Back to Top
Τηλ. επικοινωνίας : 22210.62743 | Email: el.politias@cyta.gr
Σάββατο, 4 Αυγούστου 2012Ο τύπος αυτός που βλέπετε είναι ένας Ελληνόφωνας Γερμανός, Ευρωβουλευτής του υπό διάλυση κόμματος του Αντικαγγελαρίου της τ. Ναζιστικής Γερμανίας και της Μέρκελ, Ασιατικής Καταγωγής και ΝέοΝαζιστικής ιδιεολογίας Rosler.
Ο Χατ-κης, όπως γνωρίζω έχει κριθεί ως ο χειρότερος, βάσει αποδόσεων, ευρωβουλευτής του ευρωκοινοβουλίου κι εν όψει το γεγονότος αυτού και της προφανούς διάλυσης του Γερμανικού του κόμματος, έχει αρχίσει από πέρσυ να περιδιαβάζει τα προδοτικά ελληνικά ΜΜΕ, προωθώντας κατ αρχάς, την Γερμανική Προπαγάνδα με ένα πάθος που θυμίζει το πάθος του IQ 189 για την ΑΟΖ. Πέρσυ το καλοκαίρι ο Χατζ-κης εξεθίαζε στο MEGA τον Reichenbach, τα Μνημόνια και την Μέρκελ, λέγοντας ότι όλα αυτά αποσκοπούν στην ΣΩΤΗΡΙΑ της Ελλάδος. Έφθασε μάλιστα σε ένα κρεσέντο Προδοτικής Προσβολής του ελληνικού λαού και Έθνους, προτείνοντας, σε συνέντευξή του στην Bild, να αλλάξει η Ελλάδα όνομα, διότι το σημερινό της όνομα δημιουργεί στους ΞΕΝΟΥΣ συνειρμούς απαξιωτικούς και προσβλητικούς για την Ελλάδα. Συγκεκριμένα στην Bild την 04.02.2012 δήλωσε: ΅Το όνομα Ελλάδα στην Ευρώπη για πολλούς σημαίνει ένα σπασμένο πολιτικό σύστημα μια, ευνοιοκρατία.
Ως μέρος μιας έντιμης νέας αρχής, το ελληνικό Σύνταγμα πρέπει να ξαναγραφεί.Η χώρα χρειάζεται μια νέα εικόνα“. Όπως γράφει η Bild ο Χατζημαρκάκης θέλει ακόμα και μετονομασία της χώρας. Η Ελλάδα δεν πρέπει πλέον να λέγεται Ελλάδα! Με άλλα λόγια, σύμφωνα με αυτόν τον  Γ. Πούλο (ταγματασφαλίτη και δοσίλογο της Γερμανικής κατοχής στην Ελλάδα) του 2012, το βδέλυγμα, το γέννημα οχιάς, πρέπει να ντρεπόμαστε γι αυτό που είμαστε και γι αυτό πρέπει να αλλάξουμε Εθνική Ταυτότητα και Όνομα (για ποια Μακεδονία μου λέτε τώρα…όλο το όνομα πρέπει να χάσουμε!!). Και ξαφνικά το όργανο αυτό του εχθρού, ως ένας στυγνός πολιτικός προικοθήρας και καιροσκόπος, εδώ και λίγους μήνες ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΤΗΚΕ σε Αντιμνημονιακό !, αλλά ταυτόχρονα εντάχθηκε σε ένα νεοιδρυθέν Μνημονιακό Κόμμα!...όπου του κάτσει…Σου λέει, μαλάκες είναι οι Έλληνες, θα τους δουλέψω κι όπου μου κάτσει…Για να ζήσει το πολιτικό αυτό απολιφάδι, ξεφτιλίζει με τον τρόπο αυτό την νοημοσύνη μας, συνεχίζοντας τον Προδοτικό του έργο, με άγνωστα κίνητρα, αλλά εύκολα νοούμενα, και αφεντικά.
Μάθανε ότι ΅γα…μιό…στε και πλάκωσαν κι οι γύφτοι΅. Χατζ-δες, Λυγεροί, Ρουμελιώτες, Καθηγητάδες και των οχιών οι γέννες.
Αφού βρίσκουν καλή επώαση…καλά κάνουν.
Πρόβλεψη: Τον βλέπω υποψήφιο γνωστού κόμματος που εντυπωσιάζεται από καθρεφτάκια, γιορντάνια, και γυαλιστερές χάντρες
Βρείτε μια συνέντευξή μου στο Kriti-tv τον περασμένο χειμώνα…
Ρε σείς…δεν υπάρχει ένας Έλληνας στην Βουλή…ρε σείς ψοφίμια, ασυλία έχετε…αν και δεν θάπρεπε αν το σκέφτεστε. Ρε σείς μας ξευτιλίζουν τα σκουπίδια…καθήκονο έχετε να αντιδράσετε ρε σείς…Ρε σείς της ΧΑ, ψευτόμαγκες, ψευτοεθνικισταράδες, μόνο σε κάτι εξαθλιωμένους μετανάστες κάνετε τον μάγκα…
ΕΛΛΑΣ: ΣΤΡΑΤΟΠΑΙΔΟ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ, ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ, ΠΡΟΔΟΤΩΝ, ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ, ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ, ΑΥΓΩΝ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ


Με αγάπη, Δημ. Αντωνίου
• Δημοσιεύθηκε από : Δημήτριος Αντωνίου
Σάββατο, 4 Αυγούστου 2012 - 8:07 π.μ.
Διαδώστε το Άρθρο...