Back to Top
Τηλ. επικοινωνίας : 22210.62743 | Email: el.politias@cyta.gr
Κυριακή, 8 Νοεμβρίου 2009

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΤΗΝ 08-11-09

H ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΑΠΟ ΤΟΝ DE SIOUFA-LOUIS VIIX

O DE SIOUFA-LOUIS XIV, μετά την φασιστική αποσιώπηση της υποψηφιότητάς μου για την Προεδρία της ΝΔ, απαγόρευσε την παρακάτω ομιλία μου στο συνέδριο της ΝΔ, παρόλο που είχα εγγραφεί στον κατάλογο των ομιλιτών. Ότι και να κάνει η ομιλία μου θα γίνει γνωστή. Μια μόνο ερώτηση στον DE SIOUFA-LOUIS VIIX: Είναι κατηγορούμενος μετά από μήνυση δική μου? Και για ποίον λόγο? Μπορεί να τον αποκαλύψει? Περισσότερα προσεχώς…

Δημ Αντωνίου: Η σύντομη αυτή ομιλία μου συνιστά «κάθαρσι» του τραγικού έλληνα πολίτη από τα δεινά που υπέστη η τιμή και υπερηφάνεια του από τις πράξεις και νοοτροπίες της απελθούσης κυβέρνησης (ομιλώ για πολίτες κι όχι για οπαδούς της ΝΔ).

Η Πολιτική μου «καριέρα» αρχίζει και τελειώνει σε διάστημα 5 λεπτών! Είναι ομιλία ενστικτώδης και γι αυτό αληθής χωρίς λογικές κατασκευές, ωραιοποιήσεις και ιδιοτέλειες.

Σε τι διαφέρει ο Περικλής από τον Louis IVX?Απολυταρχική Μοναρχία vs Δημοκρατική Μοναρχία
(Σιούφας) (Εσείς οι δύο υποψήφιοι)

Κοινά Χαρακτηριστικά των απολυταρχών:

1) Αυθεντία του ορθού: Επιτρεπτή η Aμφισβήτηση αλλά με ποινή Θανάτου (φυσικού, ή πολιτικού). Στρατιές προσκυνημένων στο μεγάλο Αρχιερέα-Αρχηγό

2) Ισοβιότητα –Κληρονομική διαδοχή -Οικογενειοκρατία

3) Φόβος και καχυποψία για να μην χαθούν τα παραπάνω δύο προνόμια που οδηγεί σε αυθαίρετους αποκλεισμούς όπως τον δικό μου από τον Σιούφα, ο οποίος θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις ενώπιον του συνεδρίου, αλλά και να ανακοινώσει την υποψηφιότητά μου με την συνδρομή και των συνυποψηφίων μου

4) Η υποδούλωση του ανθρώπου στην ΙΔΕΑ, ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΑ, ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ- Κατάπνυξη των Ελευθέρων συνειδήσεων των Σοφιστών (Πρωταγόρας-Νitzche)

Αποτελέσματα για τους απολυτάρχες:

Τον Louis VIX τον αποκεφάλισαν
Η αθηναική δημοκρατία κατέρρευσε πολιτικά και στρατιωτικά

Αποτελέσματα για τους πολίτες:

(Σημασία της Ελευθερίας στην Αρχαία Ελλάδα ως ελεύθερης και επί ίσοις όροις διεκδίκηση των πολιτικών αξιωμάτων κατά την αξία κι όχι κατά την καταγωγή ή άλλων διακρίσεων (κι όχι η διαστρεβλωμένη σύγχρονη σημασία της ως «ελευθερία των ατομικών δικαιωμάτων»)).

Η Απολυταρχική σας Δημοκρατία συνεπάγεται Στραγγαλισμό της Ελευθερίας και συνεπώς την Τιμής και Υπερηφάνειας του Πολίτη με την διανομή των πολιτικών δικαιωμάτων και αξιωμάτων κατά την καταγωγή ΚΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ, δημιουργώντας οικογενειοκρατίες και στρατούς προσκυνητών σε αυτές. Πώς εκδηλώνεται ο στραγγαλισμός αυτός?

