από την έδρα της βουλής την 24 Νοεμβρίου 2011 κι έκτοτε ουδεμία πράξη για την πρόοδό της έχει ληφθεί από την Βουλή. Επειδή η Εσχάτη Προδοσία είναι Πολιτικό Διαρκές (684/1975 Ολομέλειας του Αρείου Πάγου) και ΑΠΑΡΑΓΡΑΠΤΟ Κακούργημα, σύμφωνα με το άρθρο 97 Συντ. δικάζεται «από μικτά ορκωτά δικαστήρια, συγκροτούμενα από τακτικούς δικαστές και ενόρκους, ως ο νόμος ορίζει», οφείλετε να στείλετε χωρίς καθυστέρηση και μετά από απλή ενημέρωση της Βουλής, την μήνυση στον Εισαγγελέα της Τακτικής Δικαιοσύνης.
Η αδικαιολόγητα μακρά μέχρι τούδε καθυστέρηση της προόδου της υπόθεσης αυτής στην Βουλή, υποδηλώνει, από μέρος των υπαιτίων βουλευτών-υπουργών, δόλο κωλυσιεργίας της, η οποία μπορεί να δώσει την δυνατότητα στους κατηγορούμενους να διαφύγουν στο εξωτερικό. Στην περίπτωση αυτή τα μέλη της νυν Βουλής καθίστανται υπαίτια Κακουργηματικής Κατάχρησης Εξουσίας δια της παράβασης των άρθρων 239 παρ.β και 27,  15. ΠΚ. Ταυτόχρονα η δόλια κωλλυσιεργεία της προόδους της μήνυσης από τα μέλη της νυν Βουλής, συνιστά και αληθώς σωρευτική συνέργεια αυτών και σε ΔΙΑΡΚΗ διάπραξη κι εγκαθίδρυση κατάστασης Εσχάτης Προδοσίας της Ελλάδας (ΠΚ 45,46, 134), δεδομένου ότι η Εσχάτη Προδοσία είναι Διαρκές Πολιτικό Κακούργημα (Συντ. 97, 120), διότι αυτοί συνεχίζουν να εφαρμόζουν τις διατάξεις του 1ου (και 2ου) Μνημονίοθ και 1ης (και 2ης) Δανειακής Σύμβασης με την Τρόικα (ΠΚ 134), καταδικάζοντάς έτσι την Ελλάδα σε μια ουσιαστική Κατοχή από ξένες δυνάμεις της Τρόικας και τον Λαό σε έναν αργό βασανιστικό βιολογικό, ηθικό και εθνικό θάνατο. Για τους παραπάνω λόγους:
ΖΗΤΑΜΕ
Την άμεση διαβίβαση της μήνυσης στην Τακτική Δικαισύνη, άλλως θα αναγκαστούμε να καταθέσουμε μήνυση κατά των υπαιτίων βουλευτών για κακουργηματική κατάχρηση εξουσίας (ΠΚ 239) και Συνέργεια σε Εσχάτη Προδοσία (ΠΚ 45,46, 134).

Αθήνα 18-09-2012                  Ο επερωτών, Δημ. Αντωνίου

 *********************************************************************************• Δημοσιεύθηκε από : Δημήτριος Αντωνίου
Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012 - 6:05 μ.μ.
Διαδώστε το Άρθρο...