Back to Top
Τηλ. επικοινωνίας : 22210.62743 | Email: el.politias@cyta.gr
Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2011

Η Τρόικα ανακοίνωσε χθές σε επίσημη συνέντευξή της στην Αθήνα, ενεργούσα ως η μόνη κι επίσημη Ελληνική Κυβέρνηση, ότι πλέον η Ελλάδα ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ δια του Μνημονίου (άρθρο 14, παρ.5) περιουσιακά της στοιχεία -δηλ. τα σπλάχνα του ελληνικού Λαού-κατ` αρχήν ύψους 50 δις.ευρώ, για να εξοφλήσει τους διεθνείς τραπεζικούς τοκογλύφους, πράγμα που μπορεί να μην το κάνει χωρίς συνέπειες όπως έκανε προ 4 μηνών η Iσλανδία κι άλλες χώρες. Και την 11-03-2011 έρχονται και τα χειρότερα. Όταν μια χώρα (η επιχείρηση) πουλάει το πάγιο κεφάλαιό της για να εξοφλήση τα χρέη της –αντί να τα καλύψει από τα πρόσθετα έσοδα της δραστηριότητάς της- η χώρα (επιχείρηση) είναι χρεωκοπομημένη, σύμφωνα με τις βασικές οικονομικές αρχές. Η Ελλάδα Ενταφιάσθηκε.! H πολιτική της προδοτικής εξαθλιωμένης «κυβέρνησης των μαρριονετών» της Τρόικας, δεν είναι η μείωση του ελλείματος (προς όφελος αποκλειστικά του Ελληνικού Λαού), αλλά η εξόφληση των τοκογλύφων ξένων κατακτητών. Ήταν το διανοητικά ανάπηρο αυτό ανδρείκελο της Τρόικας, που το παίζει «πρωθυπουργός» της Ελλάδος και η άρρωστη ψυχικά συμμορία του (Λοβέρδος, Πάγκαλος, Παπακ/νου, Κατσέλη, κλπ) που μας έλεγαν απατηλά ότι «μπήκαμε στην Τρόικα για να μην χρεωκοπήσουμε»!-κατά την άρρωστη ψυχοπαθολογική των προσωπικότητα η Προδοσία της χώρας έχει οικονομικό αντίτιμο-και να το αποτέλεσμα.
Αυτοί δεν πρέπει να πεθάνουν στα κελιά, αλλά στο ψυχιατρείο το Κορυδαλλού, διότι είναι ψυχικά άρρωστοι και ψυχικά διεστραμμένοι. Και κοντά σε αυτούς και οι ευνουχισμένοι συνειδησιακά δημοσιογράφοι, που έχουν πουλήσει την ψυχή τους στους βασανιστές του λαού. Η Τρέμη του
MEGA με τους «καραγκιόζηδές» της, ο Χατζηνικολάου του ΑLTER με τους «παλιάτσους» του, το ΣΚΑΙ με τον Μπ. Παπαναγιώτου, η ΝΕΤ με τον Τ. Σπηλιοτόπουλο και την αξιοθρήνητη M. Κατσίμη και κάτι έρποντες «οικονομολόγους» του. Σε αυτούς θα τους κόψουμε την προδοτική γλώσσα!
Κι έπρεπε η Ελλάδα να καίγεται από χθές και αντ αυτού ετοιμάζονται να διαδηλώσουν για την οικονομική διαχείρηση της σκλαβιάς των κι όχι για την αποτίναξή της. ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ !! Έτσι εξηγούνται όλα. Έχουμε αυτά που μας αξίζουν.


KAI H ΣΥΝΕΡΓΙΕΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

Ακούστε τι λέει για τα παραπάνω ο αξιοθρήνητος αυτός βουλευτής της ΝΔ- ελέω του σερβιτόρου του "χοντρού" πατρός του- αναπληρωτής υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας!!! Χρήστος Σταϊκούρας: «Όταν η Νέα Δημοκρατία υποστήριζε, από τον προηγούμενο Ιούλιο, ότι μπορεί η χώρα να αντλήσει 50 δισ. ευρώ από την αξιοποίηση της περιουσίας του Δημοσίου και από ιδιωτικοποιήσεις, η κυβέρνηση μιλούσε για ''μαγικές συνταγές''». Δηλ. ο άθλιος αυτός συμφωνεί με την χρήση των "ασημικών" για την αποπληρωμή των κατακτητών. Όσον αφορά την Αριστερά, την ερωτώ: Γιατί δεν παραιτείται άμεσα από μια προδοτική Βουλή, όπως και η ίδια την χαρακτηρίζει? Διότι οι αριστερές Ιδέες δεν είναι πλέον Ιδέες, αλλά εμπόριο ψυχών! Κι όλους μαζί τους ερωτώ, εάν πράγματι εννοούν αυτά που λένε: Γιατί δεν καταθέτουν τουλάχιστον μια πρόταση μομφής κατά της προδοτικής –και κατ` αυτούς- Κυβέρνησης? Μα γιατί αυτό συνεπάγεται την απώλεια των λύτρων του σπαραγμού της Ελλάδος που «παντελονιάζουν» κάθε μήνα οι άθλιες και μιαρές αυτές βιλογικές υπάρξεις.
Για το ΛΑΟΣ απαξιώ να αναφερθώ, ενα κόμμα που περιλαμβάνει βουλευτές που για ψηφοθηρήσουν βγάζουν τις μεσήλικες γυναίκες των να δείχνουν την κυλλότα τους χορεύοντας στην τηλεόραση, προς τέρψιν των ματιών των μεταναστών -κι όχι μόνο βέβαια - που τάχα αυτοί απεχθάνονται!
Εθνικός εκφυλισμός και παρακμή. Έμεσις, έμεσις.

Δημ. Αντωνίου
• Δημοσιεύθηκε από : Δημήτριος Αντωνίου
Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2011 - 11:17 π.μ.
Διαδώστε το Άρθρο...