1) Γιατί Κε Σιούφα αποσιωπήσατε απολυταρχικά την υποψηφιότητά μου? Ποία εξουσία έχεις πάνω μου? Πώς πρέπει εγώ να αντιδράσω? Γνωρίζω αλλά δεν επιτίθεμαι σε «πεσώντες».

2) Διαστρεβλώνετε την ιδέα της Δημοκρατίας με την τακτική σας να ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ερήμην του λαού τους υποψηφίους και μετά υποκριτικά να λέτε στον κόσμο ότι έχετε ελευθερία επιλογής, αλλά μέσα στα όρια που εσείς έχετε θέσει για να εξυπηρετείτε τους δικούς σας ιδιοτελείς σκοπούς

(Καλλιώρας - Σταικούρας, Μανώλης-Ανδριανός - Αυλή του Καραμανλή - Λιάππης, Θείος Καραμανλής0 Χριστοφορίδης- Μπασιάκος …όποιος υπηρετεί τον Καραμανλή γίνεται Νομοθέτης της Χώρας!)

Τα παραπάνω καταλήγουν σε μια κοινωνία ταξική, με ανθρώπους ταπεινωμένους και γεμάτους μίσος για τους ανήθικα ευνοημένους, ενώ η Χώρα καθιζάνει στην ατίμωση και αναξιοκρατία.

Μίσος που εκτονώνεται μόνο με μιας μορφής «επανάστασης» με τα αντίστοιχα θύματα, όπως η ταπεινωτική ήττα της ΝΔ, η οποία είναι ταπεινωτική όχι ως προς το μέγεθός της και την απώλεια της εξουσίας (αυτά είναι μέσα στο Δημοκρατικό παιγνίδι), αλλά από τις αιτίες που την προκάλεσαν και οι οποίες ανάγονται στα παραπάνω. Έχετε δημιουργήσει κοινωνία δυστυχισμένων και οργισμένων πολιτών. Η ώρα έφθασε.

To τραγικότερο είναι ότι Δεν έχετε πρόθεση να αλλάξετε τίποτα απ αυτά (απευθύνομαι στους Δύο σας). Γι αυτό σας καλώ να λάβετε θέση για τις παρακάτω προτάσεις μου οι οποίες «θεραπεύουν» κατά το μάλλον ή ήττον το «πρόβλημα έλλειψης Δημοκρατίας» και διαφθοράς:

1) Θητεία Προέδρου και ΒΟΥΛΕΥΤΏΝ (να ανοίξει η Βουλή για τον Λαό)

2) Εκλογές για την εκλογή των Υποψηφίων Βουλευτών

3) Απαράδεκτο της ταυτόχρονης συμμετοχής στα ψηφοδέλτια πλειόνων του ενός υποψηφίων από την ιδία οικογένεια

4) Κατάργηση των οικονομικών και άλλων προνομίων και ΑΣΥΛΙΑΣ των Βουλευτών και του Νόμου περί Υπουργών- Η υποκρισία ότι δεν μπορεί να αλλάξει το Σύνταγμα, ως να είναι Θεικό κείμενο αναλλοίωτων Δογμάτων. Είναι ένα πρόσχημα της Ιδεοκρατίας σας!

5) Η συμμετοχή στις εξεταστικές της Βουλής επιτροπές κατά 60% πολιτών με κλήρο κατ αναλογία με τους ενόρκους των δικαστηρίων

Εάν τα παραπάνω δεν τα υλοποιήσετε (έστω με παραλλαγές) προβλέπω ότι η πτώση σας την 29-11-09 θα είναι οδυνηρότατη. Γι αυτό ή φύγετε αξιοπρεπώς, η την 30-11-09 θα είναι ένας εξ υμών «αρχηγός» χωρίς οπαδούς, ή Πρωθυπουργοί δυστυχισμένων πολιτών, ενώ ταυτόχρονα θα γεννηθεί ένα ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ «ΑΠΟΣΧΙΣΗΣ» (βλ. ιστορία της τέχνης).

DE SIOUFA-LOUIS XIV μικρός:

DE SIOUFA-LOUIS XIV μεγάλος:


• Δημοσιεύθηκε από : Δημήτριος Αντωνίου
Κυριακή, 8 Νοεμβρίου 2009 - 6:18 μ.μ.
Διαδώστε το Άρθρο...