Back to Top
Τηλ. επικοινωνίας : 22210.62743 | Email: el.politias@cyta.gr
Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2012


ΠΡΟΣ «ΑΝΕΞ. ΕΛΛΗΝΕΣ»: ANTE ΧΑΛΑΛΙ ΣΑΣ – ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ….
ΑΥΤΗ Η ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΗ ΜΟΥ

 

Τον Ιούλιο του 2010 ίδρυσα το κόμμα «Ελπίδα Πολιτείας», το οποίο πήρε από τότε έγκριση από τον ΑΠ. Στις οικονομικές αρχές του κόμματος αυτού, περιλαμβάνεται και η πρωτοποριακή ιδέα του «Λαικού Καπιταλισμού», στην οποία προτείνω να συσταθεί ένας ανεξάρτητος οικονομικός οργανισμός (αρχή), στον οποίο να μεταβιβαστεί ΟΛΗ η δημόσια περιουσία (κινητή, ακίνητη, ορυκτός πλούτος, χρυσός κλπ.κλπ), να εκτιμηθεί το ύψος της από μια ανεξάρτητη αρχή ελλήνων εμπειρογνωμόνων και να εκδοθούν 11.000.000 μετοχές, αντιστοίχου αξίας, οι οποίες θα μοιραστούν σε όλους τους έλληνες, οι οποίοι και να καρπούνται μερίσματος από την διαχείριση της δημόσιας αυτής περιουσίας. Οι μετοχές αυτές, δεν θα πωλούνται, ούτε θα διαπραγματεύονται στον χρηματιστήριο (για να μην σωρεύονται στα χέρια των πλουσίων), αλλά μόνο θα μεταβιβάζονται κληρονομικά. Έτσι η δημόσια περιουσία θα μείνει για πάντα στον ελληνικό λαό κι όχι στα χέρια προδοτών και της κάθε Τρόικας. Την ιδέα μου αυτή την παρουσίαζα σε όλες σχεδόν της ομιλίες μου, επί δύο χρόνια –μπορείτε να τις δείτε στο διαδίκτυο-την είχα εκφράσει στην εκπομπή «Μακελειό» στον Extra, πέρισυ τον Ιούνιο (*) και μπορείτε να ην δείτε και στις αρχές του κόμματος στην ιστοσελίδα www.elpida-politeias.gr και στο e-book στο www.zoidosia.blogspot.com, που έχουν αναρτηθεί από το 2010 και 2011.
(*) (δείτε την εκπομπή στην παραπάνω ιστοδελίδα του κόμματος, στο τμήμα “videos” και προς το τέλος της εκπομπής)
Την ιδέα αυτή, περί του Λαικού Καπιταλισμού, την εξέφρασα δημόσια και προεκλογικά, ενώπιον του Πάνου και όλων των εκπροσώπων των κινημάτων στα γραφεία του κόμματος, την ημέρα της κοινής των συνεδρίασης και την ίδια ημέρα την έδωσα και ιδιόχειρα γραπτώς στον Πάνο, δια της γραμματέως του, ανταποκρινόμενος σε σχετική του αίτηση για την κατάθεση από όλους μας διαφόρων προτάσεών μας. Και τι έγινε? Δείτε στις σελ. 11-12 του οικονομικού προγράμματος των Ανεξ. Ελλήνων, που εκδόθηκε στα τέλη Απριλίου του 2012
Η Ιδέα μου αυτή υιοθετείται πλήρως και αυτούσια στο κεφάλαιο «Ίδρυση Νέας Κρατικής Ελληνικής Τράπεζας Επενδύσεων», η οποία είναι ιδιωτικού δικαίου, αλλά δημοσίου συμφέροντος, «η μετοχική σύνθεση της οποίας θα είναι αμιγώς Ελληνικών συμφερόντων και δεν θα εισαχθεί στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Στην Τράπεζα αυτή,  «μέτοχος θα είναι 100% το Ελληνικό Δημόσιο, θα μεταβιβασθούν σε αυτή το σύνολο της ιδιωτικής περιουσίας του ελληνικού δημοσίου, η ακίνητη περιουσία των ασφαλιστικών ταμείων, των ΔΕΚΟ, οι μετοχές του ΙΓΜΕ, ο Ελληνικός Χρυσός, Ορυκτός Πλούτος (πετρέλαιαι, φυσικό αέριο) κλπ.κλπ. Επί της περιουσίας αυτής θα εκδοθούν μετοχές και ομόλογα μετατρέψιμα σε μετοχές, που θα αναληφθούν από έλληνες πολίτες, απόδημους έλληνες και ελληνικές επιχειρήσεις. Η εκχώρηση και μεταβίβαση των μετοχών ΔΕΝ θα είναι ελεύθερη και θα υπόκειται σε ειδική για το σκοπό αυτό έγκριση από το ΔΣ αυτής».
Η Ιδέα αυτή είναι το θεμέλειο ΟΛΟΥ του οικονομικού προγράμματος του κόμματος και η μεγαλύτερη καινοτομία που εξαγγέλλει, κατά τις δημόσιες ομολογίες και του Πάνου και των άλλων στελεχών.
Ο πατέρας όμως (εγώ) της Ιδέας αυτής, έχει πλήρως αποκρυβεί όλο αυτό το διάστημα, κι εγώ –μεγαλόψυχα-το αποσιώπησα. Η πνευματική μου όμως περιουσία και δικαίωμα είναι ΙΕΡΟ και το διεκδικώ τώρα.
Αυτή είναι η δική μου συνεισφορά –κι όχι βέβαια η μόνη- στο Κίνημα. Μικρότερη βέβαια αυτής των Βουλβουκέλη, Δημαρά, Κοντογιαννίδη….αλλά ο καθένας κατά τις δυνάμεις του.
Περιμένω κάποιος να αμφισβητήσει τα παραπάνω.
Μετά τιμής,  Δημ. Αντωνίου
Nίκο Πτέραρχε, Αυτό ισυρίζονται -δήθεν-και οι τρείς προδότες, δοσίλογοι «πρωθ/ργοί» της Γερμανικής Κατοχής, Τσολάκογλου, Λογοθετόπουλος και Ράλλης. Κυβέρνηση νάναι κι ας είναι και ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ κι όργανο του εχθρού! Αυτό προτείνεις !!!

Δημ. Αντωνίου, αποτυχών υποψήφιος 

• Δημοσιεύθηκε από : Δημήτριος Αντωνίου
Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2012 - 5:05 μ.μ.
Διαδώστε το Άρθρο...